Hledat  

Ukajinka Mária

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Ukajinka Mária

Příspěvekod morrelo33 » úte 4. pro 2018, 13:23

Nazdar,
niekto nejaké skúsenosti s touto slečnou?
https://www.naprivat.cz/eroticky-privat-maria-brno-932
morrelo33

Re: Ukajinka Mária

Příspěvekod yeball » úte 4. pro 2018, 14:02

to vypadá až moc hezky na to aby to v Brně bylo realný :(
yeball

Příspěvekod Atr3y » úte 4. pro 2018, 15:24

Sice jsem nebyl,ale reálná fotka vypadá ta před zrcadlem bez ručníku. Jak si všimneš od ostatních je věkově nejdál, takže odhaduji něco po 40 a vzhledem k tomu že ukazuje i tvář, tak nevím nevim..ale proč ne :D
Atr3y

Příspěvekod honovo » úte 4. pro 2018, 15:46

Panove, to je shemale jak vysitej. Nebo se pletu?
honovo

Příspěvekod CarodejDobrodej » čtv 6. pro 2018, 10:34

Me taky prisla jako shemale, vidim v xichte takovy chlapsky rysi :D
CarodejDobrodej

Příspěvekod Dobermann » čtv 6. pro 2018, 18:05

Strašně škaredá.
Kolik máš těch nicků, Ty kujóne?:)
Dobermann

Příspěvekod incus » sob 8. pro 2018, 2:29

CarodejDobrodej píše:Me taky prisla jako shemale, vidim v xichte takovy chlapsky rysi :D

Může to být i žena, i když se tomu člověk zdráhá věřit, ale zkuste se někdy podívat na Sex ve městě, kde hraje herečka Sarah Jessica Parker :lol:
incus

Příspěvekod nemesis000 » pon 10. pro 2018, 12:20

Sarah Jessica Parker vypadá podle mne normálně jako ženská, ale tato Ukrajinka ne. :shock:
nemesis000

Ukrajinka Mária

Příspěvekod vulcan » stř 6. úno 2019, 1:51

Byl někdo prubnout tuto Máriu / Maria ?
Vím, že je už asi dávno pryč, ale někdo by mohl podat info, zda to byla shemale nebo jen škaredá ženská. :D

Je to privát na Skácelově, ale ne bývalé Luxury, ale naproti. Střídají se tam pouze Ukrajinky a to na časově velmi omezené období. Zřejmě sem jezdí na dovolenou tak tři týdny až měsíc, kdy si přivydělají a zase odjedou.
vulcan

Příspěvekod František » stř 6. úno 2019, 16:47

Ano, byl jsem za ní, je to tak dva měsíce. Vulkan správně použil část mého příspěvku na Tinu. Rozhodně to nebyla žádná shemale a ve skutečnosti byla, alespoň pro mě, docela sympatická. A hlavně s dobrým přístupem k zákazníkovi. Ale jak je už výše uvedeno, zřejmě je už dávno pryč. Pokud vím, tak byla taky nějakou chvilku v Plzni.
František

Re: Ukrajinka Mária

Příspěvekod vulcan » pát 8. bře 2019, 13:46

vulcan píše:Byl někdo prubnout tuto Máriu / Maria ?
Vím, že je už asi dávno pryč, ale někdo by mohl podat info,

František navnadil, tak jsem zkusil.
V telefonu samozřejmě trochu úsměvné, občas nerozumí, stále opakovala, že je v Brně , asi byla zvyklá na Plzeň.
Privát na Skácelové, v těch dvorních prostorách, byt obyčejný, čistý, funkční.

Při příchodu, vcelku příjemné překvapení, sympatická, usměvavá žena, vyšší postavy a s pěknými ženskými tvary. Rozhodně ne shemale. A opravdu velmi dobrý přístup, chovala se jako milenka.
Říkala, že je jí 30, možná o kousek víc, prsa pěkné trojky, na břiše trochu náznak pneu, pěkné boky i nohy. Vysoká asi 176cm. Nechala se hladit, líbe se, navíc je s ní sranda. Naše konverzace rusko-anglická vedla ke komickým situacím. Nicméně jsem si dobře zašukal, nebyl problém více čísel, cena 1500 za hodinu a něco, nevím přesně, nijak to nesledovala. Je vidět, že má normální civilní zaměstnání, od ní by si měly vzít příklad některé brněnské "hvězdy". :idea:

Teď je zase v Plzni, jestli přijede opět do Brna, zkuste. :idea:

PS: dlužno říci, že u jiných z tohoto privátu jsem udělal otočku. Nesoulad vzhledu s fotkami, nebo byly příliš zralé, mature :wink:
vulcan

Příspěvekod acx » pát 8. bře 2019, 15:18

Já bych jen upozornil, že na privátě mají ukrajinskou váhu :lol: , aby jste se dostali na jednotku kg, je třeba uváděnou váhu vynásobit cca 1,5. :P Tedy téměř vždy :? To jen malé upozornění, aby zájemce nebyl na místě nepříjemně překvapen. :D
acx

Příspěvekod container » sob 9. bře 2019, 17:47

Vulcan: a kde se dá najít v Plzni? V Pamele?
container

Příspěvekod vulcan » sob 9. bře 2019, 20:04

container píše:Vulcan: a kde se dá najít v Plzni? V Pamele?

V Pamele určitě ne :D
Všimněte si ale jejich inzerátů, majitel (organizátor resp pronajímatel.. nevím) má asi 2 byty, jeden v Brně Skácelova a druhý v Plzni (nejspíš na Borech :D, snad to není v nápravném zařízení) a holky (tedy spíše ženy) se točí, osloví tak větší spektrum zákazníků.
A dotyčný majitel často zapomene změnit inzerát z varianty Plzeň-Bory na Brno-KrPole :D

Třeba dnes to dal do TOPovaných inzerátů, asi zapomněl že má svěřenkyně už v Brně:
http://www.seznamka69.cz Jihomoravský kraj
www.seznamka69.cz Jihomoravský kraj píše: Olga.Plzen. Podívej se na mne....jsem sexy blondýnka s přírodními prsy č. 4 a je mi 33 let. Všechny milovníky krásného sexu zvu k sobě do soukromí ...
čistota a absolutní diskrétnost. Plzen..dobré parkování. PROSIM POUŽE VOLAT , NEPISTE ŽADNY SMS . Dikuji . Plzen-Bory .

http://www.seznamka69.cz/inzerat/olga-plzen/72773/

Nebo ta Ritta, předtím byla na Polívkové jako myslím Soňa. Má tu vlákno.
http://www.seznamka69.cz/inzerat/sexy-k ... zen/27455/
viewtopic.php?f=4&t=5337&p=57836&hilit=%2ASo%C5%88a%2A#p53183
inzerát Ritta píše: Sexy kočka.Plzen Zrzavá kočka, která čeká na jen tebe!!!!! Pocházím z Polska. Jsem tu nová a jsem opravdu nadržena, mam krásné pevné tělíčko a překrásná prsíčka, přijď na kámasútra sexik, ... Čeština a zejména psaní mi zatím dělá potíže. Děkuji za pochopení .Plzen-Bory
.
vulcan

Příspěvekod container » ned 10. bře 2019, 13:50

to už je z toho takový cestovní cirkus:)... příště budou tahat maringotku po fesťácích
container

Další

Zpět na Dotazy na dívky