Hledat  

Off topic, přesunuté OT příspěvky - volná diskuze

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Re: Off topic - volná diskuze

Příspěvekod Che » úte 16. úno 2021, 0:49

Andre46 píše:...ale už jen to, že tento a další příspěvky nezůstávají u vlákna, ke kterému patří trošku omezuje rozhled a úplně nevytváří dobrý dojem :wink: Ve vláknu totiž zůstávají jen tvrzení, ale třeba moje reakce a názory jsou už v Off topic...proč? Protože můj názor a úvaha nejsou přínosné k hodnocení nebo recenzi dotyčné dívky? Myslím, že naopak...dávám jen jiný pohled na skutečnosti, které tam jsou prezentovány spíše negativně. Dost dobře toto nechápu...

Není pravda, že tvoje příspěvky nezůstávají ve vláně Pervertiti_XO. Příspěvek, ve kterém hodnotíš dívku je stále na místě! Sem byly přesunuty příspěvky (nejen tvoje), které s hodnocením už nemají nic společného a jsou tedy Off Topic!
Je lepší se usouložit k smrti, než v domově pro seniory vzpomínat na pracovní úspěchy!
Che

Re: Pervertiti_XO

Příspěvekod Andre46 » úte 16. úno 2021, 0:52

acx píše:Andre46,
přečti si to, až přestaneš myslet ptákem. Jednak to byl konflikt jedinců, ty zde plácáš o všech, obecný úvahy v konkrétním případě jsou k ničemu. A mýlíš se, ony nejsou jen pro nás, ale my také pro ně. Řada z nich by umřela hlady a nejen placené oficiální prostitutky, kdyby chlapi nechtěli šukat jiné, než povinné ženštiny. Každá slečna může kdykoliv skončit a vyhrožovat, že skončí? Tak skončí a protože tahle to provozuje řadu let a zřejmě v Plzni vyčerpala potenciální zájemce, tak je zase v Brně, následně třeba Ostrava. Osobně bych nezvládl, aby moje partnerka musela šukat cizí chlapy, protože ji neuživím, ty to zřejmě schvaluješ, já bych ze sebe zvracel. :D
Nejhorší je, že dříve prostituce byla profese, teď vetšinou mají slečny představu, že stačí dát inzerát, že za peníze dá (ani neuvede věk, postavu, ...), chlapi se můžou přetrhnout, potom jen lehnout na záda a roztáhnout nohy. :lol: Nic neudělají pro to, aby byly společnice a ne děvky . Ale tohle nemůžeš posoudit, chodíš jen k jedné, ale platíš ji, takže jsi v tomto stejný jako my ... :P

Tak Ty mě fakt bavíš :D Vtipně tady rozvádíš své smyšlené fantazie :D Uvědomuješ si, že nás mužů je mnohem více? A čím méně bude těchto dívek, tím horší bude výběr a posléze i cena? Jsem obchodník a tohle tedy vím ;-) Ty zase házíš všechny tyhle dívky a ženy do jednoho pytle :wink: Takže taky se pohybuješ v obecné rovině a je to k ničemu :wink: já jsem si v příspěvku jen povzdechl, že když se budeme my chovat jako dotyčný, tak tím budeme o nabídku chudší :wink: Jedna smyšlená fantazie, kterou zde uvádíš úplně konkrétně je o jejím odchodu z Plzně...Ty jsi si jistý, že je to tak jak to tady píšeš?? :roll: Ne, nic o tom nevíš a jen zase tímto způsobem tuto dívku úmyslně poškozuješ :wink: Náhodou vím jak to bylo :wink: Přestěhovala se sem kvůli svému partnerovi (kterého tady kdosi nazval nefachčenko), který zde dostal pracovní nabídku, kterou nechtěl odmítnout :wink: Neznám ho osobně, ale znám jeho práci a dokonce někteří z mých obchodních partnerů využili jeho služby :wink: je pravda, že jeho práce je známa pod jménem jeho firmy spíše v zahraničí, ale to má stejně jako já :wink: taky radši obchoduji v zahraničí, protože tam je v obchodě ještě trošku té úcty k práci :wink: To, že nechává svou partnerku se tímto způsobem bavit je něco, co Ty asi nedokážeš pochopit :roll: A ano, Tvůj názor vychází z Tvého ega :wink: V tomto případě to není o nutnosti, ale o zábavě...jí to baví a jemu to nevadí :wink: Co víc si přát? :wink: Však pak k takové slečně můžeme kdykoliv a nejsme omezeni tím, zda zrovna odjel na služebku nebo ne :wink:

