od Che » pát 11. čer 2021, 10:45
Davide_brno i všichni ostatní uživatelé fóra,
chápu, že v již existujícím tématu týkající se Sexgirl2017 nebyl, kromě prvotního dotazu, jediný relevantní příspěvek a že se Ti mohlo příčit v takto OT zasr...ném vlákně pokračovat. Založení nového vlákna ale není řešením. Tím působíš chaos ve fóru zase v jiném směru. Jediným správným řešením je pokračovat v existujícím vlákně a soukromou zprávou (SZ) nebo pomocí práskačky Kelišové mě jednoduchým vzkazem upozornit, např.: Ahoj Che, přidával jsem příspěvek do staršího tématu orál sexygirl 2017. Je tam strašný bordel, samé nesmysly a OT. můžeš se na to podívat a vyčistit to?
Dbejte také na to, kde zakládáte nové vlákno! Dotazy patří do Dotazů na dívky, rececenze do Dívek z Brna na sex (příp. na masáže)! Pokud se stane, že omylem založíte téma ve špatném podfóru, dokud nikdo další neodpoví, můžete sami svůj příspěvek a tím celé vlákno smazat a znovu ho založit na správném místě! Pokud se vám to z jakéhokoliv důvodu nepodaří, opět stačí, když mi pošlete jednoduchý vzkaz, abych vlákno přesunul nebo smazal. V těchto případech budu akceptovat, že šlo o nedopatření. Jinak ovšem vemte na vědomí, že období mého vlídného upozorňování skončilo a pokud mi kdokoliv nedodržováním pravidel bude zbytečně přidělávat práci a ostatním znepříjemňovat pobyt na fóru, budu přijímat adekvátní opatření.
moderátor
Je lepší se usouložit k smrti, než v domově pro seniory vzpomínat na pracovní úspěchy!