Hledat  

Denisa 736 700 981

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Denisa 736 700 981

Příspěvekod pomoc-help » stř 7. pro 2011, 9:55

Dovolali jste se nekdy teto divce? Ci lepe navstivili jste ji ?

Nebo je to jen vabicka na privat goldladies...

http://www.goldladies.cz/show/girl/43/

Obrázek
pomoc-help

Re: Denisa 736 700 981

Příspěvekod Marast » stř 7. pro 2011, 11:05

Já bych ještě dotaz rozšířil, sice jsou tam ceny 1000/1500 a proto se tam v současné době rozhodně nechystám, ale zajímalo by mě, zda.li jsou ty fotky které u holek mají skutečné? Dost o tom pochybuji, ale kdyby ano, tak tedy :oo:
Marast

Re: Denisa 736 700 981

Příspěvekod vulcan » čtv 8. pro 2011, 15:50

Marast píše:.... sice jsou tam ceny 1000/1500 a proto se tam v současné době rozhodně nechystám,
ale zajímalo by mě, zda.li jsou ty fotky které u holek mají skutečné? Dost o tom pochybuji, ..

Za Denisou jsem sice nebyl, ale myslím, že fotky tohoto privátu jsou pravé, :idea: udělané přímo na privátě v místnosti s charakteristickým sloupem - většina fotek.
:wink: A dělá je někdo, kdo ví, jak správně fotit, aby vyniklo to dobré :oo: a skrylo se to horší.
V tom tedy Omegu oceňuji, podobně tam mají příjemnou, pěknou koupelnu.

Co se týče fotek, tak tam pochytali řadu dívek a žen, které předtím byly na jiných privátech nebo klubech,
připadne mně to jako ultimum refugium, východisko z nouze, poslední útočiště.
Určitě tam nejsou zároveň všechny, různě se střídají.

Já tam byl před časem za mladou Natálkou 19 let, fotky určitě její, pak Sabinou - také určitě její fotky, příjemná dívka, 25 let, která je tam skoro pořád, jako jedna z mála.
Reálné fotky má taky Angelika, za ní jsem byl na jiném privátu,
podobně Žanetka, která, jak koukám , už byla z mužstva (tedy ženstva) vyškrtnuta, stejně tak jako Nikol (dříve Hansmannova).
Pozitivum privátu je čistota a provoz i v nočních hodinách, negativum vysoké ceny a příplatky. Nicméně podle mých zkušeností , se dá s dívkou ledacos domluvit, záleží na době, sympatiích a rozumném přístupu.
Dost mně vadí, že v Omeze občas dívky spoléhají na to, že když chlap příjde, a otevře mu jiná než se domluvil,
že si vybere z toho, co tam je, co zbude. Pro mne je to důvodem k otočce.
vulcan

Zpět na Dotazy na dívky