Hledat  

797868963 Mor z Ostravy VAROVÁNÍ

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

797868963 Mor z Ostravy VAROVÁNÍ

Příspěvekod Ondiii » pon 15. čer 2020, 20:44

Do Brna přistál následující ostravský grant: https://www.amateri.com/cs/lide/2049484/Lolitka69
Snad postačí precenze převzatá z norníka. Já tak daleko nezašel...

"Zdar hoši , rozhodl jsem se , udělat si výlet do Zlína a navštívit macatou , prdelatou 24 letou Zuzanku ( hotel Sole Zlín ) tel. číslo 797 868 963 . Tahle holka pendluje mezi Ostravou a okolím , Olomoucí , Zlínem i s její kamarádkou Kačkou 23 se kterou se střídá. V Ostravě proflákla , drzá , špinavé šlapka i s jejím pasákem. Dvojka k pohledání . Ve Zlíně ordinuje na bývalém hotelu Sole , je to vlastně milenecký azyl , který si pronajímá. Tento azyl muže navštívit každý z nás za velmi příznivé ceny . Už z jejich inzerátu , kterých má několik . Je zřejmé , že tahle holka udělá pro prachy cokoliv . Ať už upozorňuje na končící krámy , přes polykání mrdky , lízání prdele a různé prasárny . Ceny nejlevnější ve Zlíně což odpovídá kvalitě . A teď k samotné Zuzance , holka 24 let věk bych typ tak o 3 roky více . Vyžraná prasnice , prdel třepajicí se rosol, stehna přilepené k sobě . Sebevědomá , arogantní pipka , upřímně její sebevědomí bych chtěl mít . Samotná akce totální propadák , kouření stálo za hovno , z huby pach po cigaretách . Chlapy a teď to nejhorší mezi stehnama zaparene červené fleky , z kundy ozón jako cyp. Říkám otoč se raději ze zadu , dáme anál , jakmile na mě vystrcila tu prdel tak jsem se rovnou na to vysral a šel do hajzlu . Nebudu popisovat co jsem viděl . Z Ostravy ji hnali bičem , doufám že se tady holka dlouho neohřeje. Teď v době koronaviru by měla holka více o sobě zapřemyslet jaké služby vlastně nabízí a hlavně by měla myslet na zdraví své a ostatních . Při představě , že polkne několik mrdky denně a vylíže několik zadku , tak jsme v p... všichni . Já raději připlatím než něco chytnout. Už nikdy více ."
Ondiii

Re: 797868963 Mor z Ostravy VAROVÁNÍ

Příspěvekod Mildasak » pát 19. čer 2020, 8:46

Diky moc, za touhle tedy nikdy!
Mildasak

Re: 797868963 Mor z Ostravy VAROVÁNÍ

Příspěvekod Paulie88 » pát 19. čer 2020, 15:42

Není možný že dřív měla na Amíkách nick prdelkaZuzka , nebo něco takového? ta pendlovala i dál za hranice kraje asi , protože byla i u nás v Jihlavě, jelikož tady je to zoufalost a mě navnadily fotky (mě se holky s pořádnou prdelí prostě líbí :D :D) , tak jsem to zkusil ...
Dovolal jsem se na druhý pokus a domluva úplně v pohodě i navigace do bytu ... Ve zkratce dal jsem orál a klasiku ... Holka je opravdu trochu kypřejších tvarů ale jak to tu popisuje kolega mi teda vůbec nepřišlo, prdel velká ale za mě v pohodě ... kouř ušel ani ten nejhorší ani ten nejlepší co jsem měl , v sexu klasickej trojboj neměla s ničím problém a vyhověla, na koníka se i snažila "rajtovat" xD a pak zezadu si nechala pěkně naložit a výsledek pěkně spolykala ...

Pokud je to ona tak já si nestěžoval a žádné hrůzy jsem teda neviděl :D ... ta návštěva byla někdy během Února ...
Paulie88

Zpět na Dotazy na dívky