Hledat  

orál Sexygirl2017

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

orál Sexygirl2017

Příspěvekod andarone » sob 29. pro 2018, 13:34

kvalitního orálu je v Brně po odchodu Lucky Brnoafterwork jako šafránu, zkusil někdo sexygirl 2017 z amatérů ? Romka
andarone

Sexygirl2017

Příspěvekod David_brno » pát 11. čer 2021, 8:47

David_brno

Re: orál Sexygirl2017

Příspěvekod Che » pát 11. čer 2021, 10:45

Davide_brno i všichni ostatní uživatelé fóra,
chápu, že v již existujícím tématu týkající se Sexgirl2017 nebyl, kromě prvotního dotazu, jediný relevantní příspěvek a že se Ti mohlo příčit v takto OT zasr...ném vlákně pokračovat. Založení nového vlákna ale není řešením. Tím působíš chaos ve fóru zase v jiném směru. Jediným správným řešením je pokračovat v existujícím vlákně a soukromou zprávou (SZ) nebo pomocí práskačky Kelišové mě jednoduchým vzkazem upozornit, např.: Ahoj Che, přidával jsem příspěvek do staršího tématu orál sexygirl 2017. Je tam strašný bordel, samé nesmysly a OT. můžeš se na to podívat a vyčistit to?
Dbejte také na to, kde zakládáte nové vlákno! Dotazy patří do Dotazů na dívky, rececenze do Dívek z Brna na sex (příp. na masáže)! Pokud se stane, že omylem založíte téma ve špatném podfóru, dokud nikdo další neodpoví, můžete sami svůj příspěvek a tím celé vlákno smazat a znovu ho založit na správném místě! Pokud se vám to z jakéhokoliv důvodu nepodaří, opět stačí, když mi pošlete jednoduchý vzkaz, abych vlákno přesunul nebo smazal. V těchto případech budu akceptovat, že šlo o nedopatření. Jinak ovšem vemte na vědomí, že období mého vlídného upozorňování skončilo a pokud mi kdokoliv nedodržováním pravidel bude zbytečně přidělávat práci a ostatním znepříjemňovat pobyt na fóru, budu přijímat adekvátní opatření.

moderátor
Je lepší se usouložit k smrti, než v domově pro seniory vzpomínat na pracovní úspěchy!
Che

Zpět na Dotazy na dívky