Já mám zkušenost s Luckou (a teda vlastně i s Nathaly

). Jako jedna z mála mě v nové nabídce zaujala hned po svém přidání. Problémem však bylo se k ní dostat.
První pokus jsem zkoušel snad někdy začátkem května - stav ukazuje přítomnost na privátě nicméně číslo nedostupné a centrál celý den nikdo nebere.
Druhý pokus o nějaký týden později - stav opět přítomná, telefon zvoní a dokonce se i dovolám. Chraplavý hlas se ptá koho volám a co bych rád. Říkám, že volám na číslo Lucky, tak bych rád Lucku za hodinku. Prý zatím není přítomna, ale za tu hodinu určitě bude a mám se zastavit. Hurá. Ve smluvený čas volám, že jsem před barákem a jdu za Luckou, opět to bere stejný hlas, že můžu jít a je to 4. patro. Po zdolání schodů otevírá dívčina, která rozhodně nevypadá jako Lucka. Představuje se jako Nathaly a je prý ráda, že jsem přišel. Říkám, že jsem se opakovaně domlouval za Luckou a rád bych tedy byl s ní. Zmateně na mě kouká, že prý si myslela, že jdu za ní (do toho někdo volá z druhé místnosti, že Lucka asi dneska vůbec nebude). Prý jestli mi nestačí ona, že se bude snažit. Což o to, v gatích hučelo pěkně a nemůžu říct, že by se mi vysloveně nelíbila, ale jde o princip a nenechám se odrbávat. Omlouvám se, že to nepůjde a mizím pryč. Ještě to během dne 2x zkouším, ale Lucka evidentně nedorazila.
Začátkem června už bez naděje další pokus a výsledek - Lucka "přítomna", ale vlastně nepřítomna.
Nebudu vás napínat, nakonec jsem se dovolal a objednal pár dnů nazpět. Podotýkám, že jsem se opakovaně ujišťoval jestli mluvím s Luckou a jestli bude opravdu přítomna

Ve smluvenou hodinu šlapu opět do 4. patra stále ještě s mírnou nedůvěrou. Světe div se, ve dveřích opravdu drobná blondýnka (rychlou vylučovací metodou z ostatní nabídky, jsem usoudil, že tentokráte je to opravdu ona). Vzhled za mě v pohodě - chtěl jsem zkusit drobnější holku, takže se domlouváme na hodince. Následuje obvyklý proces - platba, moje sprcha, její sprcha a čekání na pokoji. Lucka přichází a hned se svléká - pokud se nepletu má nějaké tetování, prsa opravdu jedničky, hebkou kůži a sympatický obličej (toť k popisu). Diriguje si mě, kam si mám lehnout a pouští se do práce

Při zmínce o OB je mi odpovězeno, že ho nedělá. Což je celkově druhý velký problém (po dostupnosti) zákazy a omezení - ne OB, nelíbat, nešahat na vlasy, nelízat a né moc tvrdě,... Bude to znít možná divně, ale i tak to bylo docela fajn - neříkala ty zákazy jako seznam hned na uvítanou načež by si lehla jako leklá ryba. Dalo se s ní normálně bavit a myslím, že se i trochu snažila a nebrala to úplně strojově. Přesto jsem z toho úplně nejlepší pocit neměl. Něco jako "jo jsi tady, tak si to užij, ale já z toho moc nadšená nejsem a nemusíme to protahovat" Když jsem ji totiž upozornil, že se blíží výstřik a že bych ho ještě chtěl oddálit, začla přirážet jako divá (až jsem z ní musel "utéct

) Po vystřídání 4 poloh a vyvrcholení už jsem se do druhého čísla nehrnul.
Účel to splnilo, ale na opakování to není (stejně bych se zase půl roku objednával

)