Také jsem jí navštívil. Jinak inzeruje pod přezdívkou
xena43 kdyby někdo vyhledával. Má poněkud jiný přístup, než klasické ťapiny. Chtěl jsem zavolat a přijít třeba do 1 hodiny, jak to normálně chodí, ale po tel. domluvě mě ihned odpálkovala, že to nejde, že si to musí naplánovat, že nejdříve to bude možné až druhý den, atd. Až později jsem se dozvěděl, že si plánuje tak 2-3 akce za týden a že si tím pouze přivydělává. Nestojí o nějaké zástupy norníků za dveřmi. Jinak přístup je v pohodě, je menší, postavu má na svůj věk hodně dobrou, krátké blond vlasy pěkný účes - na bok. Trochu hrubší pleť, typická pro kuřáky. Píše o sobě, že je ráda submisivní čubička, ale vůbec tak nepůsobí, připadala mi naopak hodně dominantní a taký ten typický silný hlas...

Ráda si napřed povídá a s protějškem se víc seznámí. Ale hodně mluví spíš o sobě. Člověk si to rád poslechne, ale zdálo se mi chvilkami, že jsem si snad zaplatil její vyprávění. Mezitím vyhulila asi 3 cigarety, než se šlo na věc... Já jsem jí dával 1500 a byl tam příplatek za anál, jinak požadovala 1300 za schůzi. Čas nehlídala a docela hrubě jsme přetáhli. Ale jak jsem psal, ten čas navíc spíš bylo čekání, než se vykecá.
Je taková divočejší a hlasitá i v posteli, kouří a přiráží jak vzteklá, ale jen chvíli, pak jakoby se chtěla spíš ona nechat pořádně vyklepat. Všiml jsem si, že má na posteli nějaký pouta a bičík, tak se jí ptám, jestli to má na klienty a prý ne, že to má na sebe

Tak to asi s tou submisivní čubičkou myslí vážně a je možné se s ní domluvit i na něčem netradičním. Ale já bych si jí v té roli teda nedovedl představit. Jo a měla v bytě kočku, která se potom na nás přišla podívat