|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
gogo123 píše:Řešením je BAN, nebo ji v tom nechat a myslet si o ni dál, že je cvok.
sweetmarion píše:u příspěvku je takové krásné tlačítko s vykřičníkema je to asi jediná obrana proti tomu blbovi...nebudu reagovat na jeho vulgarity
Dobermann píše:Co mně udivuje že se admin zabývá takovýma kundovinama okamžitě a topic Hodonín tady byl půl roku v kuse:)
Dobermann píše:Problém není v odlišných postojích. Problém je v tom, jak neustále má potřebu vypisovat, jak je skvělá úžasná přírodní žádoucí zatímco ty ostatní jsou umělé hloupé špíny...
všichni od hoven jenom ona celá v bílém... namachrovaná kunda
neustálé pomlouvání ostatních z téhle branže...
jarjaroslav píše:gogo123 píše:Řešením je BAN, nebo ji v tom nechat a myslet si o ni dál, že je cvok.
Marion prezentuje své názory převážně v tématu, které se jí přímo týká, proč dávat BAN jen kvůli tomu, že s ní nesouhlasíme? Marion se prostě nezmění, bude si stát za svým a odpovídat na odlišné postoje druhých.
brnodriver68 píše:Těžko něco vysvětlovat lidem, kteří se cítí být povolání určovat kdo, kdy a za jaký love bude šukat. Spousty norníků nepochopilo, že cenu určují obě strany na principu
nabídka, poptávka. Marion vám chce sdělit naivkové, že je svobodomyslná a se svým život si dělá co ona uzná za vhodné. Taky mně baví vlákna typu: "Chlapi pojďme bojkotovat cenu
tolik a tolik..."Dyť tak už nepřemýšlí ani ortodoxní komouši v Číně.
sweetmarion píše:Dobermann píše:Problém není v odlišných postojích. Problém je v tom, jak neustále má potřebu vypisovat, jak je skvělá úžasná přírodní žádoucí zatímco ty ostatní jsou umělé hloupé špíny...
Ale ty to pořád nechápeš, já nemám nic proti těm holkámony se jednoduše přizpůsobily a jsou takové jaké je vy (norníci) chcete mít, aby v tom přežily
Poptávka určuje nabídku a já neustále kritizuji tu poptávku (a právě to, jak se povyšují chlapi nad těmi holkami, když nejsou ani o píď lepší). To jsou pořád hemzy, jak tě nezajímám, jak tě otravuji, a přesto máš pořád potřebu mě neignorovat a sledovat vlákno s mým jménem...docela divné, ne? Přesto podle všeho nejsi zase tolik hloupý, jenom prostě hovado
V branži je spousta těch, co to dělají ze zoufalství, ale i těch, kdo to dělá, protože chce
Ty holky nejsou hloupé, možná nevzdělané, ale to s inteligencí nemá nic společného, a to, že se snaží vypadat dobře, podle mě není hloupé...prostě se přizpůsobují poptávce
Taky bych to dělala, kdybych musela, ale naštěstí nepotřebuji zaujmout mainstream, který si myslí, že jak za mnou nechodí, tak zcela jistě ani nikdo jiný..dejte mi pokoj a budeme všichni jenom spokojení
![]()
Dobermann píše:sweetmarion píše:Dobermann píše:Problém není v odlišných postojích. Problém je v tom, jak neustále má potřebu vypisovat, jak je skvělá úžasná přírodní žádoucí zatímco ty ostatní jsou umělé hloupé špíny...
jestli se nudíš že ti nikdo nechodí skrz ty vedra tak to je mi líto, ale co se dá dělat
brnodriver68 píše:Těžko něco vysvětlovat lidem, kteří se cítí být povolání určovat kdo, kdy a za jaký love bude šukat. Spousty norníků nepochopilo, že cenu určují obě strany na principu
nabídka, poptávka. Marion vám chce sdělit naivkové, že je svobodomyslná a se svým život si dělá co ona uzná za vhodné. Taky mně baví vlákna typu: "Chlapi pojďme bojkotovat cenu
Dobermann píše:jenom Jaroslav, tak si spolu vyměňte e-maily a můžete si dopisovat.
acx píše:brnodriver68 píše:....... Nějak zaměňuješ mocenský diktát ceny (čína) a výzvu na vydávání větší částky, než je vhodné.Bojkot předraženého zboží je naopak výsadou kapitalismu, ne komoušů.
![]()
![]()
![]()
Všichni norníci čekají, až je upozorníš na nabídku a poptávku.![]()
A vlákna pasáků, co propagují ceny vyšší, jsi nečetl, ta tě nebaví.![]()
![]()
![]()
1) ale Marion nikoho nevyzývá aby ji platili víc než jsou ochotni..to norníci ji nabízejí za sex vyšší částky než jsou obvyklé
.....Co je ale sere, tak to, že se ohodnotila sama (sweet, chytrá, vzdělaná, neodolatelná, nepřekonatelné masáže, není póvl jak některé její kolegyně, ....) . Má to jen jeden háček. Pokud někdo zdůrazňuje titul případně cokoliv jiného jen sám, znamená to, že kromě toho titulu je mimoň, nikdo to nepozná. Dobrý perzonalista nevezme nikoho, kdo se ohání titulem a ne výsledky.
Pro tebe ještě jinak, samochvála smrdí. A tím, že budeš označovat všechny naivkami, nechápavci, snižovat jejich rozum, tak ty ho ale budeš mít stále stejný... .
Zpět na Dívky z Brna na masáže
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník