od SherlockBrno » úte 23. čer 2026, 14:08
Je to tak, je docela labilní, ale člověk to nepozná hned a už vůbec ne nadržený chlap se zatemněným mozkem. Je jak neřízená střela - kouří bez, líbá se, výstřik do pusy... byl jsem několik měsíců zpátky, kdy se jevila jako úplně nová, začínající, neobjevená a nezprzněná. Omyl. Jen pohádka z její strany a po důkladném průzkumu, jsem bohužel objevil i nemilou lež, že prostě začala se šukáním a pak zjistila, že masáže vynesou více za méně práce. A když už teda chce i někdo šukat, tak si to nechá patřičně zaplatit. Marekk8 píše úplně jako ona, klidně bych na to vsadil celou výplatu, že to je ona. Navíc chodit k ní každý týden by vyšlo draho. Každý týden nechodíte k někomu o kom víte, že jede jak fabrika. Když mi zpětně došlo, že jsem se s ní líbal a předtím jí nejspíš do držky nacákalo několik borců přede mnou, málem jsem se poblil. Uvěřil jsem té její pohádce, moje chyba.. Nemá zábrany a neřeší tyhle věci. Blbé je, že umí být dokonale milá, manipulativní a jestli si zrovna váš rozum vzal dovolenou, omotá si vás kolem prstu, vaše nadrženost a zatmění mozku v tu chvíli hraje těžce proti vám. Říkala něco o tom, že si chce užívat života a tohle je pro ní snadná cesta jak přijít k penězům bez větší dřiny, více to neřeší, takhle jednoduché to pro ni je.
Naposledy upravil
SherlockBrno dne stř 24. čer 2026, 20:35, celkově upraveno 1