Hledat  

Sandra z Luxury

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Sandra z Luxury

Příspěvekod hardysek » pát 16. říj 2015, 8:56

Nevíte kam se poděla Sandra z Luxury ?
Stále ji vedou v inzerci a při tel. dotazu kolegiňky nic neví.
Timea už je taky dlouhou dobou nezvěstná.
Asi je budou mít v inzerci na okrasu ještě dlouho, byly fuckt dost dobrý.
hardysek

Re: Sandra z Luxury

Příspěvekod neznamy » pát 16. říj 2015, 17:24

Nebyly tam delší dobu a nikdo neví, kdy se vrátí. Při dotazu na ně každá kolegyně jen řekne, že neví. A Vanesa, než ji smazali, taky byla v inzerci asi 3 měsíce ikdyž tam už dávno nebyla. Z Luxury bohužel mizí ty nejlepší dívky, co tam byly. :?
neznamy

Příspěvekod hardysek » pát 16. říj 2015, 17:34

Naprostej souhlas a konkrétně s těma dvěma byla velká sranda.
Vanesa byla taky pěkný číslo a teď je kde?
Jestli nám ty dobrý tapiny budou mizet někde v EU , tak to jsme tedy v pr...
hardysek

Příspěvekod neznamy » pon 19. říj 2015, 18:08

:?:

Zmizela i Lena...
neznamy

Příspěvekod hardysek » pon 19. říj 2015, 19:14

U Leny jsem byl koncem září a říkala , že si bere volno a tak za 4 týdny se vrátí.
Moc bych tomu ale nevěřil. Lena se kamarádila se Sandrou a tak je docela možný, že jsou spolu někde na brigádě.
hardysek

Příspěvekod neznamy » pon 19. říj 2015, 20:48

Několikatýdenní pauzy mívaly pravidelně všechny tři, ale v inzerci (na naprivat) zůstávaly. Teď ale Lena zmizela úplně a po těch dvou se taky slehla zem. Snad se někdy někde objeví.
neznamy

Příspěvekod Ramon » ned 25. říj 2015, 18:34

Tak zdá se, že Sandra se nám vrátila
http://www.naprivat.cz/eroticky-privat- ... ?noErase=1

O Leně a Timee se to zatím říci nedá, nebo máte nějaké nové zprávy?
Ramon
Ramon

Příspěvekod hardysek » ned 1. lis 2015, 0:55

Tak jsem tam dnes zavolal a kolegiňky zase nic o Sandře neví. Dle anallýzy tónu hlasu a emociálního rozpoložení dotazované kolegiňky jsem dnes zřejmě nebyl první ani poslední, kdo se na Sandru dotazoval.
hardysek

Příspěvekod hardysek » úte 3. lis 2015, 12:45

sporťanda Sandra už opět ordinuje v Luxury.Timea zazářila, jako kometa, ale nikdo nezná dráhu jejího oběhu.
Ověřeno.
hardysek

Příspěvekod tigerone » úte 24. lis 2015, 9:03

Byl někdo u Sandry v poslední době? Stojí za návštěvu nebo se mám raději poohlídnout jinde? Mám rád aktivní, vyzývavý přístup, větší pevná prsa (ideálně vlastní :-) ).
tigerone

Příspěvekod hardysek » stř 25. lis 2015, 20:37

O Sandře se tady hodně píše ve vlákně Sabina. Zraje jak víno, ale je prý náladová.Byl jsem letos za ní 3x a asi jsem měl štěstí.
Pokaždé to byla velká jízda, až jsem měl obavu,že Luxury bude muset investovat do nového letiště v červeném pokoji.
hardysek

Příspěvekod bobabobek2 » sob 26. bře 2016, 11:41

Tak jsem se odhodlal rozčeřit vody jiného privátu než jen mnou doposud navštěvovaného privátu MIA. Pohrával jsem si s myšlenkou návštěvy SOHA, ale zdejší nepříliš dobré recenze mě přiměly tuto destinaci alespoň prozatím odložit. Brouzdal jsem výběrem na netu nicméně málokterý privát má aktualizovaný seznam přítomných slečen, takže jsem se v rámci nácviku volání na priváty rozhodl některé obvolat s dotazem na přítomnost dívek. Na to, že byl čas podvečera tak v Belle jen jedna dívka (už si nepamatuju která), prý mám přijet na místo a dívek bude víc (asi je kvůli mně dovezou :D ). Na princess jsem se ani nedovolal, což vzhledem ke "kvalitě" fotek bylo asi jen dobře. Volám tedy Luxury - k dispozici Lena, Sandra a Linda. Nejprve jsem přemýšlel o opětovné návštěvě Leny se kterou jsem měl výbornou zkušenost ještě z minulého působiště u Mii, nicmémě pak převládla zvědavost nad novým masem a druhým telefonátem domlouvám Sandru (dost mě nalákaly fotky). Telefon vzala jiná dívka, ale prý to Sandře vyřídí a mohu přijít.

