Zdravím a ptám se: nedávno na Agamě byl inzerát na orál a sex v autě od 30- cítky a napsáno bylo Brno venkov. Než jsemn stačil zavolat, tak inzerát zmizel. Zkoušel to někdo a kde to bylo??? a taky "co" to bylo??
díky Michal
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Chatman píše: ale přemluvil jsem ji ke styku , dal jsem jí 1 500,- ostatně jako každé dívce.. ... dal bych ti na ni kontakt, ale nejsem pasák. ...:
Chatman píše:... dal bych ti na ni kontakt, ale nejsem pasák. ...:
Místo: Jihomoravský, Brno-venkov
E-mail: BlackPerll@seznam.cz
Trvalý odkaz: http://www.agama-seznamka.cz/seznamka/10567594
Text inzerátu: Vím, jak tě uspokojit… Pohledná brunetka 30/179/56 pevné dvoječky ti nabízí hluboký orálek s ochranou za 500 Kč u Tebe v autě, můžeme se domluvit i na více! Prostory nemám. Jsem Brno-venkov, směr Hodonín. Po-Ne 15-23 hod. Ráno popř. dopoledne lze domluvit. T.č. 720173664 raději sms. Těším se.
Chatman píše:...ale bradavky jsem jí vycucal do morku kosti
petr.2004 píše:Místo: Jihomoravský, Brno-venkov
E-mail: BlackPerll@seznam.cz
Trvalý odkaz: http://www.agama-seznamka.cz/seznamka/10567594
Text inzerátu: Vím, jak tě uspokojit… Pohledná brunetka 30/179/56 pevné dvoječky ti nabízí hluboký orálek s ochranou za 500 Kč u Tebe v autě, můžeme se domluvit i na více! Prostory nemám. Jsem Brno-venkov, směr Hodonín. Po-Ne 15-23 hod. Ráno popř. dopoledne lze domluvit. T.č. 720173664 raději sms. Těším se.
v jednom z inzerátů uvádí jméno Sara.
ale opět mne pobavil "cucák" chat-manChatman píše:...ale bradavky jsem jí vycucal do morku kosti
doposud jsem si nevšiml, že ženská prsa obsahují i kosti , neřkuli morkové ...
Chatman píše:Že prý cucák![]()
![]()
, Ty mamrde...... fakane zasraný
weskerumbrella píše:Takže napíšu svoji zkušenost s touhle ťapinou po včerejšku.Velice příjemná otevřená a celkem upřímná holka.
Fotky bohužel nesouhlasí se zjevem v reálu je hodně hubená nohy a ruce se blíží k vychrtlosti.Prý měla dřív problémy s bulimií když dělala modeling.
V obličeji sympatická ale byl večer a i přes nedostatek světla na ní byl znát její věk.Mně řekla 32 a nelhala.Jinak prsa pěkné nepovislé na břichu trochu tuku zadek už ztratil svůj mladistvý vzhled. Celkové hodnocení vzhledu 6/10.
Hodně mazlivá líbání upřímné (dle jejich slov už dlouho neměla tak pěkného kluka jak jsem já prý se jí moc líbím a nevím proč ale věřil jsem jí to a cítil to i z jejího chování).
Orál bez také prý kvůli sympatiím,šukání s gumou,je aktivní a hodně pružná takže nohy za hlavou nejsou problém.
Po šukání povídání,cigaretka...Celkové hodnocení kouření a šukání 9/10.
Dívku (Sára není její pravé jméno) mohu doporučit i začátečníkům jak jsem říkal je aktivní a přirozená jako by jsme se znali už dlouho.
Noru zdar !
felix píše:Kam jsi pro ni jel ? Tedy odkud je ? Brno-venkov je dost široký pojem.
A je ochotná také dojet (EKSORT) ? Díky za odpověď.
michal17569 píše:Ahoj, takže jsem našel a zkusil. Domluva dost problém, občas nereagovala na sms a nebrala tel. ale nakonec to klaplo. Vše v autě, dost hubená a kdo má rád kus normální ženské tak tady si moc nesáhne. Fakt skoro až moc hubená. Ty prsa jsou tak jedničky s malýma bradavkama. Jinak všechno dost krkolomné ale je pravda že je ohebná, takže to v autě jde. Holka je příjemná a komunikativní. Čas není problém. Mám pocit, že jsem se s ní setkal někde v Brně na privátu ale už před pár lety. Marně namáhám paměť.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 návštevníků