Hledat  

Marion 704725945

Erotické masérky - Tantra, Nuru, Body to body

Re: Marion 704725945

Příspěvekod sweetmarion » ned 9. srp 2015, 17:47

já nechci v tomhle byznysu být co nejdéle, já se uživím i jinak, pokud bych nemusela studovat :D baví mě to, ale prioritní je studium a potřebuji prostředky, abych ji mohla dokončit :D ale podrobnosti nikdo nepotřebujete vědět :D nebudu ze sebe dělat umělou krásku, když se mi to hnusí a většině chlapů s mozkem taky :D spoustu z nich raději mělo, když se holky nelekají po ránu nebo po týdnu třeba někde na tracku pod stanem :D :D kdo s tím má problém ať za mnou neleze a nechá si to pro sebe :D :D
sweetmarion
Dívka z privátu
Dívka z privátu

Příspěvekod Dobermann » ned 9. srp 2015, 20:51

Já ty píčo nepotřebuju vědět vůbec nic z těch hoven co tu furt vypisuješ a ty stejně budeš furt otravovat...
Kolik máš těch nicků, Ty kujóne?:)
Dobermann

Příspěvekod jarjaroslav » ned 9. srp 2015, 23:41

gogo123 píše:Řešením je BAN, nebo ji v tom nechat a myslet si o ni dál, že je cvok. :shock:

Marion prezentuje své názory převážně v tématu, které se jí přímo týká, proč dávat BAN jen kvůli tomu, že s ní nesouhlasíme :roll: ? Marion se prostě nezmění, bude si stát za svým a odpovídat na odlišné postoje druhých.

sweetmarion píše:u příspěvku je takové krásné tlačítko s vykřičníkem :D a je to asi jediná obrana proti tomu blbovi...nebudu reagovat na jeho vulgarity

Dobermann píše:Co mně udivuje že se admin zabývá takovýma kundovinama okamžitě a topic Hodonín tady byl půl roku v kuse:)

Reagovat na urážku pomocí "tlačítka s vykřičníkem" :roll: ... Kdo je nad věcí, nechá to plavat. Také se divím rychlé reakci Admina, když nezasahoval v případě zveřejňování osobních údajů i fotografií v "kauze" Hodonín a místo vyčištění tématu ho celé znepřístupnil...
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod Dobermann » pon 10. srp 2015, 7:15

Problém není v odlišných postojích. Problém je v tom, jak neustále má potřebu vypisovat, jak je skvělá úžasná přírodní žádoucí zatímco ty ostatní jsou umělé hloupé špíny...
všichni od hoven jenom ona celá v bílém... namachrovaná kunda
neustálé pomlouvání ostatních z téhle branže...
Dobermann

Příspěvekod sweetmarion » pon 10. srp 2015, 8:07

Dobermann píše:Problém není v odlišných postojích. Problém je v tom, jak neustále má potřebu vypisovat, jak je skvělá úžasná přírodní žádoucí zatímco ty ostatní jsou umělé hloupé špíny...

Ale ty to pořád nechápeš, já nemám nic proti těm holkám :D ony se jednoduše přizpůsobily a jsou takové jaké je vy (norníci) chcete mít, aby v tom přežily :D Poptávka určuje nabídku a já neustále kritizuji tu poptávku (a právě to, jak se povyšují chlapi nad těmi holkami, když nejsou ani o píď lepší). To jsou pořád hemzy, jak tě nezajímám, jak tě otravuji, a přesto máš pořád potřebu mě neignorovat a sledovat vlákno s mým jménem...docela divné, ne? Přesto podle všeho nejsi zase tolik hloupý, jenom prostě hovado :D V branži je spousta těch, co to dělají ze zoufalství, ale i těch, kdo to dělá, protože chce :D Ty holky nejsou hloupé, možná nevzdělané, ale to s inteligencí nemá nic společného, a to, že se snaží vypadat dobře, podle mě není hloupé...prostě se přizpůsobují poptávce :D Taky bych to dělala, kdybych musela, ale naštěstí nepotřebuji zaujmout mainstream, který si myslí, že jak za mnou nechodí, tak zcela jistě ani nikdo jiný..dejte mi pokoj a budeme všichni jenom spokojení :D :D
sweetmarion
Dívka z privátu
Dívka z privátu

Příspěvekod gogo123 » pon 10. srp 2015, 16:34

jarjaroslav píše:
gogo123 píše:Řešením je BAN, nebo ji v tom nechat a myslet si o ni dál, že je cvok. :shock:

Marion prezentuje své názory převážně v tématu, které se jí přímo týká, proč dávat BAN jen kvůli tomu, že s ní nesouhlasíme :roll: ? Marion se prostě nezmění, bude si stát za svým a odpovídat na odlišné postoje druhých.

