Hledat  

masérka Bea v Zábrdovicích

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

masérka Bea v Zábrdovicích

Příspěvekod millparty23 » sob 5. bře 2016, 17:10

Vážení pánové na tomto fóru, na radu zkušených mažu svoje promo, udělal jsem z komára velblouda, přiznávám že chtěl jsem prosadit svoji holku, nějak se to nepovedlo a choval jsem se jak pejsek na chvíli utržený od řetězu, odcházím z tohoto fóra neb já jsem nepatřím, doufám, že pochopíte chování nezkušeného novicka a všem díky millparty
Naposledy upravil millparty23 dne pon 21. bře 2016, 9:25, celkově upraveno 2
millparty23

Re: masérka Bea v Zábrdovicích

Příspěvekod millparty23 » sob 5. bře 2016, 17:12

--
Naposledy upravil millparty23 dne stř 23. bře 2016, 7:08, celkově upraveno 3
millparty23

Příspěvekod email » ned 6. bře 2016, 10:48

millparty23 píše:Jsem trochu náročnější a raději kvalitu, včera jsem našel to, co delší dobu hledám a to šikovnou holku pro staršího dorostence a je to Bea masérka v Zábrdovicích, take je na
amatérech pod nickem tvojemaserka, musím se podělit s ostatními o zážitek, stojí to za hřích. :D . Zaparkovat lze buď někde v boční ulici, nebo ve dvou podzemních parkingech, a jak vyjdeš před parking, je tu u ulice Miládky Horákové v Zábrdovicích, zavoláš a ona tě milým hláskem navede pře dům, no a pak zavoláš a příjde ti otevřít a pak to začne. Wau otevře ti menší ,štíhlá blondýnečka v šatičkách, punčoškách a kozačkách, jdeš k ni domů, žádný maxiprivát, ale jen vy dva, v bytě čisto a hezky to tam voní, hezké uvítání, nabídne pití nebo kávičku, dobrou, pak velký zelený a voňavý ručník a světe div se, čistá koupelna, a pak to začne, to jsem ještě nezažil anděl s ďáblem v těle, to byla jízda, něco úžasného ale pozor, vše jen s gumičkou a ne zajíčci.to je k našemu dobru. Komunikativní, inteligentní a hrozně milá, ještě dnes se z toho nemůžu vzpamatovat, opáčko 100% , ale jedinánevýhoda, že to nechce každý týden, po několika zkušenostech musím říct, není potřeba pantoflí, je tam všude čisto i ona je voňavá všude , žádní pejsci ani kočičky, čas dobrý, jsem moc spokojený a za 14 dní opět divoká a příjemná masáž millparty :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D tel č. 608340859 samožřejmě trvá na diskrétnosti, ale my normálni kluci to chápeme, je to nutné pro obě strany

Vychcana tapina si dela reklamu, protoze to je evidentne psany zenskou rukou
email

Příspěvekod sumiiik » ned 6. bře 2016, 14:47

millparty23 píše: to byla jízda, něco úžasného ale pozor, vše jen s gumičkou a ne zajíčci.

Masáž s gumičkou?? :?: :?:
To teda musela být ale jízda,asi to budu muset vyzkoušet,nedá mě to... :lol: :lol: :lol:
sumiiik

Příspěvekod petrnavrátil » ned 6. bře 2016, 21:03

Co je na tom špatnýho mít sexík i orálek s gumičkou, snad se chráníte oba, nebo ty chodíš jen bez gumičky ? Pokud se noříš pravidelně, tak bys to měl snad pochopit, když si novicek užije a vyblije co zažil, musí to být bača nebo ťapka, no tak mu to udělalo dobře a o tem to je, sumečku, ty taky tady otravuješ douho, kdýž jsem odcházel do Francky, pracovně, ty jsi začínal, vzpomeň si na tvoje novictví, ve Francii jsou 4 druhy šlapek, luxus, měšťan, příležitostně a ulice, jediná bez gumky dá ulice za nízkou cenu, co broučky lásky, chápeš to, pro mě není problém hodit na stul několik litrů a šukat bez gumky, ale co dál , chápej to a taky tě zdravím po návratu Petr
petrnavrátil

Příspěvekod petrnavrátil » ned 6. bře 2016, 21:07

Jo tak to jako vždy před tím prubnu a pak se ozvu, vyzkoušej i ty, uzavřeme dohodu, okusíme oba, když to bude fake, máš u mě prachy zpět, a jinak já u tebe dementi souhlasíš , nebo kecáš a bojíš se sumečku Petr
petrnavrátil

Příspěvekod jarjaroslav » ned 6. bře 2016, 22:17

petrnavrátil píše:sumečku

Nečekal jsem, že se na fóru ještě někdy pořádně pobavím :lol: . Díky :wink: .
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod petrnavrátil » ned 6. bře 2016, 22:26

jarjaroslave, tebe jsem vždy bral jako rozumného, tak co budeme se bavit, nebo pomlouvat, holky jsou jen pro potěšení nás všech, a byl jsi vždy rozumný, nebudeme se hádat, užívejme si oba, oú est la vérité? Petr a měj se fajn
petrnavrátil

