Hledat  

WIKI Brno

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Re: WIKI Brno

Příspěvekod glumik » úte 11. bře 2014, 12:10

I ja jsem za ni zasel. A na rozdilod Iwy jsem byl tentokrat spokojeny. Projev Iwy se mi zda dost neprirozeny, na mne hodne prehravala. Zato Wiki byla v pohode, dobre a uvolnene jsme i pokecali a fakt jsem mel pocit, ze ji to bavi. Postava na jeji vek super, opravdu strci dvacky do kapsy a protoze jsem dolnak, tak me prsa moc nezajimaji. Celkove hodnotim jako pekny zazitek a mozna i zopakuju.
glumik

Příspěvekod mature » stř 22. dub 2015, 15:22

Neví někdo kam zmizela WIKI? odkaz na stránky nefunguje
mature

Příspěvekod Ondiii » stř 22. dub 2015, 19:52

Ondiii

Příspěvekod mature » stř 29. dub 2015, 14:43

Díky za pomoc. :D
mature

Příspěvekod MKL » pon 25. kvě 2015, 21:30

Přiznám se, že mě nalákaly pozitivní reference v tomhle vlákně.
Starší mi nevadí, když se povede, tak to stojí za to ....

No, tady se to moc nepovedlo.
Podle fotek a ceny bych čekal udělanou a opálenou milfku, tady to byla nevýrazná bledá padesátka, obličej opravdu nic moc.

Chvilku jsem váhal, jestli se mám otočit, dělám to velmi nerad, nakonec jsem si řekl, že to třeba vyrovná přístup.
Nevyrovnal. Ptáka namaže hned na začátku, pak se trochu snaží, aby se neřeklo, ale je to celé bez energie. Navrhl jsem ještě jedno číslo, ale to už že ne, že půl hodina je na to málo.
Pak mě napatlala záda olejem, spíš aby zabila čas než cokoliv jiného. Inzeruje masáž prsy, nic takového ale nebylo, ani jiskřička nápadu.
Abych jen nehaněl - postavu má pěknou, horňáci jistě ocení prsa. Umělá, ale na rozdíl od jiných silikonů nejsou tvrdá, spíš hodně podobná přírodním, číča jenom s malým proužkem, tohle bylo OK.

Ale co se týká akce za 20 minut mě už šupala do sprchy a ven.
Ani jsem neprotestoval. Prostředí nízkonákladové, chodí se přes pokoj kolegyně, oddělené plentou. Trochu mi to připomínalo nemocnice z 50tých let.

Tahle dáma by měla stát max.500, a ani tak by se nevyrovnala třeba Natálce z Mlýnská.
Asi to bude i jménem, pod Wiki si prostě představím někoho jiného. Tuhle bych pojmenoval Zora, Milena nebo tak nějak.

Za mě vyhozené peníze.
MKL

Příspěvekod Mr.TTTom » ned 6. zář 2015, 15:48

Po telefonu příjemná, domluva bez problémů. Obyčejný byt v jednom z domků na Renneské třídě, nenadchne ani neurazí.

Otevřela v sexy bílých šatech. Nevím, jestli v květnu byla ještě bledá, každopádně teď je pěkně opálená. Pěkný velký prsa, jsou na nich vidět jizvy, ale nepůsobí to nijak rušivým dojmem. V obličeji je patrný pokročilejší věk, těch 45-50 to bude, ale nic strašnýho. Fotky v inzerátech budou její, ale jsou hodně dobře nafocený (a dost možná staršího data). Realita je trošku horší.

Půlhodina za 800 Kč. Orál s gumou, ochotně mění polohy, předvedla i masturbaci s robertkem.

