Hledat  

Romana Jugoslávská

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Re: Romana Jugoslávská

Příspěvekod honovo » úte 28. srp 2018, 11:00

Musim uznat, ze jeji pristup se trosku zlepsil. Vypada porad velice dobre, akce vsak neni zadna divocina. Chce to zkusit a videt.
honovo

Příspěvekod JBJB » úte 28. srp 2018, 12:15

kolik chce?
JBJB

Příspěvekod tschary » stř 5. zář 2018, 22:48

Pracuje jeste.??Dneska jsem ji volal nekolikrat v odpolednich hodinach a nebrala to. Vime aspon ulici kde pracuje?
tschary

Příspěvekod vulcan » čtv 6. zář 2018, 0:04

tschary píše:Pracuje jeste.?? Vime aspon ulici kde pracuje?

Nevím, kde pracuje, ale šuká na Polívkové v Medlánkách. :oo:
vulcan

Příspěvekod Atr3y » čtv 6. zář 2018, 6:23

tschary píše:Pracuje jeste.??Dneska jsem ji volal nekolikrat v odpolednich hodinach a nebrala to. Vime aspon ulici kde pracuje?

Kdoví jak to má,ale pracuje asi podle obsazenosti privátu. Ještě o prázdninách tam byla pouze s Eliškou. Tipl bych si že se teď tam střídají s těma ukrajinkama
Atr3y

Re: Romana Jugoslávská / Regina 608984608

Příspěvekod chaka » sob 10. lis 2018, 8:46

Dříve toto číslo opravdu patřilo Erice na Poděbradové, která už bohužel dávno skončila.

Já pod tímto číslem aktuálně narazil na Reginu:

http://www.naprivat.cz/eroticky-privat- ... a-brno-859

Profláklý a letitý bačou hlídaný privát na Jugoslávské 41 ve sklepě. Kamera Vás bere hned za vstupními dveřmi, privát prý hlídá bača z bytu na druhé straně ulice (hodně se tady o tom kdysi psalo). Vědom si i těchto negativ této adresy, šel jsem do toho.

Regina: fotky jsou její i když oproti fotkám je decentně víc oplácaná, ale kdo má rád holky krev a mlíko, nebude mu nic vadit. Holka milá, příjemná, komunikativní a snaživá, zetím bez nádechu profi přístupu, naštěstí :) Cena 1300/hod + 200 za OB, věnovala se mi celou hodinu, ochotně měnila polohy a sama se ptala, jestli nechci změnit polohu a jak budeme pokračovat teď :D OB taky fajn :oral: Jediné, do čeho jsem nešel, bylo že v rámci předehry mě neustále vybízela k lízání její kundičky, což se mi tak nějak na privátu nepozdávalo, tak jsem s díky odmítl a šel na mazlení a prstování. I tak bylo ale příjemné, že holka přirozeně zvlhla a nepotřebovala žádné gely.

Celkově příjemný a fajn přístup a dá se zopakovat. Negativem jen je, že jsem se jí nemohl dovolat asi 14 dní a telefon neustále vyzváněl. Prý tam bývá turnusově jen občas a telefon bude zřejmě v rámci privátu putovní, jak už tu bylo zmíněno. Nicméně, když se mi dovolat konečně podařilo, objednával jsem se zcela jistě přímo u Reginy a né u nějaké zprostředkovatelky. Ale to je asi o tom, jak má kdo štěstí.

