acx píše:Andre46,
přečti si to, až přestaneš myslet ptákem. Jednak to byl konflikt jedinců, ty zde plácáš o všech, obecný úvahy v konkrétním případě jsou k ničemu. A mýlíš se, ony nejsou jen pro nás, ale my také pro ně. Řada z nich by umřela hlady a nejen placené oficiální prostitutky, kdyby chlapi nechtěli šukat jiné, než povinné ženštiny. Každá slečna může kdykoliv skončit a vyhrožovat, že skončí? Tak skončí a protože tahle to provozuje řadu let a zřejmě v Plzni vyčerpala potenciální zájemce, tak je zase v Brně, následně třeba Ostrava. Osobně bych nezvládl, aby moje partnerka musela šukat cizí chlapy, protože ji neuživím, ty to zřejmě schvaluješ, já bych ze sebe zvracel.
Nejhorší je, že dříve prostituce byla profese, teď vetšinou mají slečny představu, že stačí dát inzerát, že za peníze dá (ani neuvede věk, postavu, ...), chlapi se můžou přetrhnout, potom jen lehnout na záda a roztáhnout nohy.

Nic neudělají pro to, aby byly společnice a ne děvky . Ale tohle nemůžeš posoudit, chodíš jen k jedné, ale platíš ji, takže jsi v tomto stejný jako my ...

Tak Ty mě fakt bavíš

Vtipně tady rozvádíš své smyšlené fantazie

Uvědomuješ si, že nás mužů je mnohem více? A čím méně bude těchto dívek, tím horší bude výběr a posléze i cena? Jsem obchodník a tohle tedy vím

Ty zase házíš všechny tyhle dívky a ženy do jednoho pytle

Takže taky se pohybuješ v obecné rovině a je to k ničemu

já jsem si v příspěvku jen povzdechl, že když se budeme my chovat jako dotyčný, tak tím budeme o nabídku chudší

Jedna smyšlená fantazie, kterou zde uvádíš úplně konkrétně je o jejím odchodu z Plzně...Ty jsi si jistý, že je to tak jak to tady píšeš??

Ne, nic o tom nevíš a jen zase tímto způsobem tuto dívku úmyslně poškozuješ

Náhodou vím jak to bylo

Přestěhovala se sem kvůli svému partnerovi (kterého tady kdosi nazval nefachčenko), který zde dostal pracovní nabídku, kterou nechtěl odmítnout

Neznám ho osobně, ale znám jeho práci a dokonce někteří z mých obchodních partnerů využili jeho služby

je pravda, že jeho práce je známa pod jménem jeho firmy spíše v zahraničí, ale to má stejně jako já

taky radši obchoduji v zahraničí, protože tam je v obchodě ještě trošku té úcty k práci

To, že nechává svou partnerku se tímto způsobem bavit je něco, co Ty asi nedokážeš pochopit

A ano, Tvůj názor vychází z Tvého ega

V tomto případě to není o nutnosti, ale o zábavě...jí to baví a jemu to nevadí

Co víc si přát?

Však pak k takové slečně můžeme kdykoliv a nejsme omezeni tím, zda zrovna odjel na služebku nebo ne
Jak jsem výše uvedl, tak nechodím jen k této slečně