tatar píše:Tak ma tu mátě!Volám sa Nicol z Viniční 156 a niesom nespolahlivá ...
Nicol,
pochybuju o tom, že by všechny hovory brala jen Laura. Já osobně jsem k vám volal několikrát a jsem si jist, že to nebyla jedna a ta samá osoba se kterou jsem mluvil. Proč? Protože jednou jsem mluvil se slovenkou (tebou?) a výsledek? minimálně třikrát za sebou jsem byl požádán abych zavolal za deset minut, protože jsi na cestě na privát a jsi v MHD a nemůžeš mluvit, poté byl pro jistotu telefon vypnutý.
tatar píše:A to že niesom spolahlivá za to moze Laura.Snazila sa brat kšefty len a len pre seba.
Je zajímavé, že když jsem měl zájem o Lauru tak zrovna nebyla a to opakovaně. Další věc kterou nechápu je proč každá z vás nemá svůj telefon, tím by se tento problém vyřešil a navíc já chci mluvit s určitou slečnou a ne "operátorkou" nebo jinou svlečnou.
tatar píše:Som zo Slovenska a texty som písala ja to ano mala som problémi s pravopisom,ale kazdý sa učí!Niesom rodák od Vás!
Tak piš slovensky jako ostatní kolegyně ze Slovenska.
tatar píše:A naše ceny?Sú stále stejné 1h 1300,45min 1100,30min 900. a nie ako tvrdila Laura že 1h 1600 lebo niekdo to tak prikázal.Já osobne ptivátik vediem takze to viem.
Nevíš nebo lžeš! Na ty ceny jsem se ptal pokaždé když jsem volal a ty byly nastaveny hned od začátku 1600/hodina a jestli opravdu vedeš privát tak jsi selhala. Těch 1600 vám nevyšlo tak to házíš na někoho jiného.
tatar píše:Takže sa Vám všetkým osobne omlúvam a verte chlapci že zo srdca tak sa presvedčte!

Nemyslíš, že je to trochu pozdě o nějaký měsíc? Po osobních zkušenostech jsem hodně na vážkách jestli k vám zajít a hned za 900 na půl hodiny, když nemám jistotu, že po patnácti minutách nebude po všem. Raději zajdu někam kde mám jistotu a cenu 800,-.
Jestli to myslíte vážně tak zkuste nastavit ceny jako mají jinde 500/800/1000/1300 za 15/30/45/60minut. Na rovinu říkám, že si myslím, že u inzerátu neuvádíte pravdivé údaje o věku slečen tak o tom trochu přemýšlejte.
Asi nikomu nebude vadit když si sem hodíte nějaké fotky s popisem ať víme kdo teď na privátu pracuje.