Jak jsem výše uvedl, tak nechodím jen k této slečně :wink:
Andre46

Příspěvekod acx » úte 16. úno 2021, 20:47

Andre46,
jen dvě poznámky:
1) Že ji to baví a manžel toleruje, když má takovou super práci, tak proč si nechává platit? Kdyby to dělala pro zábavu, koníček, vyhne se lidem, co se k ní chovají jak ke štětce. Já to neschvaluji, ale existují a nejen u ní, to je riziko placeného sexu, do toho jde a zbytečně si stěžuje nebo ty to zbytečně komentuješ. Ti, kterých se tvé mentorování týká se na tebe vybodnou a ostatní to ví a jsi jen další "ochránce za výhody", pokud ti to nedošlo.
2) Slečen je málo, bohužel internet zpřístupnil služby i těm (zloději, podvodníci, napůl dementi, surovci, ...), co se k nim nemohli dříve dostat a z nabídky vyhnali společenské slečny, co stály za to. Nabídka / poptávka / obchodník ? Proč bych měl kupovat třeba 30 let ojeté nekvalitní auto jen proto, že aut je nedostatek. Nejsem takový chudák, abych je nutně hned potřeboval a zvolím přeci jiné řešení.
acx

Re: Privátek Brno 4

Příspěvekod Honza1616 » stř 17. úno 2021, 8:44

vulcan píše:
mmike píše:Eliška je opravdu mladá,.... ale vypadala, že toho má už fakt nad hlavu. Zkoušela se usmát, byla milá, ale vypadala přešle. K tomu pořád kontrolovala hodiny a byla prostě zamlklá.... asi bych tam byl obden.

Divíš se jí ?
Není pro takovou mladou holku přirozené, aby ji brousilo za týden tak 40 norníků. o:-o

Většina to tady jen čte, píše minimálně, včetně tebe (za 12 let 3 příspěvky :shock: ), a zmínka o mladé, začínající vede právě k tomuto vyhoření.

Tak uspokojit 40 chlapů za týden, jako asi nic moc, slušný fitko, na konci dne bych byl bez energie a dělat to tak každý nebo skoro každý den, nedivím se těm holkám zvlášť v těchto velkých podnicích

V opravdovém soukromí, kde si zvou holky klienty k sobě domů nebo do pronajatého bytu si mohou klienty vybírat a po čase si vybudovat stálou aspoň stálou klientelu z chlapů kteří se jim aspoň trochu líbí
Jinak na těch velkých privátech si moc vybírat nemohou a brousí je kdejakej jouda
Ale co, vědí do čeho jdou a pokud po týdnu nezmizí tak je šance že vydrží i déle, konec konců čistý zisk co musejí mít musí být opravdu pěkný, pak už tedy záleží jestli to ta holka ustojí prcat "každého"
Honza1616

Re: Karin 722 568 403

Příspěvekod broukpytlík » stř 17. úno 2021, 19:50

Mildasak píše:Pred tejdnem jsem taktez znovu zkusil Karin. Inu je porad pekna zenska, nebo spis se o sebe dobre stara. Kazdopadne sel jsem znovu za ni, pac ji bavi sukani ze zadu. Pulhodina za 1000 a platba az po akci(jestli se to tak dalo nazvat viz nize).
Byt i ona opet cisti. Tentokrat me nebranila jit do sprchy a sla tam dokonce po me taky. Wow.
Po ociste si zacala zase povidat, predtim to bylo celkem fajn, ale ja byl pripraven na akci, bohuzel nebrala zretel, takze zvadnul.
Po vykecani, cas jsem bohuel nemeril, konecne svolila k akci, tady jsem ji upozornil, ze chci oral s, jelikoz chtela kourit bez, usmala se a rekla, vsak to je jen stovecka navic. Opet sem zopakoval, ze chapu, ale ja chci oral s.
Sundala si podprsenku zacala honit a vlozila si ho mezi kozy. Tohle jsem necekal a palec hore, postavila ho celkem rychle, takze guma pak sla nasadit lehce, ovsem po te uz v oralu nepokracovala a rovnou nastavila zadek na cemz sme se domluvili.

A tady zacal jeden velkej pruser za druhym. Jsem vysokej a ona nohy roztahla jako zaba, tak jsem rekl, jestli muze dat nohy k sobe na to odvetila, ze pry za chvilku, ze takhle to ma rada, toz jsem rekl, ze takhle to do ni tezko zasunu. Tak me "pomohla", rukou si ho tam zavedla, ale mel jsem tam jen spicku. Tak znovu rikam at nohy da k sobe. tentokrate je dala o par centaku bliz k sobe, vysledek stejnej, samozrejme zacal vadnout, toz sem si pomohl sam a dal jsem svoje nohy pres jeji, na trisla celkem zahul, ale konecne se podarilo zasunout, nicmene pri par zasunuti prisla stiznost, ze ji to boli... prdele, jeste rekne, ze ho mam moc velkyho a me jebne. Nastesti ne, rekla, ze takhle ji to zezadu nebere at dam ty nohy zase zpet jako predtim... takze opet zasunu jen spicku.
To uz me nasralo a rekl jsem, ze ne, ze zkusime 69. Aspon vyzkousim, jestli kouri porad stejne... a ano porad saje stejnym zpusobem(jako vakuaova pumpa... derava vakuova pumpa), ze zacatku je to fajn, ale pokud nemeni frekvenci, tak me zacne vadnout. Moje posledni prosba byla at ke me da zadek ale pri koureni se na me diva a ze ji budu prstit, nic nenamitala,v tehle poloze jsem konecne dobojoval. Spocenej, rozlamanej a unavenej... cas sme asi pretahli, ale rozhodne to nestalo za to.

