Hledat  

Bára z privátu Splněné sny

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Bára z privátu Splněné sny

Příspěvekod fifinak100 » pát 11. srp 2017, 22:07

Nová posila, má někdo už někdo zkušenost s ní? fotky má pravé, interiér poznám

https://www.naprivat.cz/eroticky-privat ... bara-9903/
fifinak100

Re: Bára z privátu Splněné sny

Příspěvekod titanic » pon 14. srp 2017, 14:26

stále nikdo nic? Nevíte aspon jestli fotky jsou pravé a jak vypadá ve tváři?
titanic

Příspěvekod fifinak100 » pon 14. srp 2017, 16:16

fotky jsou podle mě pravé, ten interiér poznám.
fifinak100

Příspěvekod p1984 » pon 21. srp 2017, 9:46

Byl někdo???
Moje zkušenost je taková, že jí 3 týdny volám a vůbec nebere telefo, a když ho náhodou vezme, tak to rychle ukončí s tím, že nemůže. Volám v pátek brzo ráno, a že má plno na celej den, že může v sobotu, tak volám v pátek přes den jestli se jí něco neuvolnilo, asi na po 5. to vzala, a že má plno, tak se ptám na sobotu a na tu že se mám objednat večer :-). V sobotu nebrala tel. a v neděli ho měla vyplej uplně. A to měla inzerát, že dělá pátek až neděle...
p1984

Příspěvekod arturhol » stř 23. srp 2017, 12:14

p1984 píše:Byl někdo???
Moje zkušenost je taková, že jí 3 týdny volám a vůbec nebere telefo, a když ho náhodou vezme, tak to rychle ukončí s tím, že nemůže. Volám v pátek brzo ráno, a že má plno na celej den, že může v sobotu, tak volám v pátek přes den jestli se jí něco neuvolnilo, asi na po 5. to vzala, a že má plno, tak se ptám na sobotu a na tu že se mám objednat večer :-). V sobotu nebrala tel. a v neděli ho měla vyplej uplně. A to měla inzerát, že dělá pátek až neděle...

tak to máš trpělivost, já bych se na to vysral už po druhym nezvednutí :D :D :D :D
arturhol

Příspěvekod Nabirak » čtv 24. srp 2017, 16:31

Presne tak, jeste se doprosovat pipiny abys ji laskave mohl zaplatit za jeji cas :roll:
Nabirak

Příspěvekod sontakous » pon 28. srp 2017, 11:48

arturhol píše:
p1984 píše:Byl někdo???

tak to máš trpělivost, já bych se na to vysral už po druhym nezvednutí :D :D :D :D

někdy je dobrý to zkusit třeba až za týden .... někdy mají týden volna a tak to neberou
sontakous

Příspěvekod vulcan » pon 28. srp 2017, 20:18

Pravděpodobně Bára má již Splněné sny, a tak to nebere .. :wink:
vulcan

Příspěvekod Foulenk » úte 29. srp 2017, 15:18

Píšu si do denicku..
Baruška no to je opravdu kousek takova lolitka ale uplne svym zjevem i chovanim. Je tezke se ji dovolat bud mi v mobilu.nekdo mluvi s tim ze je nedostupna nebo že ucastnik zrovna hovori. Je na to hovno ze ted byva jen jeden v tydnu. Predtim.mela napsane 2-3dny je to proste zazrak se ji dovolat
.jak pise kolega ze ma splnene sny tak zrovna v nedelu jsem.ji navstivil zrovna ji na 13hodinu vypadl chlap tak jsem to vzal na hodku akorat co.minus hned na zacatku baruska ma priplatek za ob 300kc ale.to je jen jeden minus ... Prisel jsem a zazvonil mobilem ze sem tu..otevrela fakt kocka s cernyma vlasama dlouhyma ma svoje vlasY. V kosilce dala mi pusaka.na tvar a ruku k tomu ze je bara.. A ja jen wooooooooooooow! Ty vole me uz stoji :shock: ten jeji oblicej kdyz si odmislite ty cerne vlasy je vam.strasne moc znamy nemyslim.z pecka ale jako ksyby ho videl mam takovy pocit ale pocitove taky citim ze to bude moc okej..barca me zavede do cerveneho pokoja (no vzpominka.na lucku a tak doufate ze to nebude opakovat-ne nebude) barca nejprve uplne super pokec ze to nepocita do casu ze tu neji od toho aby si zaplatil štrejchnul a utekl. Holka.je fakt v klidu po 5minut jsem ve sprse bara.je furt na.pokoji.a ceka.s rucnikem az ti utre zada :P pak si ji.mozes rozbalit a spatrit uzasne tenoucke telo s roztomilymi pucliky-bradavky je vzrusena a pak se od ni necham kourit (s ochranou ja nerad bez pokud to neni.manzelka) ...óóó.musim se drzet ma to rada ze zadu a pak zboku neda se to vydrzet strikat muzete na prsa (oblicej jsem nezkousel) (ale na prsa jo prý porostou ehm ehm to je.mi.znamy nerikala to nejaka.holka uz :P :P )no ona chtela dalsi.cislo.jenze ja uz dalsi nedam :? Coz je fakt skoda a ja ji povidam ze mi prijdes povedoma a ona ze nevi skama. Ale ten jeji oblicej, normalni-sexualni ale hodne sexualni chovani.mi pripomina jednu devcicu...
Foulenk

