Hledat  

Panička 40+

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Re: Panička 40+

Příspěvekod Zelezny » pát 22. úno 2013, 23:58

rore píše:
Zelezny píše: ne každý se touží vidět na privátě i s dalšími ženami.

Tak zrovna jiné ženy mi teda fakt nevadí, spíše naopak, docela potěší, co bych nerad je potkat se s jiným norníkem :twisted:

Já to mám s ženami podobně, ale vím, že si tu sem tam někdo i na toto stěžoval. Norníka jsem za ty roky viděl asi 5 x. Naposledy u Mii, vcelku mi to také nevadí, většinou to byli nenápadní pánové.
Život je jediná věc ze které nevyvázneme živí!!!
Zelezny

Příspěvekod herman » pát 8. bře 2013, 18:25

gogo123 píše:
Zelezny píše:Rád bych uvítal i další typy na příjemné, pohodové a zkušené paničky, nějak se mi jich začíná nedostávat:)

Já jsem na mladý ale mohu doporučit:

Lenka http://www.sexprivat4you.cz/forum/viewt ... %2A#p18415
Alice http://www.sexprivat4you.cz/forum/viewt ... %2A#p17920

Hoši mám další nornickou zkušenost lehce kolem 40 baculka moncakk, zrzka, oplácaná, není teda přímo v Brně, je v Boskovicích, celkem pohodová baba na ní je telefon
j 773036612, jiak kontakt jsem našel na amaterech nick moncakk.
herman

Příspěvekod denis0220 » ned 10. bře 2013, 16:56

Narazil jsem taky na inzerát této ženy z Vinohrad.... nezkusil ji někdo
http://www.amateri.cz/?a=profil&userid=955202
denis0220

Příspěvekod martin666 » ned 10. bře 2013, 23:23

mám zkušenost někdy z konce minulého roku, panelákový byt s klasickou koupelnou, čisto

Na úvod pokec "na seznámení"ˇ, nabídka nápojů, potom přesunutí na místo činu, kde jsme probrali co by se mi líbilo - zmiňovaný anál je potřeba nahlásit předem kvůli přípravě, což jsem učinil už při objednávání termínu den předem. Mimo klasických služeb v různých polohách še mi podařilo paní přivést i ke stříkajícímu orgasmu, pro mne zajímavá zkušenost. Jinak uváděný věk by odpovídal, postava štíhlá, udržovaná. Telefonická domluva dobrá, i když do telefonu na mne působila trošku odměřenějším dojmem než v reálu - možná měla špatné zkušenosti s telefonisty a kecálky. Čas na místě moc nesledován, spíš jsem musel na konci uhánět pryč za dalšími povinnostmi. Popravě cenu si už moc nevybavuju, tak tady nechci mlžit, ale byl nějaký příplatek za análek, zpětně bych cenu střelil od pasu na 1200 hodina a anál 200-300 navíc, ale ruku do ohně bych za to s tím odstupem pár měsíců nedal - ale na cenu se optejte, určitě se ji dozvíte po telefonu.

Když se to tady objevilo po delší době od mé návštěvy, tak jsem začal uvažovat o další návštěvě, zpravidla navštěvuji mladší pracovnice, ale tady tato pani mi přišla fajn a řekl bych, že si to užívala, jela jako o život orál i sex a to jsem jí předem říkal, že bych to raději nežněji :-)
martin666

Příspěvekod otik1 » pon 11. bře 2013, 16:42

Chtěl jsem taky vyzkoušet,
ale když mě řekla v telefonu 1500kč za hodinu,
tak jsem ztratil zájem.
Na to, že jí je 44 let, tak to s tou cenou těžce přestřelila.
otik1

Příspěvekod rore » pon 11. bře 2013, 17:58

otik1 píše:Na to, že jí je 44 let, tak to s tou cenou těžce přestřelila.

No, to že jí je 44 nepovažuji za důvod aby byla levná. Naopak, pokud má potřebné kvality tak věk může být +. Že tu cenu přestřelila, to ovšem souhlasím, ale tu bych nebyl ochoten akceptovat ani u 18,20,25,30....Takovéto ceny jsme tu měli v době hospodářského růstu, ale dnes, v době recese? To by musela být Cindy Crawford!
Kozičky a chlupatice, chci mít všechny v republice!
rore

Příspěvekod otik1 » pon 11. bře 2013, 22:07

Jasně, to máš pravdu.
Chtěl jsem tím říct, že v takovém věku už nebude mít postavu jak dvacítka
(pokuď na sobě nemaká nebo nemá nějaký chirurgický zákrok)
a podle toho by měla dát taky nižší cenu.
otik1

Příspěvekod Fuckingshit » pát 15. bře 2013, 12:30

denis0220 píše:Narazil jsem taky na inzerát této ženy z Vinohrad.... nezkusil ji někdo
http://www.amateri.cz/?a=profil&userid=955202

Také jsem jí navštívil. Jinak inzeruje pod přezdívkou xena43 kdyby někdo vyhledával. Má poněkud jiný přístup, než klasické ťapiny. Chtěl jsem zavolat a přijít třeba do 1 hodiny, jak to normálně chodí, ale po tel. domluvě mě ihned odpálkovala, že to nejde, že si to musí naplánovat, že nejdříve to bude možné až druhý den, atd. Až později jsem se dozvěděl, že si plánuje tak 2-3 akce za týden a že si tím pouze přivydělává. Nestojí o nějaké zástupy norníků za dveřmi. Jinak přístup je v pohodě, je menší, postavu má na svůj věk hodně dobrou, krátké blond vlasy pěkný účes - na bok. Trochu hrubší pleť, typická pro kuřáky. Píše o sobě, že je ráda submisivní čubička, ale vůbec tak nepůsobí, připadala mi naopak hodně dominantní a taký ten typický silný hlas... :) Ráda si napřed povídá a s protějškem se víc seznámí. Ale hodně mluví spíš o sobě. Člověk si to rád poslechne, ale zdálo se mi chvilkami, že jsem si snad zaplatil její vyprávění. Mezitím vyhulila asi 3 cigarety, než se šlo na věc... Já jsem jí dával 1500 a byl tam příplatek za anál, jinak požadovala 1300 za schůzi. Čas nehlídala a docela hrubě jsme přetáhli. Ale jak jsem psal, ten čas navíc spíš bylo čekání, než se vykecá.
Je taková divočejší a hlasitá i v posteli, kouří a přiráží jak vzteklá, ale jen chvíli, pak jakoby se chtěla spíš ona nechat pořádně vyklepat. Všiml jsem si, že má na posteli nějaký pouta a bičík, tak se jí ptám, jestli to má na klienty a prý ne, že to má na sebe :shock: Tak to asi s tou submisivní čubičkou myslí vážně a je možné se s ní domluvit i na něčem netradičním. Ale já bych si jí v té roli teda nedovedl představit. Jo a měla v bytě kočku, která se potom na nás přišla podívat :roll:
Fuckingshit

Příspěvekod Kracmar » sob 16. bře 2013, 1:29

Až později jsem se dozvěděl, že si plánuje tak 2-3 akce za týden a že si tím pouze přivydělává.

Asi před půl rokem jsem jí volal, v té době měla snad někde práci , ale termínů mi nabídla dost.
Kracmar

Příspěvekod milhauzx » stř 19. čer 2013, 17:49

Hoši mám další nornickou zkušenost lehce kolem 40 baculka moncakk, zrzka, oplácaná, není teda přímo v Brně, je v Boskovicích, celkem pohodová baba na ní je telefon
j 773036612, jiak kontakt jsem našel na amaterech nick moncakk.[/quote]

No na tuhle jsem narazil asi před měsícem a měl jsem ji teda v Brně. Privát v Židenicích na Líšeňské, dřív v tom baráku býval řezník.. 40 bych jí netipoval, určitě o 5 míň. Oplácanější byla, to jo, prsa teda horší, takový ty placky, ale trojky určitě...Kunda předpisově vyholená. Byla půlhodina s análem za 500kč, konec s polknutím, myslím že poměr cena výkon vynikající návštěva....nevím jestli je tam na tom místě furt, ale bylo jich v tom baráku ještě asi víc....
milhauzx