Za mě spokojenost, kdo je zatížený na zralý paničky, tak podle mě chybu neudělá.
Mr.TTTom

Příspěvekod maxwell » čtv 17. zář 2015, 22:03

Podle zdejších recenzí jsem čekal leccos. Od blonďaté sexbomby až po katastrofu. Realita je mix obojího.
Wiki má docela pěknou štíhlou postavu, je hezky opálená a prsa jsou taky fajn. Ale má strhaný výraz, který sráží dojem o třídu níž. Tipuji ji na 50+.
Přístup byl poměrně aktivní, a ačkoliv si nepotrpím na kouř s gumou, tak od ní se mi hodně líbil.
Šuk dobrý, zvukový doprovod přehrávaný.
Ale štvalo mě, že brala telefony při práci, s tím jsem se nikde jinde nesetkal.
Za 1200 se dá pořídit kvalitnější zážitek, takže opakování nebude.
maxwell

Příspěvekod rejza » úte 30. kvě 2017, 22:58

byl jsem u ni trikrat... celkem me prekvapila, ze mi chtela delat masaz, Osobne bych cely cas radeji mrdal, nicmene body-to-body masaz jejim telem neni vubec spatna. Je starsi, v obliceji hezka, hezky nozky, hodne stihla, prsa sice trosku vylepseny, ale na takovy damy jsem proste ujetej :D nejvetsi divocina, kde vypotim dva litry potu to neni, ale obcas, proc ne. Byt trosku stisneny, ale aspon v dome nejsou moc prikre schody :)
rejza

Příspěvekod pitrs.brno » čtv 18. črc 2019, 18:14

Byl jsem u Wiki cca. před dvěma lety... Dojmy byly takové neutrální - vzhled na její věk super (jsem na starší kozaté paničky vysazený, takže hodnocení není pro každého objektivní). K samotnému aktu - neurazil ani nenadchnul. Výrazné plus bych dal za anál, který snesla velmi dobře (ovšem nejsem žádný černoch) :-)

Nyní zvažuji návštěvu opakovat především kvůli postavě, kozám a análu. Nemá někdo čerstvou zkušenost, zda s přibývajícími léty praxe nešel přístup z kopce? Díky!
pitrs.brno

Příspěvekod TomDoll » stř 4. pro 2019, 17:04

No pro mě to tak příjemný zážitek nebyl. Dáma, a je to skutečně dáma v letech, jak je zde psáno, řekl bych klidně i 50, má sportovní postavu a profesionální přístup. Ale ten přístup je až za hranou. Proste sama diriguje polohy, ignoruje přání zákazníka, a vzdechání je velmi hrané (OK, jde o můj pocit). Ale takové to, teď budeme koníčkovat, teď zezadu. Střídala to strašně rychle. Prostě takovej robot. Za mě opakovat nebudu.
Jinak čisto, domluva v pohodě. Vzhled je to stáří hodně vidět, kůže už prostě není hladká. Prsa silikony jsou podle mě hodně ve špatném stavu. Asi zhubla, nevím. Čas v pohodě, dokonce malinko přetaženo, protože kolegyně nebyla přítomna. Ale známku bych asi už dal celkově 3, tedy průměr jako Brno.
TomDoll

Příspěvekod pufik » sob 7. pro 2019, 16:57

Byl jsem u ni parkrat, jeste krpoli, tam to byla celkem fajn. Co se tyce navstevy pred nedavnem tak za me velkej pruser. Vypada jako smrtka, dela vse proto, aby se vyhla mrdu, kdyz uz na to dojde tak se nataci, abys ji nemohl poradne pichat.
Vyhozeny love.
pufik

Příspěvekod Angelus » sob 7. pro 2019, 18:01

Zdravím kluci , když jsem byl u ní tak byla hodně v poho a sympatická tak nevím. A vyhozené peníze to rozhodně nebyli!!! Přeji vám pěkný zbytek večera. Angelus
Angelus

Příspěvekod Janin » úte 3. bře 2020, 14:47

Ahoj,
nevite co s Wiki je?

dik moc
Janin

Příspěvekod Mrdacdivcichsrdci » stř 4. bře 2020, 14:18

.
Mrdacdivcichsrdci

Příspěvekod pepaz1 » čtv 26. bře 2020, 9:23

Pro Janin,tahle šlapka už je těžce za zenitem a přestalo ji to bavit takže s tím sekla.Pokud o to moc stojíš potkáš ji ve Vyškově na úřadu práce jak si chodí pro dávky,protože práce je pro ni sprosté slovo. Mluvím o Wiki,která sice psala,že má 40 let,ale má ve skutečnosti 48 a vypadá na 55. Tak si hledej mladší a ochotnější určitě je jich v Brně dost.
pepaz1

Předchozí

Zpět na Dotazy na dívky