Zkoušel jste někdo toto ?
https://www.amateri.com/cs/user/1398169
zajímalo by mě, jaké to je?))
Díky za recenze.
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Pokud se ti libi me kozičky a chtel bys sis nimi pohrat a udelat se na ne...čekaji na tebe!mužeme v autičku...dekuji za menší fin.vypomoc!pouze Brno a uvitam tvé foto dekuji!
hellrider píše:zkusil jsem 3x ze 3 ruznych amater-nicku a pokazde stejny scenar, jen ruzne duvody proc neuskutečnila realne setkani. vždy slo jen o honeni (ona jeji rukou, sahnout na kozy povoleno) - chtěl jsem ty kozy zmacknout, videt, honeni beru jako bonus. cena 5-700. u jednoho profilu jsem nemel ani fotku, takze to nebylo osobní sympatie / nesympatie, ve 2/3 pokusu loudila fotku, jednou jsem ji poslal něco co jsem zrovna nekde nasel. První důvod proc ne - byla nemocna, druhy - byla mimo brno, treti - musela do práce. Pokazde se pak odmlčela, nereagovala na návrhy zopakovat, když to tedy prve nevyslo. Domluva vždy "na kruhaci u PNS u blazince". Když jsem u tretiho pokusu se ptal, jak na tom kruhaci mam teda zastavit (je to kruhac, ze) - odpověděla vyhybave, takze jsem uz vedel ze ani do třetice ty kozlata nebudou. Jini amateri komentovali, ze to dopadlo podobne, ale holka je realna. Aktualne si jeden nick zmenila na chlapa, Monyly zustal bez fotek a inzerce. Budu se tomut tématu věnovat a kdyby se něco zmenilo, dam vedet
expert na velke kozy v brne
Uživatelé procházející toto fórum: mcallisterrr56 a 16 návštevníků