|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Dylenhunt píše:Pokud chceš vole cenu/výkon, tak ženu za cenu pár návštěv vyšli na nějaký kurzy a budeš mít masáže taky doma
cambiss píše:Nechce psát česky? Kolega očividně česky neumí, stejně jako ty anglicky. A pokud nejsi schopen zvládnout takto stupidně jednoduchou angličtinu, která tady padla, existuje google překladač.
cambiss píše: A ano, chodím poslední dobou spíš do "honíren" - jednoduše z toho mám lepší zážitek, stejně jako někteří zase z privátu.. 100 lidí, 100 chutí.
vulcan píše:cambiss píše: A ano, chodím poslední dobou spíš do "honíren" - jednoduše z toho mám lepší zážitek, stejně jako někteří zase z privátu.. 100 lidí, 100 chutí.
Má to 2 roviny. Já celkem uznávám svobodu rozhodování,jsem liberální v řadě věcí, podle chutí každého.
Nicméně forum bylo založeno jako pokec, chat, informace o placeném sexu.
Ne o masážích, honírnách, které v podstatě parazitují na sledovanosti S4Y, stačí se taky podívat na inzerci, která je velmi agresivní.
Masáže by si měly založit vlastní chat, a od počátku si vybudovat sledovanost, klientelu.
Co se týče názoru na angličtinu, souhlasím, v této době by to mělo být standardem ji znát a používat. Ale spíše jsem zareagoval na tu poznámku pro sumiiika.
vulcan píše:cambiss píše: A ano, chodím poslední dobou spíš do "honíren" - jednoduše z toho mám lepší zážitek, stejně jako někteří zase z privátu.. 100 lidí, 100 chutí.
Má to 2 roviny. Já celkem uznávám svobodu rozhodování,jsem liberální v řadě věcí, podle chutí každého.
Nicméně forum bylo založeno jako pokec, chat, informace o placeném sexu.
Ne o masážích, honírnách, které v podstatě parazitují na sledovanosti S4Y, stačí se taky podívat na inzerci, která je velmi agresivní.
Masáže by si měly založit vlastní chat, a od počátku si vybudovat sledovanost, klientelu.
Co se týče názoru na angličtinu, souhlasím, v této době by to mělo být standardem ji znát a používat. Ale spíše jsem zareagoval na tu poznámku pro sumiiika.
tojejedno píše:Dobra story kolego. Uz je mi jasny, proc ti neni lito vysolit 4k za masaz![]()
![]()
Kdybych mel love na to kupovat cinzaky, taky bych mel litr sem litr tam taky v pici
Itachi2020 píše: .. Nebo se mýlím ?
acx píše:tojejedno píše:Dobra story kolego. Uz je mi jasny, proc ti neni lito vysolit 4k za masaz![]()
![]()
Kdybych mel love na to kupovat cinzaky, taky bych mel litr sem litr tam taky v pici
Ale proč chlap, podle předvádění, s více než 10 činžáky dělá zde, hledá pochybné děvy na amatérech a poníží se navštívit mnohaletou, nedoporučovanou děvu za mizerných 1500,-.![]()
Mám takový dojem, že by se mohlo jednat o reinkarnaci Angeluse.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků