od MKL » pon 25. kvě 2015, 21:30
Přiznám se, že mě nalákaly pozitivní reference v tomhle vlákně.
Starší mi nevadí, když se povede, tak to stojí za to ....
No, tady se to moc nepovedlo.
Podle fotek a ceny bych čekal udělanou a opálenou milfku, tady to byla nevýrazná bledá padesátka, obličej opravdu nic moc.
Chvilku jsem váhal, jestli se mám otočit, dělám to velmi nerad, nakonec jsem si řekl, že to třeba vyrovná přístup.
Nevyrovnal. Ptáka namaže hned na začátku, pak se trochu snaží, aby se neřeklo, ale je to celé bez energie. Navrhl jsem ještě jedno číslo, ale to už že ne, že půl hodina je na to málo.
Pak mě napatlala záda olejem, spíš aby zabila čas než cokoliv jiného. Inzeruje masáž prsy, nic takového ale nebylo, ani jiskřička nápadu.
Abych jen nehaněl - postavu má pěknou, horňáci jistě ocení prsa. Umělá, ale na rozdíl od jiných silikonů nejsou tvrdá, spíš hodně podobná přírodním, číča jenom s malým proužkem, tohle bylo OK.
Ale co se týká akce za 20 minut mě už šupala do sprchy a ven.
Ani jsem neprotestoval. Prostředí nízkonákladové, chodí se přes pokoj kolegyně, oddělené plentou. Trochu mi to připomínalo nemocnice z 50tých let.
Tahle dáma by měla stát max.500, a ani tak by se nevyrovnala třeba Natálce z Mlýnská.
Asi to bude i jménem, pod Wiki si prostě představím někoho jiného. Tuhle bych pojmenoval Zora, Milena nebo tak nějak.
Za mě vyhozené peníze.