Brnak26, by me fakt zajímalo, co tím myslíš. Další domluvy už jsou ok?
Nicméně, borci, ač tu mám profil hodně dlouho, tak nenořím. Spíš si jen pohrávám s myšlenkou, že třeba někdy na stará kolena a beru to tady jako fórum luxusních zážitků a historek z Brněnské šedé zóny.
I tak ovšem následuje první vklad, popis zcela luxusního zážitku úterní noci. Během dne, domluva, že ve 21h bude možné vše, ok, následně bude možné vše až ve 22h, ok, následně 23h a že ať zavolám na číslo až budu na místě. Je 23h, jsem na místě a volám, nic. Pak SMS, že sorry a že ještě půl hodiny. Ok ať si, chvíli sleduju okolí a co nevidím, kolem parkoviště běhá nějaký pošahanec. Říkám si, asi nějaký dement co už se tak narodil. Kousek od parkoviště kde stojím je zastávka, po chvíli vypozoruju, že vždy když přijede trolej týpek tak nějak začně poskakovat ve křoví, chvílemi kdesi zmizí a za chvíli je zpět. Následně co nevidím, týpek se začne dobývat do auta kousek ode mne, skáče po kapotě, buší do skla atd. Takže aha, asi ví co dělá a asi něco chce, takže je na čase změnit parkplatz než bude chtít něco co mám v autě já. Cestou ještě pro jistotu volám benga (jestli přijeli, netuším). Půlhodina aspoň rychle ubíhá, zážitků je očividně plná líšeň, stačí si jen vybrat. Ač jsem si celkově říkal, že to asi nebude žádná hitparáda, realiza už teď překonává má očekávání a tak to otáčím a an nějaké čekání seru a mizím. Jako slušně vychovaný chlapec ještě cestou volám, že jí na to čekání seru. A hádejte co ... nezvedá to

Takže závěrem nezbývá než doporučit. Nejen, že v Líšni zažijete dobrodružství, které nečekáte. Navíc ušetříte a nudit se rozhodně nebudete