No právě, že se nezmění. A BAN by byl pro její dobro. Myslím, že ji to tady i škodí. Jestli je šikovná, chytrá je dost, tak nepotřebuje tady vypisovat. Toto není blog ale fórum chlapů bez mozku :lol: .
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod brnodriver68 » pon 10. srp 2015, 16:58

Těžko něco vysvětlovat lidem, kteří se cítí být povolání určovat kdo, kdy a za jaký love bude šukat :oral: . Spousty norníků nepochopilo, že cenu určují obě strany na principu
nabídka, poptávka. Marion vám chce sdělit naivkové, že je svobodomyslná a se svým život si dělá co ona uzná za vhodné. Taky mně baví vlákna typu: "Chlapi pojďme bojkotovat cenu
tolik a tolik..." :lol: Dyť tak už nepřemýšlí ani ortodoxní komouši v Číně. :lol:
brnodriver68

Příspěvekod Dobermann » pon 10. srp 2015, 18:47

brnodriver68 píše:Těžko něco vysvětlovat lidem, kteří se cítí být povolání určovat kdo, kdy a za jaký love bude šukat :oral: . Spousty norníků nepochopilo, že cenu určují obě strany na principu
nabídka, poptávka. Marion vám chce sdělit naivkové, že je svobodomyslná a se svým život si dělá co ona uzná za vhodné. Taky mně baví vlákna typu: "Chlapi pojďme bojkotovat cenu
tolik a tolik..." :lol: Dyť tak už nepřemýšlí ani ortodoxní komouši v Číně. :lol:

nevím, kde ses tu vzal ty osle, ale jsi úplně mimo :roll:
Dobermann

Příspěvekod Dobermann » pon 10. srp 2015, 18:56

sweetmarion píše:
Dobermann píše:Problém není v odlišných postojích. Problém je v tom, jak neustále má potřebu vypisovat, jak je skvělá úžasná přírodní žádoucí zatímco ty ostatní jsou umělé hloupé špíny...

Ale ty to pořád nechápeš, já nemám nic proti těm holkám :D ony se jednoduše přizpůsobily a jsou takové jaké je vy (norníci) chcete mít, aby v tom přežily :D Poptávka určuje nabídku a já neustále kritizuji tu poptávku (a právě to, jak se povyšují chlapi nad těmi holkami, když nejsou ani o píď lepší). To jsou pořád hemzy, jak tě nezajímám, jak tě otravuji, a přesto máš pořád potřebu mě neignorovat a sledovat vlákno s mým jménem...docela divné, ne? Přesto podle všeho nejsi zase tolik hloupý, jenom prostě hovado :D V branži je spousta těch, co to dělají ze zoufalství, ale i těch, kdo to dělá, protože chce :D Ty holky nejsou hloupé, možná nevzdělané, ale to s inteligencí nemá nic společného, a to, že se snaží vypadat dobře, podle mě není hloupé...prostě se přizpůsobují poptávce :D Taky bych to dělala, kdybych musela, ale naštěstí nepotřebuji zaujmout mainstream, který si myslí, že jak za mnou nechodí, tak zcela jistě ani nikdo jiný..dejte mi pokoj a budeme všichni jenom spokojení :D :D

zaznělo to tady asi od deseti různých lidí. jdi do hajzlu! nikdo tady není zvědavý na ty tvoje debilní kydy!!! jenom Jaroslav, tak si spolu vyměňte e-maily a můžete si dopisovat.
jestli se nudíš že ti nikdo nechodí skrz ty vedra tak to je mi líto, ale co se dá dělat
Dobermann

Příspěvekod ADR » pon 10. srp 2015, 19:06

Dobermann píše:
sweetmarion píše:

jestli se nudíš že ti nikdo nechodí skrz ty vedra tak to je mi líto, ale co se dá dělat

:lol:
ADR

Příspěvekod sumiiik » pon 10. srp 2015, 19:50

brnodriver68 píše:Těžko něco vysvětlovat lidem, kteří se cítí být povolání určovat kdo, kdy a za jaký love bude šukat :oral: . Spousty norníků nepochopilo, že cenu určují obě strany na principu