Příspěvekod arturhol » stř 30. srp 2017, 11:54

Foulenk píše:Píšu si do denicku..
Baruška no to je opravdu kousek takova lolitka ale uplne svym zjevem i chovanim. Je tezke se ji dovolat bud mi v mobilu.nekdo mluvi s tim ze je nedostupna nebo že ucastnik zrovna hovori. Je na to hovno ze ted byva jen jeden v tydnu. Predtim.mela napsane 2-3dny je to proste zazrak se ji dovolat
.jak pise kolega ze ma splnene sny tak zrovna v nedelu jsem.ji navstivil zrovna ji na 13hodinu vypadl chlap tak jsem to vzal na hodku akorat co.minus hned na zacatku baruska ma priplatek za ob 300kc ale.to je jen jeden minus ... Prisel jsem a zazvonil mobilem ze sem tu..otevrela fakt kocka s cernyma vlasama dlouhyma ma svoje vlasY. V kosilce dala mi pusaka.na tvar a ruku k tomu ze je bara.. A ja jen wooooooooooooow! Ty vole me uz stoji :shock: ten jeji oblicej kdyz si odmislite ty cerne vlasy je vam.strasne moc znamy nemyslim.z pecka ale jako ksyby ho videl mam takovy pocit ale pocitove taky citim ze to bude moc okej..barca me zavede do cerveneho pokoja (no vzpominka.na lucku a tak doufate ze to nebude opakovat-ne nebude) barca nejprve uplne super pokec ze to nepocita do casu ze tu neji od toho aby si zaplatil štrejchnul a utekl. Holka.je fakt v klidu po 5minut jsem ve sprse bara.je furt na.pokoji.a ceka.s rucnikem az ti utre zada :P pak si ji.mozes rozbalit a spatrit uzasne tenoucke telo s roztomilymi pucliky-bradavky je vzrusena a pak se od ni necham kourit (s ochranou ja nerad bez pokud to neni.manzelka) ...óóó.musim se drzet ma to rada ze zadu a pak zboku neda se to vydrzet strikat muzete na prsa (oblicej jsem nezkousel) (ale na prsa jo prý porostou ehm ehm to je.mi.znamy nerikala to nejaka.holka uz :P :P )no ona chtela dalsi.cislo.jenze ja uz dalsi nedam :? Coz je fakt skoda a ja ji povidam ze mi prijdes povedoma a ona ze nevi skama. Ale ten jeji oblicej, normalni-sexualni ale hodne sexualni chovani.mi pripomina jednu devcicu...

tak to vypadá, že ta trpělivost za to stála :D :D :D reaguje na sms? a prostředí bylo OK?
arturhol

Příspěvekod Foulenk » stř 30. srp 2017, 12:43

Tož byli jsme v tom červenem pokoju. Je tam takova velka seda postel a neni rozvrzana rekl bych ze pro starsi co maji problemy s kolenama (jako já :lol: ) ideál.jinak pokoj udrzovany akorat co tyce sprchy (je na pokoji)trosku je citit odpad a voda se blbe reguluje ale tim.nechci rict ze tece studena voda spise naopak velmi horka voda.

Taky sem psal smsky, ale nereagovala. Kdyz jsem ptal proc neodpovida (osobne) na sms rikala ze ji chodi tak 80zprav kdyz ma sichtu a ze by dlouho trvalo nez by nekomu odpovedela. Tak pry radeji volat (ostatne ma to uz napsane i profilu)
Foulenk

Příspěvekod cilaverde » sob 9. zář 2017, 19:55

Cus, zkusil jeste nekdo. Ja jsem se nedovolal, nezvedala.Stoji za to. :oral: Co oralek?
Naposledy upravil cilaverde dne sob 9. zář 2017, 20:00, celkově upraveno 1
cilaverde

Příspěvekod cilaverde » sob 9. zář 2017, 19:59

Skoda, ze nema vice fotek treba v podvazkach.
cilaverde

Příspěvekod titanic » sob 20. led 2018, 18:13

inzerat uz jsem na ni nenašel nikde, asi skončila nebo víte něco o ní?
titanic

Příspěvekod broukpytlík » ned 21. led 2018, 8:31

titanic píše:inzerat uz jsem na ni nenašel nikde, asi skončila nebo víte něco o ní?

Většina dívek přešla s inzercí sem: https://www.bezpasaka.cz/bara-1 :wink:
broukpytlík

Další

Zpět na Dotazy na dívky