Už jsem odvykl jaké to je nevědět kam přesně jdu, takže při telefonování volím strategickou vzdálenost (zhruba v půlce přechodu na silnici :D ) mezi potenciálními domy tak, abych po obdržení informace mohl co nejrychleji nenápadně zmiznout v baráku. K mému překvapení po telefonické instrukci zjišťuji, že před byt se dá dostat defacto bez telefonování, protože spodní dveře jsou standartně otevřené. Docela fajn zjištění. Dorazil jsem tedy k cílovému bytu, dveře se otvírají a tam Sandra ve spodním prádle. V době mé návštěvy neměla červené vlasy jako na fotkách což mě na chvíli zmátlo, ale jinak realita odpovídá pěkná, vysoká, hodně vysportovaná dívka, s takovým mírně hrubším hlasem, odhadem věku 25 let. Dovedu si ji představit jako nějakou vyhazovačku u baru (nemyšelno zle) :D Odvedla mě do asi největšího pokoje v jakém jsem kdy na privátu byl (kromě postele pohovka, sedátka a vyladěné nízké skříňky - docela si dovedu představit, kde všude by to nějaký akční návštěvník mohl dělat ...) Dostávám ručník a jsem navigován do sprchy. Cestou míjím závěs za kterým proti světlu rozpoznávám siluety dalších dvou dívek. Po sprše odcházím zpět na pokoj a za závěsem už jen jedna dívka (že by překvapení v podobě trojky grátis ? ... bohužel :D ). Na pokoji relativně delší čekání, po kterém přichází Sandra již úplně nahá (škoda, do teď jsem byl zvyklý si děvčata vysvléknout sám). Ptám se na zakázané praktiky a příplatky - prý se nelíbá a nedávat prsty dovnitř. O příplatkových službách se nezmínila. Ryhle přicházím o ručník načež na revanš jdu uspokojovat Sandru. Buďto je extrémně rychle vzrušivá nebo (ta pravděpodobnější verze) tomu dost přidává, protože vzdychá jak kdyby neměla rok chlapa (je otázkou jak jdou v Luxury kšefty :D ). Mně to nevadí, docela to sedí k navozené atmosféře. S ohledem na čas (30 minut) po chvíli zintezivní vzdychání, hluboce oddychuje, převaluje si mě na záda, nasazuje gumu a věnuje se kapitánovi dole, který ji, jakožto velitele situace, vítá patřičně v pozoru. Není potřeba dlouhé práce a oba se shodneme, že je na čase popojet. Rovnou plynule nasedá na koníčka a stejně jako Alice posledně začíná v divokém tempu přirážet a vzdychat. Budu si muset rovnou říkat o plynulejší rozjezd, protože takto myšlenkama mimo (já) už ji zpomalit moc nešlo a tak trval zásun do vyvrcholení všehovšudy asi dvě minuty, což byla v tomto případě škoda a alespoň dvě polohy jsme vystřidat mohli. Nadruhou stranu to Sandře nahoře moc slušelo. Máme asi 10 minut do konce, na druhé číslo to z mé stany nevypadá, tak jen ležíme vedle sebe a povídáme si. Škoda, že z vlastní iniciativy nebyl žádný těsnější kontakt a musel jsem si ji k sobě přisunout sám. Sandra na mě působila jako docela inteligentní a sdílná osoba, takže jsme si docela příjemně popovídali až do konce času. Při loučení pusa a domluva, že se možná ještě někdy uvidíme.

co závěrem - sympatická dívka zase trochu jiná než předchozí, aktivní (možná až moc) tempo, diskrétní přístup do privátu, trochu méně diskrétní uvnitř, fotky odpovídající realitě .... sumasumárum ... je dost možné, že se se Sandrou opravdu ještě uvidíme :)

ps: možná se to nehodí, ale vznesu rovnou dotaz na dívku - nějak jsem při svém telefonování minul privát Mystery má někdo zkušenosti s Eliškou http://www.naprivat.cz/eroticky-privat- ... iska-7025/?
bobabobek2

Příspěvekod fotoer » ned 17. dub 2016, 12:07

sandru znam když ještě byla sabina na Kotlarske.
Tenkrat to byla divoka holcina a a 1 s *, dnes přesne jak je popsano, prijde nahata, vzdycha jen se na ni podivas, tembo turbošukny, takže nic nevydržíš. A pak jen leži, nejraději by tě vykopla.
Já již nikdy.
Sáhnou ne, liznou ne,
fotoer

Příspěvekod sexprivat » pon 16. kvě 2016, 13:30

Sandra v Luxury už není. nevíte někdo kde se ted nachází...
sexprivat

Příspěvekod hardysek » pát 27. kvě 2016, 0:02

Sandra již je opět na blocích v Luxury. Navíc nové fotky. Sluší ji to tam ,,turbošukně" jak ji nazval předchozí recenzista.
Asi neodolám a dám čtvrté opáčko. Kdyby se ještě vrátila Timea, tak to bych tam trávil zase alespoň 4 dny v týdnu.
hardysek

Další

Zpět na Dotazy na dívky