Hledat  

MONYLY14 z amatérů

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

MONYLY14 z amatérů

Příspěvekod xx1292 » úte 24. led 2017, 16:53

Zkoušel jste někdo toto ?
https://www.amateri.com/cs/user/1398169
zajímalo by mě, jaké to je?))
Díky za recenze.
xx1292

Re: MONYLY14 z amatérů

Příspěvekod honzin1986 » stř 25. led 2017, 0:04

Sleduji ji dlouho a podle mě je to jen někdo, kdo loudí fotky. Kontaktoval jsem ji a bez výsledku.
honzin1986

Příspěvekod bari » stř 25. led 2017, 7:41

xx1292 - 2 dotazy a ani jeden příspěvek. To se mě nezdá moc fér :-). Akorát v jednom slibuješ kontakt, ale nenapíšeš ho sem. A od nás chceš recenze??? Myslím, že by jsi mohl něco hodit do mlýna.
A abych nebyl za hajzla co buzeruje :-) , tak:
Co se týče Monyly-psal jsem jí, chtěla fotku, poslal jsem takovou kde nejsem moc poznat. Ale nebylo to nijak rozmazané, jen je to starší fotka, prostě je to tak nasvícené, že je tam hůř rozpoznat obličej. A už mě neodpověděla.
Psal jsem jí poté= několikrát co je a co se děje a nic. Souhlasím s názorem honzina1986 - loudí fotky a pak se odmlčí. Takže podle mě možná chlap.

A toto je podle mě to samé:
https://www.amateri.com/cs/user/25348

Vždycky obnoví galerku, dá si inzerát a vůbec nereaguje. Galerky se opakují, žádná nová. Sleduji to už asi 2 roky :-). Takže pokud budete projíždět Karlovarským krajem tak bacha-pokud je tedy dotyčný nebo dotyčná z toho kraje :-) . Akorát neloudí fotky.
bari

Příspěvekod romanzbrna » stř 25. led 2017, 13:46

Dotaz je podezrely, tazatel uvadi text, ktery ona v profilu nema a ani od zacatku nemela. Navic holka, ktera ma jen fotku, kde nic neni videt a sama chce predem fotku, mi nestoji ani za to, abych ji psal.
romanzbrna

Příspěvekod Staronovy » stř 25. led 2017, 16:22

V profilu nemá, ale měla inzerát nabízím služby. Dneska tem je toto

Pokud se ti libi me kozičky a chtel bys sis nimi pohrat a udelat se na ne...čekaji na tebe!mužeme v autičku...dekuji za menší fin.vypomoc!pouze Brno a uvitam tvé foto dekuji!
Staronovy

Příspěvekod Fuckingshit » stř 25. led 2017, 16:54

Neřekl bych, že se jedná o "fake"... spíš to není klasická kurva, které zaplatíš a jde se rovnou na věc. Hledá něco jako vztah, s pozváním na kafe atd. Nebo spíš dřív její inzerce tak vypadala, teď už asi trochu přitvrdila, podle toho, co napsal kolega. Fotky možná loudí, vybírá si.
Na amatérech je denně a dobrých pár let, takový trochu maskot... otevřeš seznamku a první co vidíš je její inzerát...
Měl jsem možnost jí vidět v MHD cca 3x, jezdí (nebo jezdila) určitým spojem na ráno do hokny, nešlo jí nepoznat... Co dodat... korpulentní dáma XXL s takovým divným úsměvem, o kterým jsem nevěděl, co si myslet (dívejte se všichni na mě, jak jsem úžasná)... Já bych do toho nešel, určitě ne za peníze.
Fuckingshit