Regina fajn, za mě opáčko bude :D
chaka

Příspěvekod Atr3y » ned 11. lis 2018, 18:18

Opět špatné vlákno. Erika/Romana dělá na Polívkové 737 943 686
Atr3y

Příspěvekod Hornet99 » stř 14. lis 2018, 15:13

Tak jsem zase po dlouhé době dostal chuť někde zanořit. Jelikož mám nejraději slečny mladší a prsatější, v té brněnské bídě jsem v termínu volil mezi Nelly a Romanou. Nakonec jsem zvládl obě. U Romči jsem byl už v Mystery jako Erika. Je to pořád pěkná kočka a ty její kozy jsou prostě výstavní. Taky je v inzerátech pořádně vystavuje --:o
Holka si je vědoma, že je kvalitně vybavena, nemůžu říci, že by se mi nevěnoval nebo byla nepříjemná, jen je na ní ta profesionalita vidět a k druhému kolu se moc nemá. Já to ovšem věděl a tak jsem si zaplatil jen půl hodinku. Hned po sprše jsem si kvalitně vyhrál a pořádně jí kožený pomuchlal. Pak šla na kouř, ale není to nic z čeho bych si sedl na zadek takže se šlo za chvíli na šuk. Kundičku má hezkou, píchala se dobře. Nejdřív sem ji chvíli šukal na misionáře, pak jsme se vyměnili a nahoru šla ona. Je na ní poznat že se jí až tak nechce ale nedal jsem se. Kožený mi skákal před očima, parádní pohled. Pak jsem ji vzal pěkně za prdelku a začal jí nakládat. To moc dlouho nevydržela a už se štelivala do jiné polohy. Ok říkám jí ať se mi nastaví zezadu. Chvíli jsme jí hladil prcku a koukal na Kundičku a trochu si ho honil a pak jí ho tam vrazil. Tušil sem že se půl hoďka bude blížit konci takže jsem si nebral servítky a Mrdal ji fakt pořádně až jsem vyspal.
Pak už byl klid. Ona nebyla moc aktivní ani v hovoru takže jsem se sám v páková.
Myslím, že u ní je ideál dát půl hodiny, dosyta si užít kozy, vymrdat a pak pryč. Aspoň pro mě. Nebýt taková bída další návštěvu bych zvažoval, takto se k ní někdy zas vrátím.
Hornet99

Příspěvekod Hornet99 » stř 14. lis 2018, 15:15

Píšu z mobilu, sorry, zaslaný automatický opravy. Kožený = kozeny
Hornet99

Příspěvekod incus » pát 23. lis 2018, 17:15

Pracuje ještě? Docela pravidelně inzeruje, ale stále se jí nejsem schopen dovolat. Někdy 30.7. mi psala, že je v Brně, a od té doby jí marně zkouším volat, někdy i několikrát denně.
incus

Příspěvekod Atr3y » pát 23. lis 2018, 18:25

Asi makat bude inzerce není zadarmo. Ale podle mě maká jak chce a nemusí tam být celý den. Jedna fotka te Adely co je tam teď je, mě připadne že je Romany
Atr3y

Příspěvekod faust » sob 24. lis 2018, 17:46

Hezká holka,ale velice nespolehlivá a všemožně fluktulující.
faust

Příspěvekod TcBrno1986 » stř 10. dub 2019, 11:59

Nedávno jsem Romanu navštívil. Pokusím se co nejobjektivněji podat informace. Jelikož se mi jak vzhledově tak povahově velmi libila, mohu mít trochu sklon k přehnané chvále. Proto píšu s odstupem.
Domluva proběhla po telefonu. Absolutně bez problémů. Velmi milá, po hlase sympatická. Nebyl žádný problém.
V bytě mě přivítala podáním ruky, představením a polibkem. Je to drobná, štíhlá žena s vyrazným poprsím. Když jsem ji uviděl v těch upnutých šatičkách, zahučelo mi v kládě jak v parní lokomotivě.

Pak jsem přešel do sprchy s ručníkem velikosti většího kapesníku.
Samotná akce - slečna rozhodně není na nějaké hodinové tvrdé dovádění. Což tedy mě vůbec nevadí.
I orál dělá s ochranou. Kdybych měl známkovat, dám asi 2-. Nebyl jsem z toho nijak odvařenej. Pak si na mě sedla. To už jsem odvařenej byl. Je to ten typ slečny, co se mi prostě hrozně libí. Takže za pár minut bylo po akci.
Pak jsme si nějakou dobu povídali. Docela fajn pokec. A pak se sama vybídla k druhému číslu. Tentokrát foukanec zezadu. Za pár minut po akci.

Cena 1000/1500.
Přístup spíše profesionální, žádné super GFE. Opáčko bude, nicméně hlavně proto, že se mi tento typ holčiny líbí, takže nemám problém s poněkud chladnějším přístupem.
TcBrno1986

Příspěvekod Jirka_Ovčáček » úte 29. říj 2019, 18:06

Nevíte někdo, kam se vytratila Romča? Už je to nějaký ten pátek, co byla naposled v inzerci :?
Jirka_Ovčáček

Příspěvekod rocco1 » ned 3. lis 2019, 9:03

Taky bych rad věděl .. nikdo nic
rocco1

PředchozíDalší

Zpět na Dotazy na dívky