|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
millparty23 píše:Jsem trochu náročnější a raději kvalitu, včera jsem našel to, co delší dobu hledám a to šikovnou holku pro staršího dorostence a je to Bea masérka v Zábrdovicích, take je na
amatérech pod nickem tvojemaserka, musím se podělit s ostatními o zážitek, stojí to za hřích.. Zaparkovat lze buď někde v boční ulici, nebo ve dvou podzemních parkingech, a jak vyjdeš před parking, je tu u ulice Miládky Horákové v Zábrdovicích, zavoláš a ona tě milým hláskem navede pře dům, no a pak zavoláš a příjde ti otevřít a pak to začne. Wau otevře ti menší ,štíhlá blondýnečka v šatičkách, punčoškách a kozačkách, jdeš k ni domů, žádný maxiprivát, ale jen vy dva, v bytě čisto a hezky to tam voní, hezké uvítání, nabídne pití nebo kávičku, dobrou, pak velký zelený a voňavý ručník a světe div se, čistá koupelna, a pak to začne, to jsem ještě nezažil anděl s ďáblem v těle, to byla jízda, něco úžasného ale pozor, vše jen s gumičkou a ne zajíčci.to je k našemu dobru. Komunikativní, inteligentní a hrozně milá, ještě dnes se z toho nemůžu vzpamatovat, opáčko 100% , ale jedinánevýhoda, že to nechce každý týden, po několika zkušenostech musím říct, není potřeba pantoflí, je tam všude čisto i ona je voňavá všude , žádní pejsci ani kočičky, čas dobrý, jsem moc spokojený a za 14 dní opět divoká a příjemná masáž millparty
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tel č. 608340859 samožřejmě trvá na diskrétnosti, ale my normálni kluci to chápeme, je to nutné pro obě strany
millparty23 píše: to byla jízda, něco úžasného ale pozor, vše jen s gumičkou a ne zajíčci.
petrnavrátil píše:sumečku
email píše:millparty23 píše:Jsem trochu náročnější a raději kvalitu, včera jsem našel to, co delší dobu hledám a to šikovnou holku pro staršího dorostence a je to Bea masérka v Zábrdovicích, take je na
amatérech pod nickem tvojemaserka, musím se podělit s ostatními o zážitek, stojí to za hřích.. Zaparkovat lze buď někde v boční ulici, nebo ve dvou podzemních parkingech, a jak vyjdeš před parking, je tu u ulice Miládky Horákové v Zábrdovicích, zavoláš a ona tě milým hláskem navede pře dům, no a pak zavoláš a příjde ti otevřít a pak to začne. Wau otevře ti menší ,štíhlá blondýnečka v šatičkách, punčoškách a kozačkách, jdeš k ni domů, žádný maxiprivát, ale jen vy dva, v bytě čisto a hezky to tam voní, hezké uvítání, nabídne pití nebo kávičku, dobrou, pak velký zelený a voňavý ručník a světe div se, čistá koupelna, a pak to začne, to jsem ještě nezažil anděl s ďáblem v těle, to byla jízda, něco úžasného ale pozor, vše jen s gumičkou a ne zajíčci.to je k našemu dobru. Komunikativní, inteligentní a hrozně milá, ještě dnes se z toho nemůžu vzpamatovat, opáčko 100% , ale jedinánevýhoda, že to nechce každý týden, po několika zkušenostech musím říct, není potřeba pantoflí, je tam všude čisto i ona je voňavá všude , žádní pejsci ani kočičky, čas dobrý, jsem moc spokojený a za 14 dní opět divoká a příjemná masáž millparty
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tel č. 608340859 samožřejmě trvá na diskrétnosti, ale my normálni kluci to chápeme, je to nutné pro obě strany
Vychcana tapina si dela reklamu, protoze to je evidentne psany zenskou rukou
petrnavrátil píše:jarjaroslave, tebe jsem vždy bral jako rozumného, tak co budeme se bavit, nebo pomlouvat, holky jsou jen pro potěšení nás všech, a byl jsi vždy rozumný, nebudeme se hádat, užívejme si oba, oú est la vérité? Petr a měj se fajn
petrnavrátil píše:Co je na tom špatnýho mít sexík i orálek s gumičkou, snad se chráníte oba, nebo ty chodíš jen bez gumičky ?
petrnavrátil píše:Jo tak to jako vždy před tím prubnu a pak se ozvu, vyzkoušej i ty, uzavřeme dohodu, okusíme oba, když to bude fake, máš u mě prachy zpět, a jinak já u tebe dementi souhlasíš , nebo kecáš a bojíš se sumečku Petr
Uživatelé procházející toto fórum: AutomatCR, karel129 a 10 návštevníků