Nová posila, má někdo už někdo zkušenost s ní? fotky má pravé, interiér poznám
https://www.naprivat.cz/eroticky-privat ... bara-9903/
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
p1984 píše:Byl někdo???
Moje zkušenost je taková, že jí 3 týdny volám a vůbec nebere telefo, a když ho náhodou vezme, tak to rychle ukončí s tím, že nemůže. Volám v pátek brzo ráno, a že má plno na celej den, že může v sobotu, tak volám v pátek přes den jestli se jí něco neuvolnilo, asi na po 5. to vzala, a že má plno, tak se ptám na sobotu a na tu že se mám objednat večer. V sobotu nebrala tel. a v neděli ho měla vyplej uplně. A to měla inzerát, že dělá pátek až neděle...
arturhol píše:p1984 píše:Byl někdo???
Moje zkušenost je taková, že jí 3 týdny volám a vůbec nebere telefo, a když ho náhodou vezme, tak to rychle ukončí s tím, že nemůže. Volám v pátek brzo ráno, a že má plno na celej den, že může v sobotu, tak volám v pátek přes den jestli se jí něco neuvolnilo, asi na po 5. to vzala, a že má plno, tak se ptám na sobotu a na tu že se mám objednat večer. V sobotu nebrala tel. a v neděli ho měla vyplej uplně. A to měla inzerát, že dělá pátek až neděle...
tak to máš trpělivost, já bych se na to vysral už po druhym nezvednutí![]()
![]()
![]()
Foulenk píše:Píšu si do denicku..
Baruška no to je opravdu kousek takova lolitka ale uplne svym zjevem i chovanim. Je tezke se ji dovolat bud mi v mobilu.nekdo mluvi s tim ze je nedostupna nebo že ucastnik zrovna hovori. Je na to hovno ze ted byva jen jeden v tydnu. Predtim.mela napsane 2-3dny je to proste zazrak se ji dovolat
.jak pise kolega ze ma splnene sny tak zrovna v nedelu jsem.ji navstivil zrovna ji na 13hodinu vypadl chlap tak jsem to vzal na hodku akorat co.minus hned na zacatku baruska ma priplatek za ob 300kc ale.to je jen jeden minus ... Prisel jsem a zazvonil mobilem ze sem tu..otevrela fakt kocka s cernyma vlasama dlouhyma ma svoje vlasY. V kosilce dala mi pusaka.na tvar a ruku k tomu ze je bara.. A ja jen wooooooooooooow! Ty vole me uz stojiten jeji oblicej kdyz si odmislite ty cerne vlasy je vam.strasne moc znamy nemyslim.z pecka ale jako ksyby ho videl mam takovy pocit ale pocitove taky citim ze to bude moc okej..barca me zavede do cerveneho pokoja (no vzpominka.na lucku a tak doufate ze to nebude opakovat-ne nebude) barca nejprve uplne super pokec ze to nepocita do casu ze tu neji od toho aby si zaplatil štrejchnul a utekl. Holka.je fakt v klidu po 5minut jsem ve sprse bara.je furt na.pokoji.a ceka.s rucnikem az ti utre zada
pak si ji.mozes rozbalit a spatrit uzasne tenoucke telo s roztomilymi pucliky-bradavky je vzrusena a pak se od ni necham kourit (s ochranou ja nerad bez pokud to neni.manzelka) ...óóó.musim se drzet ma to rada ze zadu a pak zboku neda se to vydrzet strikat muzete na prsa (oblicej jsem nezkousel) (ale na prsa jo prý porostou ehm ehm to je.mi.znamy nerikala to nejaka.holka uz
![]()
)no ona chtela dalsi.cislo.jenze ja uz dalsi nedam
Coz je fakt skoda a ja ji povidam ze mi prijdes povedoma a ona ze nevi skama. Ale ten jeji oblicej, normalni-sexualni ale hodne sexualni chovani.mi pripomina jednu devcicu...
titanic píše:inzerat uz jsem na ni nenašel nikde, asi skončila nebo víte něco o ní?
Uživatelé procházející toto fórum: mcallisterrr56 a 13 návštevníků