Příspěvekod hellrider » úte 5. čer 2018, 17:29

zkusil jsem 3x ze 3 ruznych amater-nicku a pokazde stejny scenar, jen ruzne duvody proc neuskutečnila realne setkani. vždy slo jen o honeni (ona jeji rukou, sahnout na kozy povoleno) - chtěl jsem ty kozy zmacknout, videt, honeni beru jako bonus. cena 5-700. u jednoho profilu jsem nemel ani fotku, takze to nebylo osobní sympatie / nesympatie, ve 2/3 pokusu loudila fotku, jednou jsem ji poslal něco co jsem zrovna nekde nasel. První důvod proc ne - byla nemocna, druhy - byla mimo brno, treti - musela do práce. Pokazde se pak odmlčela, nereagovala na návrhy zopakovat, když to tedy prve nevyslo. Domluva vždy "na kruhaci u PNS u blazince". Když jsem u tretiho pokusu se ptal, jak na tom kruhaci mam teda zastavit (je to kruhac, ze) - odpověděla vyhybave, takze jsem uz vedel ze ani do třetice ty kozlata nebudou. Jini amateri komentovali, ze to dopadlo podobne, ale holka je realna. Aktualne si jeden nick zmenila na chlapa, Monyly zustal bez fotek a inzerce. Budu se tomut tématu věnovat a kdyby se něco zmenilo, dam vedet ;)

--------------------------
expert na kozy v brne
Naposledy upravil hellrider dne čtv 7. čer 2018, 11:43, celkově upraveno 1
hellrider

Příspěvekod honovo » stř 6. čer 2018, 9:02

hellrider píše:zkusil jsem 3x ze 3 ruznych amater-nicku a pokazde stejny scenar, jen ruzne duvody proc neuskutečnila realne setkani. vždy slo jen o honeni (ona jeji rukou, sahnout na kozy povoleno) - chtěl jsem ty kozy zmacknout, videt, honeni beru jako bonus. cena 5-700. u jednoho profilu jsem nemel ani fotku, takze to nebylo osobní sympatie / nesympatie, ve 2/3 pokusu loudila fotku, jednou jsem ji poslal něco co jsem zrovna nekde nasel. První důvod proc ne - byla nemocna, druhy - byla mimo brno, treti - musela do práce. Pokazde se pak odmlčela, nereagovala na návrhy zopakovat, když to tedy prve nevyslo. Domluva vždy "na kruhaci u PNS u blazince". Když jsem u tretiho pokusu se ptal, jak na tom kruhaci mam teda zastavit (je to kruhac, ze) - odpověděla vyhybave, takze jsem uz vedel ze ani do třetice ty kozlata nebudou. Jini amateri komentovali, ze to dopadlo podobne, ale holka je realna. Aktualne si jeden nick zmenila na chlapa, Monyly zustal bez fotek a inzerce. Budu se tomut tématu věnovat a kdyby se něco zmenilo, dam vedet ;)

expert na velke kozy v brne

Doprdele, takhle ma vypadat rešeršování a terénní výzkum, respect!
honovo

Příspěvekod hellrider » čtv 7. čer 2018, 10:32

mno spíš jsem si na ty maxicosy fakt chtěl šáhnout a první zkušenost mě nezastavila. koneckonců odměna byla obrovská a nic to ve finále nestálo než trochu toho času..
hellrider

Příspěvekod hellrider » stř 21. lis 2018, 18:21

chlapi

monyly14 alias NEFERtiti2 alias SARA14 alias (aktualně) fiona14...

nejdál jsem se dostal, když jsem se domluvil na setkani v aute, dostal instrukce na kruhaci u blazince a tim to pokazde zkoncilo, pokazde to sama odpískala na poslední chvilku. od te doby jsem zalozil sam par fake profilu a u všech stejny výsledek. mam i mobilni cislo, mozna porad funkcni, ale nejak uz na ty jeji kozy a jeziska neverim
hellrider

Příspěvekod LoveMike » pon 7. led 2019, 10:58

Taky mě nalákaly ty mega kozy. Komunikace je opravdu špatná, nicméně se mi podařilo probojovat až k telefonnímu číslu. Volal jsem a domluvili jsme schůzku, na kterou ovšem nepřišla údajně kvůli problémům v práci.
Každopádně pokud někdo chcete tel. číslo, napište do zprávy.
LoveMike

Příspěvekod hellrider » pon 7. led 2019, 12:07

já si myslím že telefonní číslo někomu dávat není uplně kosher - bez vědomí vlastníka. taky ho mám, ale mě stejně jako komukoli jinému bude na prd, vzhledem k tomu, že dotyčná po x pokusech různých norníků reaguje naprosto stejně. Větší šance je nahodile ji nekde potkat a po pár rumech/koktejlech to zvládnout postaru
hellrider

Příspěvekod Kracmar » úte 8. led 2019, 2:10

Nebo jí třeba slíbit sňatek na Štěstí? :D
Kracmar

Zpět na Dotazy na dívky