Do Brna přistál následující ostravský grant: https://www.amateri.com/cs/lide/2049484/Lolitka69
Snad postačí precenze převzatá z norníka. Já tak daleko nezašel...
"Zdar hoši , rozhodl jsem se , udělat si výlet do Zlína a navštívit macatou , prdelatou 24 letou Zuzanku ( hotel Sole Zlín ) tel. číslo 797 868 963 . Tahle holka pendluje mezi Ostravou a okolím , Olomoucí , Zlínem i s její kamarádkou Kačkou 23 se kterou se střídá. V Ostravě proflákla , drzá , špinavé šlapka i s jejím pasákem. Dvojka k pohledání . Ve Zlíně ordinuje na bývalém hotelu Sole , je to vlastně milenecký azyl , který si pronajímá. Tento azyl muže navštívit každý z nás za velmi příznivé ceny . Už z jejich inzerátu , kterých má několik . Je zřejmé , že tahle holka udělá pro prachy cokoliv . Ať už upozorňuje na končící krámy , přes polykání mrdky , lízání prdele a různé prasárny . Ceny nejlevnější ve Zlíně což odpovídá kvalitě . A teď k samotné Zuzance , holka 24 let věk bych typ tak o 3 roky více . Vyžraná prasnice , prdel třepajicí se rosol, stehna přilepené k sobě . Sebevědomá , arogantní pipka , upřímně její sebevědomí bych chtěl mít . Samotná akce totální propadák , kouření stálo za hovno , z huby pach po cigaretách . Chlapy a teď to nejhorší mezi stehnama zaparene červené fleky , z kundy ozón jako cyp. Říkám otoč se raději ze zadu , dáme anál , jakmile na mě vystrcila tu prdel tak jsem se rovnou na to vysral a šel do hajzlu . Nebudu popisovat co jsem viděl . Z Ostravy ji hnali bičem , doufám že se tady holka dlouho neohřeje. Teď v době koronaviru by měla holka více o sobě zapřemyslet jaké služby vlastně nabízí a hlavně by měla myslet na zdraví své a ostatních . Při představě , že polkne několik mrdky denně a vylíže několik zadku , tak jsme v p... všichni . Já raději připlatím než něco chytnout. Už nikdy více ."