Ty vole tys nám tady ještě chyběl...
Slyšeli jste Slovo Boží... :lol: :lol:
sumiiik

Příspěvekod acx » pon 10. srp 2015, 20:50

To 68 je tvé IQ? Nějak zaměňuješ mocenský diktát ceny (čína) a výzvu na vydávání větší částky, než je vhodné. :mrgreen: Bojkot předraženého zboží je naopak výsadou kapitalismu, ne komoušů. :lol: :lol: :lol:
Všichni norníci čekají, až je upozorníš na nabídku a poptávku. :D
A vlákna pasáků, co propagují ceny vyšší, jsi nečetl, ta tě nebaví. :lol: :lol: :lol:

Jinak naivkové chápou, že si Marion může dělat, co uzná za vhodné, v rámci možností.
Co je ale sere, tak to, že se ohodnotila sama (sweet, chytrá, vzdělaná, neodolatelná, nepřekonatelné masáže, není póvl jak některé její kolegyně, ....) . Má to jen jeden háček. Pokud někdo zdůrazňuje titul případně cokoliv jiného jen sám, znamená to, že kromě toho titulu je mimoň, nikdo to nepozná. Dobrý perzonalista nevezme nikoho, kdo se ohání titulem a ne výsledky.
Pro tebe ještě jinak, samochvála smrdí. A tím, že budeš označovat všechny naivkami, nechápavci, snižovat jejich rozum, tak ty ho ale budeš mít stále stejný... . :mrgreen:
acx

Příspěvekod jarjaroslav » pon 10. srp 2015, 20:57

Dobermann píše:jenom Jaroslav, tak si spolu vyměňte e-maily a můžete si dopisovat.

Bude to aspoň levnější než masáž :lol: ?
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod brnodriver68 » pon 10. srp 2015, 21:05

acx píše:
brnodriver68 píše:....... Nějak zaměňuješ mocenský diktát ceny (čína) a výzvu na vydávání větší částky, než je vhodné. :mrgreen: Bojkot předraženého zboží je naopak výsadou kapitalismu, ne komoušů. :lol: :lol: :lol:
Všichni norníci čekají, až je upozorníš na nabídku a poptávku. :D
A vlákna pasáků, co propagují ceny vyšší, jsi nečetl, ta tě nebaví. :lol: :lol: :lol:
1) ale Marion nikoho nevyzývá aby ji platili víc než jsou ochotni..to norníci ji nabízejí za sex vyšší částky než jsou obvyklé
.....Co je ale sere, tak to, že se ohodnotila sama (sweet, chytrá, vzdělaná, neodolatelná, nepřekonatelné masáže, není póvl jak některé její kolegyně, ....) . Má to jen jeden háček. Pokud někdo zdůrazňuje titul případně cokoliv jiného jen sám, znamená to, že kromě toho titulu je mimoň, nikdo to nepozná. Dobrý perzonalista nevezme nikoho, kdo se ohání titulem a ne výsledky.
Pro tebe ještě jinak, samochvála smrdí. A tím, že budeš označovat všechny naivkami, nechápavci, snižovat jejich rozum, tak ty ho ale budeš mít stále stejný... . :mrgreen:

2) přezdívka přece není samohodnocení -nevím co sem pleteš tituly
3) zdá se mi že máš z Marion docela mindrák, ....hele tak si najdi normální babu, nebo si vsaď sportku a budeš moci chodit i za dražšíma:-)
brnodriver68

Příspěvekod sweetmarion » pon 10. srp 2015, 21:43

ty troubo a další troubové....kdyby mě tu nikdo bezdůvodně neurážel, tak nemám potřebu se obhajovat :D a svými vlastnostmi se neoháním sama, jinak bych neměla tolik pořád se vracejících klientů, že jsem musela omezit inzerci :D navíc urážení těch, kteří za mnou chodí...bez znalosti věci...od lidí, kteří neznají mě a neznají ani týpky, kteří za mnou chodí, to vážně nasírá. Já si nezačala :D i když tak nějak tuším, že to stejně nepochopíte...jak mi pár jiných uživatelů psalo přes SZ.

e-maily neúčtuji :D jsem na něm celkem dobře dostupná a odpovídám, pokud je to v jazyce, který ovládám...nebo aspoň v něčem připomínajícím češtinu, jak se občas stává :D
sweetmarion
Dívka z privátu
Dívka z privátu

PředchozíDalší

Zpět na Dívky z Brna na masáže