croisante píše:Obvykle moc nepíšu hodnocení k masérkám, které už tady dost recenzí mají, ale dnes udělám výjimku - i protože nejstarší recenze už má nějaký ten pátek.
Takže domluva po telefonu super - jen chce řešit tak den dva předem. Stále Husovice, parkování se dá, ale počítejte s tím, že nemusí být hned u domu a můžete chvilku hledat. Okolí bez provozu, byt ve 4. patře, všude super čisto, prostředí perfektní. Hanka sice není 20letá mladice, ale je to velmi hezká a sympatická holka. Někdo si tu stěžoval na břicho a prsa, no, fakt si není na co ztěžovat - ona o sebe pečuje a je to znát. Zkusil jsem variantu masáže body to body, 2 hodiny uběhly jako voda. Asi se to hodně blížilo skutečné tantře a byl to velmi velmi příjemný zážitek, masáž rukama i b2b dobrá. Schválně jsem zkoušel nesahat, což jsem teda v závěru nevydržel, protože jak jsem měl ruku na stehně, tak mi na ni z mušličky káplo - vlhká byla fest, tedy jsem nakonec sahal. Nechala se, ale opravdu jsem měl pocit, že se jít to 2x nelíbilo. Příště si to 100% odpustím a budu otlapkávat maximálně po okolí.
Platil jsem 2 000 za 2 hodiny a za ty peníze to stojí. Hlavně stran přístupu a celkové atmosféry. Asi podobně jako Janina (viewtopic.php?f=10&t=5310), jen není až tak mazlivá (Janina má lepší b2b), ale zase je výrazně mladší. Jak už bylo psáno, člověk měl v závěru opravdu chuť zakončit klasikou...
Nechci ti do toho kecat, ale z muslicky ji pravdepodobne kapal jen masazni olej