Jak to tady čtu, tak je mi Vás pánové líto. Chtěl bych mít jako Vy čas řešit takové blbosti...jen přemýšlím, kdo v dnešní době na to čas má

Že by někdo, kdo je na pracáku, nebo ho živí manželka a on si tu může vypisovat? Proč tedy pak řešíte nějaká "nefachčenka" nebo jak to tady jeden nazval? Že by to vycházelo z Vašeho pohledu a přístupu k životu?

Nebo mu závidíte, že ona vydělá víc než Vaše partnerka, která dělá v Lidlu u kasy nebo podobně?

I když u některých vážně pochybuji, že jsou schopni nějakou partnerku vůbec mít vzhledem k četnosti recenzí a příspěvků v tomto fóru.
Popravdě, když jsem si přečetl o návštěvě a incidentu, který u slečny proběhl, tak se ani nedivím, že s tím měla problém. Sáhněte si do svědomí jak se k takovým ženám chováte...uvědomte si, že kdyby tohle nenabízely, tak nemáte kam chodit upustit páru a někteří se pak tady bavit na fóru

Byl jsem za slečnou v neděli večer a byla jako vždy milá a příjemná

Jen tedy se mi zdála tak trošku smutná a popravdě se ani nedivím...kdo by měl chuť kvůli takovým chlapům dál pokračovat? Ona zvažuje, že s tím skončí

Říkala, že vždy měla chuť a takové to nadšení, když muži odcházeli spokojení...pomalu i zvelebuje prostor, který má k dispozici...ale teď prý to nadšení díky tomuto zážitku ztratila

Opravdu Vám tohle přijde produktivní? Teď myslím Vaše dosti nevybíravé recenze a chování dotyčného, který se tady dokonce přiznal k tomu, že by byl i schopný spáchat trestný čin.

Já bych se popravdě ani nedivil, kdyby tam měla slečna tu kameru kvůli svému bezpečí

Mě osobně to nevadí...znám hodně podniků, kde jsou kamery a Vy o nich ani nevíte...jsou tam právě kvůli bezpečnosti žen

Mimochodem, kdyby dotyčný něco podobného předvedl v night klubu, tak by se s ním nikdo nepáral

A myslím, že by mu nepomohl ani ten jeho "teleskopák"
Možná by jste si měli uvědomit, že tyhle dívky jsou tu pro nás

A čím více jich otrávíme svým chováním, tím méně jich budeme mít na výběr

myslím, že každý máme své požadavky a chuti...a už to tady někdo napsal....nevyhovuje Ti tahle slečna? Tak běž za jinou...popravdě já to nedávno zkusil a dost jsem pohořel...slečna mě neuměla kouřit a pak, když jsem si ho postavil, tak si lehla jak prkno a čekala co se bude dít...po deseti minutách jsem to vzdal...tohle mě opravdu nebere...ale třeba to zase někomu po mě bude vyhovovat...nemám s tím problém

Já jen vím, že se vrátím k osvědčené dívce
Očekávám, že mě tu zase všichni rozcupujete, protože takovéhle názory tu moc populární nejsou

Takže směle do mě