od Tomeek » pát 25. lis 2011, 23:02
Zdravím, rád bych přidal své zkušenosti z Břeclavi. Hledal jsem něco kolem a stále nic co by mě zaujalo. Do Brna daleko a tak sem nakonec navštívil babu z Břeclavi vypada nejlíp. Tapetuje na sally pod nickem vasnipam. Domluva v pohodě. Jel sem na místo, byt sem našel v pohodě.Otevřela v korzetu cca 35 let. Byt čistý, koupelna OK. Nabídla pití (džus,víno,kafe..), ukecaná na můj vkus hodně, tak jsem radči rychle šel na věc. Vytahla mi ptáka, kouřila mě snad při 20-ti polohách (na postely,v kuchyni, na stole všude! Nechala si všechno líbit, prstění atd.. kozy má cca 3-4 gravitace už pracuje ale jinak ok. Kouří celkem se zapálením, krásně saje. Napumpoval jsem jí plnou pusu tak trochu byla překvapená. Dal sem si kafe, pořád mlela a mlela tak jsem honem zopakoval ještě jednou. Šukat sem nechtěl asi by nezavřela hubu totiž. Chtěla 1200 původně ale dopředu jsem to ukecal na litr za hodinu s tím že kolik čísel stihnem. SUMA SUMARUM: opakovat nebudu, slušný kouř ale drahá cena-nic lepšího na jižní moravě nebylo. Příště radči zajedu asi směr Brno, snad pochodím líp!