Hledat  

Lola z privátu Mystery tel. 604848040 a 605944835

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Re: Lola z privátu Mystery tel. 604848040 a 605944835

Příspěvekod cortex.bm » pát 1. pro 2017, 16:16

Pokud má ještě větší břicho než na fotkách, tak už je to přes míru, myslím. navíc ten zarostlý klín. Chápu, někomu se to možná líbí.
Pro mne to za sex za prachy není, nemohu si pomoct.
cortex.bm

Příspěvekod soliterr » stř 3. led 2018, 17:54

Mě se na fotkách celkem líbí a uvažoval jsem o návštěvě tento týden, ale musím to odlozit, na profilu má i análek má někdo zkučenost? Nejsem pravidelný norník, ale občas vyčistit hlavu něčím co doma nemáš neškodí
soliterr

Příspěvekod Intimita » sob 6. led 2018, 23:46

Kouření bez nedělá, já jsem se tak těšil a nic.
Intimita

Lola Mystery 605 944 835

Příspěvekod vulcan » ned 14. led 2018, 17:12

Byl jsem za Lolou nedávno, domluva OK. Privát na známé adrese, výstup do 5 patra mně nedělá problém, interiér ve slušném standardu, pokoje a koupelna jsou čisté, funkční. Chtělo by to ale nějaký kalendář, aby se vědělo, která a kdy tam je a bude.
Dá se vzít 45 minut za 1000, je to tak na 2 čísla , dobrý kompromis cena/ prožitek. Ale někdo jiný může mít jiný názor.

Lola je příjemná, milá, přizpůsobivá dívka, kolem 25 let, nepravá zrzka, dlouhé vlasy v copu, pak se nechala přesvědčit a rozpustila si je. V obličeji není žádná extra kráska, ale je nějak přirozeně milá, hezká. Zadek a stehna má dosti podsadité, silnější, trochu bříško, ale vše docela pevné. Společná sprcha, přírodní klín. Umí se docela pěkně nastavit, oddat se mužovi. Klasika, zezadu, prožívala to, celkem hlasitě, možná to trochu přeháněla. Na privátech nelížu, nějaké to dráždění prsty bylo. Líbačka by neměla být za příplatek, je to proti přírodě a normálnímu sexu. Ona to má tak nastavené, ale nějaký kompromis se dá. Samozřejmě se předpokládá oboustranně kvalitní hygiena. :D
Především musím vyzdvihnout absenci privátových frází a keců, Lola se chová přirozeně a v tom je to lepší než s nějakou pseudomodelkou.
vulcan

Příspěvekod takjo3333 » sob 3. úno 2018, 18:40

Lola je příjemnácca 25 let,chupatá, dlouhé vlasy v copu,v obličeji není žádná extra kráska, ale něco v sobě á. Zadek a stehna má dosti podsadité, silnější, trochu bříško, ale vše docela pevné, já baculk rád, za mě ok. Společná sprcha, přírodní klín. Mě sex přiše celkem hraný, ae jinak vše ok . 45 min 1000 Kč.
takjo3333

Příspěvekod Alighator » úte 6. úno 2018, 1:24

Ne! To byl trest
Alighator

Lola (Mystery) 605 944 835

Příspěvekod jarjaroslav » čtv 19. dub 2018, 23:33

Důvod mého setkání s Lolou byl jednoduchý. Potřeboval jsem si z (mrd-)„wish listu“ :D odškrtnout bobříka a dámám 40+ (ne-li 50+), jím často oplývajícím, se vyhýbám.

Objednání, příchod před privát v domluvený čas, zavolání, otevření dveří, výstup po schodech. Za dveřmi privátu na mě čeká Lola. První dojem - v obličeji se mi moc nezamlouvá :( . Kdyby mi třeba podobná známá nabídla sex (zdarma), odmítl bych. Druhý dojem - není stále panna? Třetí dojem, úzce související s předchozím, Lola vypadá až moc nevinně a nezkušeně. Jenže to již Lolu následuji po dřevěných schodech k pokojům. Zamíříme do posledního pokoje vlevo, naproti koupelně, se vzorem peří na stěně, který jsem navštívil již několikrát. Předávám Lole 600 Kč. Pomalu se svlékám a čekám na její návrat. Poté mě doprovází do koupelny.

Vracím se do pokoje. Loly mi připadá rozpačitá až nejistá, podobně i v konverzaci. S penisem ale manipuluje zkušeně :D . Její ochlupení v podpaží mi nepřipadá až tak hrozné, jak jsem se obával, ochlupených nohou bych si kvůli světlým chloupkům ani nevšiml. Úsměv nemá moje společnice úplně reprezentativní, zuby však nechybí a černé také nejsou (jsem skromný, že :D ?). Vyvrcholení probíhá během orálu. Čas Lola kontroluje celkem pečlivě. Na pokoji jsme spolu strávili 16 minut.

Druhá návštěva koupelny, obléknutí, rozloučení a opuštění privátu. A tím i ukončení celkově rozpačité návštěvy :oops: . Lolu nemohu označit za neochotnou či protivnou, pouze mi připadala až příliš počestná, což mi zrovna v privátovém prostředí moc nesedlo. Skoro jsem měl výčitky :oops: ... Pokud ale někoho vzrušuje představa prznění nevinných dívek (s nadsázkou samozřejmě, rozhodně nechci urazit některé kolegy, kteří Lolu chválí či tak učiní v budoucnu) :D ...

Úpravy vyhrazeny.
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Předchozí

Zpět na Dotazy na dívky