Tady jsem tedy taky skoncil, opakovat jiz nebudu.

Si dáváš nejáký rozlučkový kolečko po "legendách"? :mrgreen: :mrgreen: :lol:
broukpytlík

Příspěvekod bilmc » stř 17. úno 2021, 19:52

Mildasak píše:Pred tejdnem jsem taktez znovu zkusil Karin. Inu je porad pekna zenska, nebo spis se o sebe dobre stara. Kazdopadne sel jsem znovu za ni, pac ji bavi sukani ze zadu. Pulhodina za 1000 a platba az po akci(jestli se to tak dalo nazvat viz nize).
Byt i ona opet cisti. Tentokrat me nebranila jit do sprchy a sla tam dokonce po me taky. Wow.
Po ociste si zacala zase povidat, predtim to bylo celkem fajn, ale ja byl pripraven na akci, bohuzel nebrala zretel, takze zvadnul.
Po vykecani, cas jsem bohuel nemeril, konecne svolila k akci, tady jsem ji upozornil, ze chci oral s, jelikoz chtela kourit bez, usmala se a rekla, vsak to je jen stovecka navic. Opet sem zopakoval, ze chapu, ale ja chci oral s.
Sundala si podprsenku zacala honit a vlozila si ho mezi kozy. Tohle jsem necekal a palec hore, postavila ho celkem rychle, takze guma pak sla nasadit lehce, ovsem po te uz v oralu nepokracovala a rovnou nastavila zadek na cemz sme se domluvili.

A tady zacal jeden velkej pruser za druhym. Jsem vysokej a ona nohy roztahla jako zaba, tak jsem rekl, jestli muze dat nohy k sobe na to odvetila, ze pry za chvilku, ze takhle to ma rada, toz jsem rekl, ze takhle to do ni tezko zasunu. Tak me "pomohla", rukou si ho tam zavedla, ale mel jsem tam jen spicku. Tak znovu rikam at nohy da k sobe. tentokrate je dala o par centaku bliz k sobe, vysledek stejnej, samozrejme zacal vadnout, toz sem si pomohl sam a dal jsem svoje nohy pres jeji, na trisla celkem zahul, ale konecne se podarilo zasunout, nicmene pri par zasunuti prisla stiznost, ze ji to boli... prdele, jeste rekne, ze ho mam moc velkyho a me jebne. Nastesti ne, rekla, ze takhle ji to zezadu nebere at dam ty nohy zase zpet jako predtim... takze opet zasunu jen spicku.
To uz me nasralo a rekl jsem, ze ne, ze zkusime 69. Aspon vyzkousim, jestli kouri porad stejne... a ano porad saje stejnym zpusobem(jako vakuaova pumpa... derava vakuova pumpa), ze zacatku je to fajn, ale pokud nemeni frekvenci, tak me zacne vadnout. Moje posledni prosba byla at ke me da zadek ale pri koureni se na me diva a ze ji budu prstit, nic nenamitala,v tehle poloze jsem konecne dobojoval. Spocenej, rozlamanej a unavenej... cas sme asi pretahli, ale rozhodne to nestalo za to.

Tady jsem tedy taky skoncil, opakovat jiz nebudu.

Kolego, naprosto výborná ale fakt výborná recenze :lol: od srdce jsem se smál :D
bilmc

Re: Lene55

Příspěvekod Kreez » ned 21. úno 2021, 7:01

bilmc píše:Zajímavé je, že když si jakýkoliv její profil přidáte do oblíbených (Lin, Lena a další, které používá), tak vám okamžitě začne psát nějaký uživatel (viz příloha) a začne z vás pokaždé tahat informace. Ve finále slečnu pomluví. Faktem je, že kdykoliv jsem se snažil domluvit s profilem Lin98, tak to nikdy ale nikdy nevyšlo (celý podzim loňského roku). Otázkou je, co je to za individua... víc ale zjišťovat nehodlám. Pokud máte někdo více informací, tak to sem pro zajímavost přidejte.

