Tak jsem se odhodlal rozčeřit vody jiného privátu než jen mnou doposud navštěvovaného privátu MIA. Pohrával jsem si s myšlenkou návštěvy SOHA, ale zdejší nepříliš dobré recenze mě přiměly tuto destinaci alespoň prozatím odložit. Brouzdal jsem výběrem na netu nicméně málokterý privát má aktualizovaný seznam přítomných slečen, takže jsem se v rámci nácviku volání na priváty rozhodl některé obvolat s dotazem na přítomnost dívek. Na to, že byl čas podvečera tak v Belle jen jedna dívka (už si nepamatuju která), prý mám přijet na místo a dívek bude víc (asi je kvůli mně dovezou

). Na princess jsem se ani nedovolal, což vzhledem ke "kvalitě" fotek bylo asi jen dobře. Volám tedy Luxury - k dispozici Lena, Sandra a Linda. Nejprve jsem přemýšlel o opětovné návštěvě Leny se kterou jsem měl výbornou zkušenost ještě z minulého působiště u Mii, nicmémě pak převládla zvědavost nad novým masem a druhým telefonátem domlouvám Sandru (dost mě nalákaly fotky). Telefon vzala jiná dívka, ale prý to Sandře vyřídí a mohu přijít.
Už jsem odvykl jaké to je nevědět kam přesně jdu, takže při telefonování volím strategickou vzdálenost (zhruba v půlce přechodu na silnici

) mezi potenciálními domy tak, abych po obdržení informace mohl co nejrychleji nenápadně zmiznout v baráku. K mému překvapení po telefonické instrukci zjišťuji, že před byt se dá dostat defacto bez telefonování, protože spodní dveře jsou standartně otevřené. Docela fajn zjištění. Dorazil jsem tedy k cílovému bytu, dveře se otvírají a tam Sandra ve spodním prádle. V době mé návštěvy neměla červené vlasy jako na fotkách což mě na chvíli zmátlo, ale jinak realita odpovídá pěkná, vysoká, hodně vysportovaná dívka, s takovým mírně hrubším hlasem, odhadem věku 25 let. Dovedu si ji představit jako nějakou vyhazovačku u baru (nemyšelno zle)

Odvedla mě do asi největšího pokoje v jakém jsem kdy na privátu byl (kromě postele pohovka, sedátka a vyladěné nízké skříňky - docela si dovedu představit, kde všude by to nějaký akční návštěvník mohl dělat ...) Dostávám ručník a jsem navigován do sprchy. Cestou míjím závěs za kterým proti světlu rozpoznávám siluety dalších dvou dívek. Po sprše odcházím zpět na pokoj a za závěsem už jen jedna dívka (že by překvapení v podobě trojky grátis ? ... bohužel

). Na pokoji relativně delší čekání, po kterém přichází Sandra již úplně nahá (škoda, do teď jsem byl zvyklý si děvčata vysvléknout sám). Ptám se na zakázané praktiky a příplatky - prý se nelíbá a nedávat prsty dovnitř. O příplatkových službách se nezmínila. Ryhle přicházím o ručník načež na revanš jdu uspokojovat Sandru. Buďto je extrémně rychle vzrušivá nebo (ta pravděpodobnější verze) tomu dost přidává, protože vzdychá jak kdyby neměla rok chlapa (je otázkou jak jdou v Luxury kšefty

). Mně to nevadí, docela to sedí k navozené atmosféře. S ohledem na čas (30 minut) po chvíli zintezivní vzdychání, hluboce oddychuje, převaluje si mě na záda, nasazuje gumu a věnuje se kapitánovi dole, který ji, jakožto velitele situace, vítá patřičně v pozoru. Není potřeba dlouhé práce a oba se shodneme, že je na čase popojet. Rovnou plynule nasedá na koníčka a stejně jako Alice posledně začíná v divokém tempu přirážet a vzdychat. Budu si muset rovnou říkat o plynulejší rozjezd, protože takto myšlenkama mimo (já) už ji zpomalit moc nešlo a tak trval zásun do vyvrcholení všehovšudy asi dvě minuty, což byla v tomto případě škoda a alespoň dvě polohy jsme vystřidat mohli. Nadruhou stranu to Sandře nahoře moc slušelo. Máme asi 10 minut do konce, na druhé číslo to z mé stany nevypadá, tak jen ležíme vedle sebe a povídáme si. Škoda, že z vlastní iniciativy nebyl žádný těsnější kontakt a musel jsem si ji k sobě přisunout sám. Sandra na mě působila jako docela inteligentní a sdílná osoba, takže jsme si docela příjemně popovídali až do konce času. Při loučení pusa a domluva, že se možná ještě někdy uvidíme.
co závěrem - sympatická dívka zase trochu jiná než předchozí, aktivní (možná až moc) tempo, diskrétní přístup do privátu, trochu méně diskrétní uvnitř, fotky odpovídající realitě .... sumasumárum ... je dost možné, že se se Sandrou opravdu ještě uvidíme

ps: možná se to nehodí, ale vznesu rovnou dotaz na dívku - nějak jsem při svém telefonování minul privát Mystery má někdo zkušenosti s Eliškou
http://www.naprivat.cz/eroticky-privat- ... iska-7025/?