Hledat  

Privát Mia: Lea a Lucka

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Privát Mia: Lea a Lucka

Příspěvekod conserver » úte 20. čer 2017, 22:20

Zdravím vás pánové,

Po nějaké době jsem se rozhodl, že využiji nabídku místních brněnských privátů či amatérek.
Dle diskusí na tomto i dalším foru jsem se rozhodl, vás tímto požádat o radu.

Jak je to s privátem Mia? Vyplatí se? Nikoliv? Četl jsem báje o legendárních dívkách z tohoto podniku, je tomu tak stále a vyplatí se navštívit tento podnik?
Dále by mě zajímalo, jestli nemáte někdo případně zkušenosti s následujícími dívkami. :)

Lea
http://privatmia.cz/index3.php?gid=84

Lucka
http://privatmia.cz/index3.php?gid=81

Díky za odpověď
conserver

Re: Privát Mia: Lea a Lucka

Příspěvekod jarjaroslav » úte 20. čer 2017, 22:22

conserver píše:Jak je to s privátem Mia? Vyplatí se? Nikoliv? Četl jsem báje o legendárních dívkách z tohoto podniku, je tomu tak stále a vyplatí se navštívit tento podnik?

Legendy jsou dávno pryč (z privátu) :( ...
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod conserver » úte 20. čer 2017, 22:27

Bohužel je tomu tak,... :(
A co ty stávající? Jaké jsou?
conserver

Příspěvekod sumiiik » stř 21. čer 2017, 19:48

conserver píše:Bohužel je tomu tak,... :(
A co ty stávající? Jaké jsou?

:?: viewtopic.php?f=4&t=5039 :?:
sumiiik

Příspěvekod bobabobek2 » pát 23. čer 2017, 8:09

Já mám zkušenost s Luckou (a teda vlastně i s Nathaly :D ). Jako jedna z mála mě v nové nabídce zaujala hned po svém přidání. Problémem však bylo se k ní dostat.

První pokus jsem zkoušel snad někdy začátkem května - stav ukazuje přítomnost na privátě nicméně číslo nedostupné a centrál celý den nikdo nebere.

Druhý pokus o nějaký týden později - stav opět přítomná, telefon zvoní a dokonce se i dovolám. Chraplavý hlas se ptá koho volám a co bych rád. Říkám, že volám na číslo Lucky, tak bych rád Lucku za hodinku. Prý zatím není přítomna, ale za tu hodinu určitě bude a mám se zastavit. Hurá. Ve smluvený čas volám, že jsem před barákem a jdu za Luckou, opět to bere stejný hlas, že můžu jít a je to 4. patro. Po zdolání schodů otevírá dívčina, která rozhodně nevypadá jako Lucka. Představuje se jako Nathaly a je prý ráda, že jsem přišel. Říkám, že jsem se opakovaně domlouval za Luckou a rád bych tedy byl s ní. Zmateně na mě kouká, že prý si myslela, že jdu za ní (do toho někdo volá z druhé místnosti, že Lucka asi dneska vůbec nebude). Prý jestli mi nestačí ona, že se bude snažit. Což o to, v gatích hučelo pěkně a nemůžu říct, že by se mi vysloveně nelíbila, ale jde o princip a nenechám se odrbávat. Omlouvám se, že to nepůjde a mizím pryč. Ještě to během dne 2x zkouším, ale Lucka evidentně nedorazila.

Začátkem června už bez naděje další pokus a výsledek - Lucka "přítomna", ale vlastně nepřítomna.

Nebudu vás napínat, nakonec jsem se dovolal a objednal pár dnů nazpět. Podotýkám, že jsem se opakovaně ujišťoval jestli mluvím s Luckou a jestli bude opravdu přítomna :D Ve smluvenou hodinu šlapu opět do 4. patra stále ještě s mírnou nedůvěrou. Světe div se, ve dveřích opravdu drobná blondýnka (rychlou vylučovací metodou z ostatní nabídky, jsem usoudil, že tentokráte je to opravdu ona). Vzhled za mě v pohodě - chtěl jsem zkusit drobnější holku, takže se domlouváme na hodince. Následuje obvyklý proces - platba, moje sprcha, její sprcha a čekání na pokoji. Lucka přichází a hned se svléká - pokud se nepletu má nějaké tetování, prsa opravdu jedničky, hebkou kůži a sympatický obličej (toť k popisu). Diriguje si mě, kam si mám lehnout a pouští se do práce :oral: Při zmínce o OB je mi odpovězeno, že ho nedělá. Což je celkově druhý velký problém (po dostupnosti) zákazy a omezení - ne OB, nelíbat, nešahat na vlasy, nelízat a né moc tvrdě,... Bude to znít možná divně, ale i tak to bylo docela fajn - neříkala ty zákazy jako seznam hned na uvítanou načež by si lehla jako leklá ryba. Dalo se s ní normálně bavit a myslím, že se i trochu snažila a nebrala to úplně strojově. Přesto jsem z toho úplně nejlepší pocit neměl. Něco jako "jo jsi tady, tak si to užij, ale já z toho moc nadšená nejsem a nemusíme to protahovat" Když jsem ji totiž upozornil, že se blíží výstřik a že bych ho ještě chtěl oddálit, začla přirážet jako divá (až jsem z ní musel "utéct :D ) Po vystřídání 4 poloh a vyvrcholení už jsem se do druhého čísla nehrnul.

Účel to splnilo, ale na opakování to není (stejně bych se zase půl roku objednával :D )
bobabobek2

Příspěvekod lordek666 » pon 3. črc 2017, 11:00

Na mě udělala lucka podobný dojem s tím, že u mě se víc snažila a vyždímal jsem i druhou dávku.
Lea byla taky dobrá.
Ani jednu bych nezatracoval, arogantní ani nepříjemné nejsou. A my nejdeme za milenkami ale hlavně vyprazdnit pytle
lordek666

Příspěvekod jarjaroslav » úte 11. črc 2017, 19:28

lordek666 píše:Na mě udělala lucka podobný dojem s tím, že u mě se víc snažila a vyždímal jsem i druhou dávku.
Lea byla taky dobrá.
Ani jednu bych nezatracoval, arogantní ani nepříjemné nejsou. A my nejdeme za milenkami ale hlavně vyprazdnit pytle

Jak bys hodnotil Leu v obličeji? Jiný kolega ji hodnotil pozitivně: viewtopic.php?f=2&t=4936&p=48650&hilit=%2Alea%2A#p48653 .
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod lordek666 » čtv 13. črc 2017, 17:06

Tvář za mě 6/10. chyběly mi vyloženě ženské detaily, jako by měla lehce i mužské rysy. navíc trochu tmavší opravdu je, nejspíš míšenka. mě to ale nevadilo, protože tělo i přístup jsem si užil. každý hledáme něco jiného.
lordek666

Příspěvekod jarjaroslav » čtv 13. črc 2017, 17:28

lordek666 píše:Tvář za mě 6/10. chyběly mi vyloženě ženské detaily, jako by měla lehce i mužské rysy. navíc trochu tmavší opravdu je, nejspíš míšenka. mě to ale nevadilo, protože tělo i přístup jsem si užil. každý hledáme něco jiného.

Děkuji :wink: .
jarjaroslav

Příspěvekod Nads » sob 15. črc 2017, 4:03

Dělá Lea ob? A umí ho dobře? Inzeruje i hlubokej
Nads

Zpět na Dotazy na dívky