Příspěvekod honzakouris » stř 7. srp 2013, 16:07

romeo1968 píše:fajn je pod Lesnou Vanda a Zuzka to daly dohromady a docela jim to jde
http://nick.amateri.cz/vandalka
http://nick.amateri.cz/zuzika

Musím připojit pozitivní recenzi na vandu, nyní v černovicích. Velmi milý a přátelský přístup, žádné hlídání času, dobrý pokec a kvalitní sexík, který si užívá, vše je velmi přirozené...dobrej orál až do konce, ani kapka nazmar. Pro fajšmekry si navíc umí krásně vyhrát s kuličkama i s prdelkou, oboje ručně i orálně, což je něco neskutečnýho. A ceny rozumné, cca. 1000,- dle času a služeb. Navíc vás pokud chcete i výborně namasíruje. Je to opravdu flexibilní a komplexní služba, stojí za to vyzkoušet....
honzakouris

Příspěvekod honovo » pát 16. srp 2013, 10:52

Muzu doporucit Wiki (na Palackeho tride), ma tady ted nove vlakno. Byl jsem tento tyden, pozdeji napisu k ni recenzi. Kazdopadne doporucuji, v dane vekove hladine to je podle me vysoka kvalita. Sam zopakuji.
honovo

Příspěvekod honzakouris » čtv 26. zář 2013, 17:10

Do kategorie dobrých "paniček 40+" bych zařadil i Sabinu na Sv. Čecha, má zde někde vlákno, web www.sabca.cz
Velici vstřícná, ochotná, aktivní, na svůj věk dobrou postavu. Cena kolem 1000,-, řekl bych výbornej poměr cena/ výkon. Ví, co chlap potřebuje a na svůj věk vypadá dobře, má krásnej "mrdavejů kukuč...Opakovaně dobrá zkušenost...
honzakouris

Příspěvekod Zelezny » pon 28. říj 2013, 0:26

Sabča má bohužel dost netypickou pracovní dobu.

Já mohu doporučit Janu 52 (tel. 732 519 892, http://www.seznamka69.cz/inzerat/nova-jana/57449/), fotky moc nesedí, v reálu vypadá lépe. Je to štíhlá blondýnka se zachovalou postavou, prsa asi skutečně ty trojky, v ksichtíku vypadá celkem pěkně, asi musela být docela pěkná. Je možné líbání, mazlení, kouření bez, dělá i masaže. Je to na Koniklecové v Novém Lískovci. Panelák, koupelna nic moc, v bytě s ní někdo je. Platil jsem 1000 Kč buď za hodinu nebo tři čtvrtě. Říkala, že by to nechtěla dělat moc dlouho. Je příjemná a dá se s ní slušně povykládat, abych řekl pravdu, přišla být docela sečtělá. Čas nehlídá a nabízela druhé číslo. Pro mne teda 80. prostituka v životě.

Dále mohu doporučit Rozálii 36 let (774 823 827) z Vinohrad Pálavské náměstí, fotka není její, věk bude o něco vyšší (proto ji sem uvádím). Štíhlá hnědé vlasy, prsa tak trojky, břicho po dvojčatech, docela pěkný obličej. Byt slušný. Je možné líbání, mazlení, kouření bez. Byt docela slušný. Platil jsem v létě 1000 Kč za tři čtvrtě hodiny. Je příjemná, jediná nevýhoda bylo, že je docela upovídaná, ale pak naštěstí zmlkla. Je to docela v posteli divoška. Čas celkem nehlídala.

Naopak jsem nebyl moc spokojen s Katkou 41 (731 080 842) z Purkyňovi. Tělěsně vypadá dobře a atraktivně dle mého, ale přístup nic moc, i když není přístup ani zcela špatný. Mazlení, líbání a nedej bože ji na ni pořádně šáhnout, to ji moc neříká. Je to takové sterilní. Platil jsem 1000 Kč za tři čtvrtě hodiny. Byt a koupelna jsou na dobré úrovni.
Život je jediná věc ze které nevyvázneme živí!!!
Zelezny

Příspěvekod aaaaa » úte 29. říj 2013, 14:53

Ta Rozálie 36 let (774 823 827) z Vinohrad Pálavské náměstí, kde prosím tě inzeruje a její foto nikde není? Dík.
aaaaa

PředchozíDalší

Zpět na Dotazy na dívky