Hledat  

Viky Mystery 732304922

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Viky Mystery 732304922

Příspěvekod jerry136 » čtv 19. říj 2017, 19:01

Ahoj, byl už za ní někdo? Ty kozy vypadají luxusně a navíc bude asi celkem mladá...
jerry136

Re: Viky Mystery 732304922

Příspěvekod rejza » pát 20. říj 2017, 1:18

Porad chci jit, ale pokazdy kdyz jedu kolem tam neni :(
rejza

Re: Viky Mystery 732304922

Příspěvekod n1501 » pát 20. říj 2017, 4:40

Vzhledově spíše průměr, neurazí ani nenadchne. Je starší než píše :evil: , což je ale asi normální. Prsa trojky gravitace na ně dost působí.
Je taková menší, drobnější, sex vcelku dobrý, orálek podprůměr. Na opáčko to není. :?
n1501

Viky (Mystery) 732 304 922

Příspěvekod jarjaroslav » sob 1. zář 2018, 19:53

Věk: 21 let
Barva vlasů: Zrzavé
Výška: 156 cm
Váha: 50 kg
Prsa číslo: 4

Původně plánuji navštívit Jasminu (v současnosti již v Mystery nepůsobící). Podle dívky na telefonu ještě nedorazila, ač tak měla učinit. Při dalším volání do Mystery zjišťuji, že se v případě Jasminy nic nezměnilo :( . Domlouvám se tak s Viky, která mi nedostupnost kolegyně oznámila.

Stojím nedaleko privátu, naše setkání s Viky se blíží. Najednou vidím dívku odpovídající popisu Jasminy. Bílé krátké šaty, na jednom rameni výrazné tetování, duck face :D , celkově na mě působí jako typická zlatokopka (samozřejmě zdání může klamat :!: ). Blížím se ke vchodu a ona stále hledá klíče. Dávám jí ještě náskok a až poté volám, aby mě Viky pustila dovnitř. Při cestě vzhůru nespěchám, Jasmina se loudá přede mnou :roll: .

V předsíni zažívám překvapení :shock: , Viky jsem si na základě fotek v obličeji představoval úplně jinak. Jedná se ale o příjemné překvapení :D , nutno podotknout. Za půlhodinu v žluto-oranžovém pokoji platím 800 Kč. Viky se vrací s penězi na vrácení a sklenicí vody. Očistu provedu v pravé koupelně.

Viky mě nezklamala ani postavou, obával jsem se, že bude výrazněji oplácanější :D . Za půl hodiny jsme to stihli jen jednou, nějak se poslední dobou neženu po „rekordech“. Začínám mít ale strach, že třeba už to tolikrát nezvládnu :oops: , takže na druhou stranu, pro uklidnění budu nějaký „rekord“ potřebovat. Provedení orálu mi připadá slabší, jak se zmínil už jeden kolega v recenzi. Viky se chová příjemně, ale setkávám se u ní s potřebou mě hodnotit, analyzovat :roll: .

Čas sleduji orientačně, nezískávám ale důvodné podezření, že by byl zkrácen. Druhou sprchu vynechávám, oblékám se a po rozloučení v předsíni odcházím. Mám být již dávno jinde, kde je mi mé zpoždění následně řádně vyčteno :roll: .

Aktuálně Viky v Mystery už nepracuje :( .

Úpravy vyhrazeny.
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Zpět na Dotazy na dívky