Nazdar,
niekto nejaké skúsenosti s touto slečnou?
https://www.naprivat.cz/eroticky-privat-maria-brno-932
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
CarodejDobrodej píše:Me taky prisla jako shemale, vidim v xichte takovy chlapsky rysi
Je to privát na Skácelově, ale ne bývalé Luxury, ale naproti. Střídají se tam pouze Ukrajinky a to na časově velmi omezené období. Zřejmě sem jezdí na dovolenou tak tři týdny až měsíc, kdy si přivydělají a zase odjedou.
vulcan píše:Byl někdo prubnout tuto Máriu / Maria ?
Vím, že je už asi dávno pryč, ale někdo by mohl podat info,
container píše:Vulcan: a kde se dá najít v Plzni? V Pamele?
www.seznamka69.cz Jihomoravský kraj píše: Olga.Plzen. Podívej se na mne....jsem sexy blondýnka s přírodními prsy č. 4 a je mi 33 let. Všechny milovníky krásného sexu zvu k sobě do soukromí ...
čistota a absolutní diskrétnost. Plzen..dobré parkování. PROSIM POUŽE VOLAT , NEPISTE ŽADNY SMS . Dikuji . Plzen-Bory .
.inzerát Ritta píše: Sexy kočka.Plzen Zrzavá kočka, která čeká na jen tebe!!!!! Pocházím z Polska. Jsem tu nová a jsem opravdu nadržena, mam krásné pevné tělíčko a překrásná prsíčka, přijď na kámasútra sexik, ... Čeština a zejména psaní mi zatím dělá potíže. Děkuji za pochopení .Plzen-Bory
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků