Hledat  

Karolina1

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Karolina1

Příspěvekod Brnak26 » pon 9. dub 2018, 20:25

Zdravím a mám dotaz,

Už jí někdo měl? Je na amikach.. trochu jsem tam brouzdal a tahle mi tam přišla zajímavá.
Možná jsem přehlídnul, ale tady jsem o ní nic nenašel. Díky za info
Brnak26

Re: Karolina1

Příspěvekod cortex.bm » úte 10. dub 2018, 12:15

To není amatérka, podle fotek a kerek je to žena, co byla na privátu ve Štýřicích a pak ve Slatině. Myslím, že se tu o ní psalo.
cortex.bm

Příspěvekod Brnak26 » úte 10. dub 2018, 14:16

To je možný, O to víc by tu o ní mohl někdo něco vědět. Já ji viděl poprvé a vzhledem k těm kerkam to asi budou její fotky.. jinak by je tam nedávala.Číslo má asi nový, když nejde nic zjistit :D
Brnak26

Příspěvekod Atr3y » stř 11. dub 2018, 9:39

Někdy je to tady s tím hledání složitější. Sám nevím jak přesně to vyhledávání funguje,ale stačí když je to číslo v závorce a už ti ho nenajde. Taky jsou tu ťápiny jen pod jménem (většinou prvním co inzerují) a privátem, či jen názvem přesně jak máš ty, takže číslo k vyhledávání je ti naprd.
Atr3y

Příspěvekod vulcan » stř 11. dub 2018, 13:39

vulcan

Příspěvekod faust » stř 11. dub 2018, 16:23

To je fofr,už to nefunguje. :(
faust

Příspěvekod Brnak26 » stř 11. dub 2018, 16:55

vulcan píše:http://www.naprivat.cz/eroticky-privat-privatek-brno-4-627/karolina-31139

Ani jsem nestihl mrknout co tam bylo :D
Brnak26

Příspěvekod Brnak26 » stř 11. dub 2018, 16:57

Atr3y píše:Někdy je to tady s tím hledání složitější. Sám nevím jak přesně to vyhledávání funguje,ale stačí když je to číslo v závorce a už ti ho nenajde. Taky jsou tu ťápiny jen pod jménem (většinou prvním co inzerují) a privátem, či jen názvem přesně jak máš ty, takže číslo k vyhledávání je ti naprd.

To číslo má na amatérech.. zapomněl jsem ho sem dopsat. Nikde na internetu o ní podle čísla nebyla ani zmínka.
Brnak26

Příspěvekod mliekar » stř 11. dub 2018, 21:31

taky jsme na ní koukal, ale nedovolal jsme se, až se někdo dostane dejte vědět
mliekar

Příspěvekod Reddd » čtv 12. dub 2018, 16:02

Byl jsem celkem v pohodě. Pěkná prsa. Hodně ukecaná. Po dítěti trošku bříško. Střídá privát a takový byteček v líšni. Na rychlovku fajn.
Reddd

Příspěvekod milovnik00 » pon 16. dub 2018, 20:54

Přidávám recenzi: byl jsem v lednu byteček malý v líšni. Je taková ukecaná , vysmátá(není na škodu aspoň byla sranda),po dítěti trošku bříško(nic strašného), tetování. Kouření i sex takový lepší průměr, chtěl jsem ještě vyzkoušet anál ale úplně jsem na to zapomněl :D. Někdy se zase otočím :)
milovnik00

Příspěvekod ondras456 » sob 21. dub 2018, 23:55

Nechal jsem se navnadit relativně pozitivními recenzemi. Volám telefon nebere. Po nějaké době sms z jiného čísla- Ptám se, kdy má čas. Prý ve tři. Říkám ok, dojedu na třetí. Půl hodimy před schůzkou píši jestli mám dojet. odpověď ano. Dojedu na třetí . Volám nic. Píšu . Nic. Po půl hodině volání SMS, že prý jsem měl dojet o půl. Už nepracuje. Kurva debilnější domluvu jsem nezažil. To je takový problém vzít tel a říct dojet tehdy tehdy, nebo napsat nemám čas. Za holku asi píše nějaký pasák nebo kolegyně, ale i tak by se mohli sladit. Na opakování nemám náladu. Vzpomínám si na trefný příměr z Nestydy o tom že souložit s milenkou hlavního hrdiny, je jako kodrcat se tři dny k moři starým autobusem, pak se jednou vykoupat a potom se zase tři dny kodrcat zpátky. Tady je to něco podobného. Musíte aspoň měsíc volat než si holčička udělá čas. srát na takovou blbku!
ondras456

Příspěvekod Fuckingshit » pon 7. kvě 2018, 23:37

Se mnou také vyjebala. Tak buď je to blbka, anebo schůzky domlouvá jiná osoba, čemuž hodně věcí nasvědčuje. Za komplem nejspíš sedí její starej nebo nějakej passmen. I text inzerátu "potřebuji vymrdat..." tohle normální ženská nenapíše. Domluva na Amíkách, volat ani psát sms prý nemám, jen psát přes Amíky. Mám napsat co chci, už jsme skoro domluvení a čekám na odpověď "kdy", najednou odejde na 20 minut do prdele a nic... :shock: Říkám si, už to je nějaký divný. Pak to dotáhneme do konce a prý až tam budu, tak mám napsat, přes Amíky. Říkám si jen v duchu, no snad bude online.
Dojedu na místo, nick stejně už půl hodiny offline, tak tam jdu s pocitem, že stejně bude hovno. Taky že ano... Zkouším zavolat na ta tři čísla, co má u inzerátů. Jedno vypnuté, druhé nikdo nebere... Takže po 10-ti minutách jdu do prdele. Online byla až druhý den, ani nezareagoval/la na vzkazy. Tak se připomínám, ona prej že jí bylo špatně, tak jsem jí poslal do řitě.
Jinak můžu popsat alespoň místo činu. Je to taková odlehlejší budova, spíš nebytová, poblíž zastávky Mifkova. U vchodu nějaká oprýskaná firemní tabule, jak z devadesátek. Měl jsem pocit, že jdu spíš do nějaké kanceláře, než do bytu...
Fuckingshit

Příspěvekod Brnak26 » ned 8. črc 2018, 12:03

Mohu vás ujistit, že schůzky domlouvá sama. Po dlouhé době jsem se rozhodl, že ji navštívím a vůbec nelituji. Možná má trochu bříško a je víc upovídaná(což krásně uklidni atmosféru a máte pocit jako by to byla kamoska :D ) ale má jasně nastavený pravidla a ví co dělá. Byl jsem s návštěvou spokojený a zopaknu.
P.s. první domluva bude asi pro každého složitější.. chce to trochu trpělivosti.
Brnak26

Příspěvekod hank.m » stř 17. říj 2018, 0:53

Brnak26, by me fakt zajímalo, co tím myslíš. Další domluvy už jsou ok?

Nicméně, borci, ač tu mám profil hodně dlouho, tak nenořím. Spíš si jen pohrávám s myšlenkou, že třeba někdy na stará kolena a beru to tady jako fórum luxusních zážitků a historek z Brněnské šedé zóny.

I tak ovšem následuje první vklad, popis zcela luxusního zážitku úterní noci. Během dne, domluva, že ve 21h bude možné vše, ok, následně bude možné vše až ve 22h, ok, následně 23h a že ať zavolám na číslo až budu na místě. Je 23h, jsem na místě a volám, nic. Pak SMS, že sorry a že ještě půl hodiny. Ok ať si, chvíli sleduju okolí a co nevidím, kolem parkoviště běhá nějaký pošahanec. Říkám si, asi nějaký dement co už se tak narodil. Kousek od parkoviště kde stojím je zastávka, po chvíli vypozoruju, že vždy když přijede trolej týpek tak nějak začně poskakovat ve křoví, chvílemi kdesi zmizí a za chvíli je zpět. Následně co nevidím, týpek se začne dobývat do auta kousek ode mne, skáče po kapotě, buší do skla atd. Takže aha, asi ví co dělá a asi něco chce, takže je na čase změnit parkplatz než bude chtít něco co mám v autě já. Cestou ještě pro jistotu volám benga (jestli přijeli, netuším). Půlhodina aspoň rychle ubíhá, zážitků je očividně plná líšeň, stačí si jen vybrat. Ač jsem si celkově říkal, že to asi nebude žádná hitparáda, realiza už teď překonává má očekávání a tak to otáčím a an nějaké čekání seru a mizím. Jako slušně vychovaný chlapec ještě cestou volám, že jí na to čekání seru. A hádejte co ... nezvedá to ;) Takže závěrem nezbývá než doporučit. Nejen, že v Líšni zažijete dobrodružství, které nečekáte. Navíc ušetříte a nudit se rozhodně nebudete ;)
hank.m

Další

Zpět na Dotazy na dívky