Dříve toto číslo opravdu patřilo Erice na Poděbradové, která už bohužel dávno skončila.
Já pod tímto číslem aktuálně narazil na Reginu:
http://www.naprivat.cz/eroticky-privat- ... a-brno-859Profláklý a letitý bačou hlídaný privát na Jugoslávské 41 ve sklepě. Kamera Vás bere hned za vstupními dveřmi, privát prý hlídá bača z bytu na druhé straně ulice (hodně se tady o tom kdysi psalo). Vědom si i těchto negativ této adresy, šel jsem do toho.
Regina: fotky jsou její i když oproti fotkám je decentně víc oplácaná, ale kdo má rád holky krev a mlíko, nebude mu nic vadit. Holka milá, příjemná, komunikativní a snaživá, zetím bez nádechu profi přístupu, naštěstí

Cena 1300/hod + 200 za OB, věnovala se mi celou hodinu, ochotně měnila polohy a sama se ptala, jestli nechci změnit polohu a jak budeme pokračovat teď

OB taky fajn

Jediné, do čeho jsem nešel, bylo že v rámci předehry mě neustále vybízela k lízání její kundičky, což se mi tak nějak na privátu nepozdávalo, tak jsem s díky odmítl a šel na mazlení a prstování. I tak bylo ale příjemné, že holka přirozeně zvlhla a nepotřebovala žádné gely.
Celkově příjemný a fajn přístup a dá se zopakovat. Negativem jen je, že jsem se jí nemohl dovolat asi 14 dní a telefon neustále vyzváněl. Prý tam bývá turnusově jen občas a telefon bude zřejmě v rámci privátu putovní, jak už tu bylo zmíněno. Nicméně, když se mi dovolat konečně podařilo, objednával jsem se zcela jistě přímo u Reginy a né u nějaké zprostředkovatelky. Ale to je asi o tom, jak má kdo štěstí.
Regina fajn, za mě opáčko bude