Věk: 21 let
Barva vlasů: Zrzavé
Výška: 156 cm
Váha: 50 kg
Prsa číslo: 4
Původně plánuji navštívit
Jasminu (v současnosti již v Mystery nepůsobící). Podle dívky na telefonu ještě nedorazila, ač tak měla učinit. Při dalším volání do
Mystery zjišťuji, že se v případě Jasminy nic nezměnilo

. Domlouvám se tak s
Viky, která mi nedostupnost kolegyně oznámila.
Stojím nedaleko privátu, naše setkání s Viky se blíží. Najednou vidím dívku odpovídající popisu Jasminy. Bílé krátké šaty, na jednom rameni výrazné tetování, duck face

, celkově na mě působí jako typická zlatokopka (samozřejmě zdání může klamat

). Blížím se ke vchodu a ona stále hledá klíče. Dávám jí ještě náskok a až poté volám, aby mě Viky pustila dovnitř. Při cestě vzhůru nespěchám, Jasmina se loudá přede mnou

.
V předsíni zažívám překvapení

, Viky jsem si na základě fotek v obličeji představoval úplně jinak. Jedná se ale o příjemné překvapení

, nutno podotknout. Za půlhodinu v žluto-oranžovém
pokoji platím 800 Kč. Viky se vrací s penězi na vrácení a sklenicí vody. Očistu provedu v pravé
koupelně.
Viky mě nezklamala ani postavou, obával jsem se, že bude výrazněji oplácanější

. Za půl hodiny jsme to stihli jen jednou, nějak se poslední dobou neženu po „rekordech“. Začínám mít ale strach, že třeba už to tolikrát nezvládnu

, takže na druhou stranu, pro uklidnění budu nějaký „rekord“ potřebovat. Provedení orálu mi připadá slabší, jak se zmínil už jeden kolega v recenzi. Viky se chová příjemně, ale setkávám se u ní s potřebou mě hodnotit, analyzovat

.
Čas sleduji orientačně, nezískávám ale důvodné podezření, že by byl zkrácen. Druhou sprchu vynechávám, oblékám se a po rozloučení v předsíni odcházím. Mám být již dávno jinde, kde je mi mé zpoždění následně řádně vyčteno

.
Aktuálně Viky v Mystery už nepracuje

.
Úpravy vyhrazeny.