Obrázek

Zajímavé info ale zjevně i ty budeš narušen pouštíš soukromé konverzace aby získal nějaký prospěch :D ale ještě jednou dík za informace aspoň vím co nebrat co smrdí nějakými podvodem :!: Zkušenost sní mám tu samou co ty.
Kreez

Příspěvekod bilmc » ned 21. úno 2021, 9:27

V té konverzaci není nic soukromého a důvěrného. Nehledě na to, že to jméno je taky veřejné. Já žádný “prospěch” nebo co tu tvrdíš nepotřebuju a ani nevím, čím bych si takto prospěl. Chci jen varovat ostatní. A můj osobní tip je ten, že jsi to ty hele. :) Docela to sedí. Styl psaní aj. Říkal jsem si to už dříve. Ostatně, jinak by ses tak nerozčiloval. ;) Proto sis změnil na těch amatérech jméno, že? ;) Aktuálně “Jarko111”.
bilmc

Příspěvekod Kreez » ned 21. úno 2021, 10:08

Tohle nemá snad ani cenu komentovat. Na tvoji úroveň bych se nesnížil, navíc můj nick tady odpovídá tomu tam, ne jak tvůj ;-)
Kreez

Příspěvekod bilmc » ned 21. úno 2021, 10:10

Kreez píše:Tohle nemá snad ani cenu komentovat. Na tvoji úroveň bych se nesnížil, navíc můj nick tady odpovídá tomu tam, ne jak tvůj ;-)

:lol: :lol: :lol: A jak víš, jaký mám na amatérech nick, když to teda nejsi ty? :D
bilmc

Příspěvekod Kreez » ned 21. úno 2021, 10:14

Byl to pokus ;) a teď si se prozradil odpovědí že nemáš stejný.
Nemá cenu s osobou jak ty ves komunikaci déle.
Kreez

Příspěvekod Kreez » ned 21. úno 2021, 10:16

Možná snad jedná a poslední věc místo abys hodnotil holky hodnotiš borce asi budeš buzna.... :lol:
Kreez

Re: Linda - 736102493 ( 736 102 493 )

Příspěvekod ricoufko » ned 21. úno 2021, 10:27

Off Topic: Z praktickeho hlediska by me zajimala jedna vec od zkusenejsich norniku. Des norit, domluvis se na 1500/1800 kc. Vemes si sebou ten obnos a mozna 500 kc na priplatky. Asi neni rozumne na privat nosit zbytevne vic. Pak ti slecna nabidne trojku s kamaradkou za 3500 kc. Jak to resit? Otocit se rychle do bankomatu? Nosit sebou balik penez? Zeptat se sledny zda nevede terminal? :D
ricoufko

Re: Linda - 736102493 ( 736 102 493 )

Příspěvekod acx » ned 21. úno 2021, 12:33

ricoufko píše:Off Topic: Z praktickeho hlediska by me zajimala jedna vec od zkusenejsich norniku. Des norit, domluvis se na 1500/1800 kc. Vemes si sebou ten obnos a mozna 500 kc na priplatky. Asi neni rozumne na privat nosit zbytevne vic. Pak ti slecna nabidne trojku s kamaradkou za 3500 kc. Jak to resit? Otocit se rychle do bankomatu? Nosit sebou balik penez? Zeptat se sledny zda nevede terminal? :D

Nebuď tak podezíravý, nikdy mně slečna nic nevzala a to jsem tam nechal někdy vše. :wink: Tedy pokud nechodíš do rizikových privátů nebo nemáš špatný dojem. :P
A co je horší, ukrást kartu nebo 1000? :lol: Já volím 1000 a co ty?
acx

Peníze a cennosti na privátě

Příspěvekod Che » ned 21. úno 2021, 13:28

ricoufko píše:Off Topic: Z praktickeho hlediska by me zajimala jedna vec od zkusenejsich norniku...Nosit sebou balik penez?...

Mám-li s sebou větší obnos peněz, než potřebuji nebo cokoliv jiného, co nechci ztratit z dohledu, beru si to s sebou i do koupelny. Pokud slečna neměla v úmyslu si během mé sprchy věci prohlédnout, nemůže jí to urazit. Dělám to i tam, kam chodím častěji a už se trochu známe. Není to projev nedůvěry, ale opatrnosti a prevence problémů. Vzpomeňte si, jak loni v létě překvapila Eliška z privátu Mia. Jedna dívka se dokonce sama vyjádřila ve smyslu, že je radši, když si zákazník vezme peníze s sebou do sprchy právě proto, že jsou pak vyloučena nepříjemná nedorozumění.
Je lepší se usouložit k smrti, než v domově pro seniory vzpomínat na pracovní úspěchy!
Che

PředchozíDalší

Zpět na Diskuse na téma