|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
maximus69 píše:Tak kdo by do toho šel ? Tři borci plus Mia? Myslím že by to šlo domluvit !!
Kure píše:petras60 píše:Tvoje komentáře beru jako srandu pokud to tak není nemám co bych řekl budeš nemocný.
Spíše si myslím, že jde o provokaci Motiv? Snad přichází v úvahu jeden: Odradit další norníky od návštěvy. Domnívám se, že tyto až nechutné opakující se recenze jsou už za hranou.
Milenec-27 píše:.....téměř si už nedovedu představit sex se ženou bez toho, aby mě pochcala........
....... Ty ženy to dělají pro peníze ... Chodíte snad někdo práce jen kvůli krásným očím kolegyně, či její frndě?
Dobermann píše:Tady je to jak u Tomáše Okamury na FB Che Che Che aspoň napiš, proč to dáváš pryč ty osle
Pravděpodobně nebudeš moc obdařený, duchem, intelektem.... jinak bys necpal dotaz do Recenzí. xx09
Když na dotazy je určené vlákno.
Kapišto, anebo to mám zopakovat ?
Meli85 ,
raději sám přispěj něčím užitečným do fóra.
Až na jednu recenzi na vysloužilou pracovnici jsou tvé posty k ničemu. xxx57
A máš hned vysoké nároky...
Dobermann píše:vážně nechápu, co je OT na tom, že jsem o té vychcané svini napsal, že vezme prachy a pak leží jak mrtvola a dělá všechno pro to, abys nasraně odešel...
Uživatelé procházející toto fórum: KloudaT, svopav1 a 21 návštevníků