Příspěvekod petrnavrátil » ned 6. bře 2016, 22:30

email píše:
millparty23 píše:Jsem trochu náročnější a raději kvalitu, včera jsem našel to, co delší dobu hledám a to šikovnou holku pro staršího dorostence a je to Bea masérka v Zábrdovicích, take je na
amatérech pod nickem tvojemaserka, musím se podělit s ostatními o zážitek, stojí to za hřích. :D . Zaparkovat lze buď někde v boční ulici, nebo ve dvou podzemních parkingech, a jak vyjdeš před parking, je tu u ulice Miládky Horákové v Zábrdovicích, zavoláš a ona tě milým hláskem navede pře dům, no a pak zavoláš a příjde ti otevřít a pak to začne. Wau otevře ti menší ,štíhlá blondýnečka v šatičkách, punčoškách a kozačkách, jdeš k ni domů, žádný maxiprivát, ale jen vy dva, v bytě čisto a hezky to tam voní, hezké uvítání, nabídne pití nebo kávičku, dobrou, pak velký zelený a voňavý ručník a světe div se, čistá koupelna, a pak to začne, to jsem ještě nezažil anděl s ďáblem v těle, to byla jízda, něco úžasného ale pozor, vše jen s gumičkou a ne zajíčci.to je k našemu dobru. Komunikativní, inteligentní a hrozně milá, ještě dnes se z toho nemůžu vzpamatovat, opáčko 100% , ale jedinánevýhoda, že to nechce každý týden, po několika zkušenostech musím říct, není potřeba pantoflí, je tam všude čisto i ona je voňavá všude , žádní pejsci ani kočičky, čas dobrý, jsem moc spokojený a za 14 dní opět divoká a příjemná masáž millparty :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D tel č. 608340859 samožřejmě trvá na diskrétnosti, ale my normálni kluci to chápeme, je to nutné pro obě strany

Vychcana tapina si dela reklamu, protoze to je evidentne psany zenskou rukou

kašli na to , nemá cenu se tady hádat Petr
petrnavrátil

Příspěvekod jarjaroslav » ned 6. bře 2016, 23:04

petrnavrátil píše:jarjaroslave, tebe jsem vždy bral jako rozumného, tak co budeme se bavit, nebo pomlouvat, holky jsou jen pro potěšení nás všech, a byl jsi vždy rozumný, nebudeme se hádat, užívejme si oba, oú est la vérité? Petr a měj se fajn

Já to nemyslel nijak zle, jen mě rozesmálo to oslovení :wink: .
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod petrnavrátil » pon 7. bře 2016, 7:46

Jsem měsíc doma, prolezl jsem toto forum, nestačím se divit, no nic kdysi když nějaký novicek napsal že si užil, tak jsem to šel vyzkoušet, někdy dobrý, někdy ne, každému se líbí někdo jiný nebo něco jiného, číslo aktivní, ale zatím žádný kontakt, tak později, jedna rada, nepiš mill romány, napiš dobrý nebo ne a konkrétně, užil sis to, a o tem to je, buď rád, že tě necupujou některé hvězdy tohoto fóra, a to by pak byla " jízda" , pro sum nebo emaila, nechte ho v klidu, vyzkouším a pak pokecáme, nevím jestli je rozumné si vybrat jednu, život je změna, jdi vyzkoušet něco jiného básníku a pak piš, vandalku neber, ta je provařená už roky, najdi si svůj styl, a užívej si petr
petrnavrátil

Příspěvekod millparty23 » pon 7. bře 2016, 12:45

--
Naposledy upravil millparty23 dne stř 23. bře 2016, 7:09, celkově upraveno 2
millparty23

Příspěvekod email » pon 7. bře 2016, 18:24

Pises jak zenska a kdyz se podivam na vsechny tvoje prispevky, tak mam uplne jasno, takze asi tak mila zlata.A jestli nemas na inzeraty,tak si vem uver a nezasirej to tady
email

Příspěvekod sumiiik » pon 7. bře 2016, 18:53

petrnavrátil píše:Co je na tom špatnýho mít sexík i orálek s gumičkou, snad se chráníte oba, nebo ty chodíš jen bez gumičky ?

Přečti si pořádně recenzi kolegy millparty23,o orálku a sexíku(nesnáším tyhle zdrobněliny,ale budiž) tam nebylo ani slovo...
Vychvaloval do nebes pouze masáž,já do honíren nechodím,ale i tak mě masáž s gumou připadá tak trochu divná...
Jinak pokud mě zdravíš,je to pro mě veliká čest,jenom si na Tebe odsud jaksi nepamatuju.Zkus napsat svůj starý nick,třeba si vzpomenu.
Vypadáš jako rozumný člověk,tak laskavě nekomol můj nick a nepiš svůj "podpis" na konec každého příspěvku.Dělá mě to trošku chaos při čtení.Už jsou tady dva takoví,v poslední době se zde ten zvyk jaksi rozmohl.Ještě že nejsem podezíravý,mohl bych si to vyložit všelijak... :wink:
sumiiik

Příspěvekod sumiiik » pon 7. bře 2016, 18:56

petrnavrátil píše:Jo tak to jako vždy před tím prubnu a pak se ozvu, vyzkoušej i ty, uzavřeme dohodu, okusíme oba, když to bude fake, máš u mě prachy zpět, a jinak já u tebe dementi souhlasíš , nebo kecáš a bojíš se sumečku Petr

Nezlob se na mě,ale v tomto případě nerozumím jazyku Tvého kmene,mohl bys mě tento příspěvek přeložit do srozumitelnější řeči? Teda za předpokladu že byl určený mě.Děkuju předem.
sumiiik

Další

Zpět na Dotazy na dívky