Hledat  

NIKI Kohoutovice

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

NIKI Kohoutovice

Příspěvekod bolek.s » stř 17. čer 2009, 12:33

Neznáte někdo,našel jsem její stránky náhodou?
http://www.privatbrno.euweb.cz/kontakt.html
bolek.s

Re: NIKI Kohoutovice

Příspěvekod DOBRABRIGADA » stř 17. čer 2009, 14:55

bolek.s píše:Neznáte někdo,našel jsem její stránky náhodou?
http://www.privatbrno.euweb.cz/kontakt.html

No vypadá to jako docela dost blbý promo,proč to nezkusíš třeba ahoj,chtěla bych se vám představit,je mi tolik a tolik,tady je link na moje stránky,ono to vypadá dost blbě když si založíš nick a hned dáš takovýhle dotaz,jež bych si dovolil zařadit na listinu uchazečů o nejtrapnější promo,ale mohu se mílit,v tom případě bych se Ti chtěl omluvit,každopádně osůbka a ceny se mi zamlouvají a rád bych vyzkoušel,jen kdyby ten mail fungoval a nějakej šprýmař si tady z nás nedělal prdel. :evil:
Navíc se to tady už jednou probíralo a stačí hledat viewtopic.php?f=4&t=1360&p=6167&hilit=privatbrno.euweb.cz#p6167
Nemyslím že by tohle byla v dnešní době realita.
Naposledy upravil DOBRABRIGADA dne stř 17. čer 2009, 15:23, celkově upraveno 1
DOBRABRIGADA

Re: NIKI Kohoutovice

Příspěvekod vulcan » stř 17. čer 2009, 15:20

DOBRABRIGADA píše:
No vypadá to jako docela dost blbý promo,proč to nezkusíš třeba ahoj,chtěla bych se vám představit,je mi tolik a tolik,tady je link na moje stránky,ono to vypadá dost blbě když si založíš nick a hned dáš takovýhle dotaz,jež bych si dovolil zařadit na listinu uchazečů o nejtrapnější promo,každopádně osůbka a ceny se mi zamlouvají a rád bych vyzkoušel,jen kdyby ten mail fungoval

Mám pocit, že se to tu již jednou probíralo... s negativním výsledkem.
Zajímavé je, že nemá vůbec kontaktní telefon, ale jen ten email.
Privát v centru Brna - a Kohoutovice ?
vulcan

Zpět na Dotazy na dívky