Hledat  

Večerní, noční bordely v Brně

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Večerní, noční bordely v Brně

Příspěvekod bleha » ned 2. úno 2025, 22:16

Vesměs se to tady všechno točí kolem privátů, nebo adrenalinovýho dobrodružství z modrýho vebu, ale nějak chybí ty, jimiž žije město od večerních hodin. To je hodně divný, i když já osobně jsem ani v tom Moulin Rouge na Slovákově nikdy nebyl, ale ten je dávno fuč. Na druhé straně jak su staré, tak dneska ani nevím, kam bych vlastně měl jít. Nikde žádný aktuální seznam těchto podniků není, proto by možná nebylo od věci tu nějaký vytvořit společně kdo co zná a to i se zkušenostmi s místními "pracovnicemi" včetně cen. Co vy na to? Nebo spíš administrátoři?
bleha

Re: Večerní, noční bordely v Brně

Příspěvekod picardo » ned 2. úno 2025, 23:17

V komíně je CLUB ANGEL myslím že pořád funguje.Chtělo by to nějakou recenzi jaké jsou ceny a jaký jsou tam baby.Co sem tam byl před 15 lety tak super,ale od té doby se asi mnohé změnilo.Pak je ještě na Palackého třídě Lejdy Marion , tam jsem nebyl ale myslím že pořád funguje.Chtělo by to vyslat někoho na průzkum .Jak to v těch klubech vypadá, jaké jsou tam baby věkově a jaké mají ceny ????
picardo

Příspěvekod Tobiáš » pon 3. úno 2025, 12:24

Nebo Alibaba za policejní stanicí. :D
Tobiáš

Příspěvekod bleha » pon 3. úno 2025, 22:00

picardo píše:V komíně je CLUB ANGEL myslím že pořád funguje.Chtělo by to nějakou recenzi jaké jsou ceny a jaký jsou tam baby.Co sem tam byl před 15 lety tak super,ale od té doby se asi mnohé změnilo.Pak je ještě na Palackého třídě Lejdy Marion , tam jsem nebyl ale myslím že pořád funguje.Chtělo by to vyslat někoho na průzkum .Jak to v těch klubech vypadá, jaké jsou tam baby věkově a jaké mají ceny ????

Tam jsem před léty chodil za jistou Marcelou, byla jediná, co tam fungovala i přes den. Tenkrát tvrdila, že ty ostatní jsou lenošný chodit ve dne, páč by musely poctivěji šukat, ale že tam hlavně v pátek a v sobotu bývá narváno. Ti maníci, co chodí večer jsou většinou i hezky nalití, tak že z nich kurvy hodně často udělají úplný dilyny a očešou je. Sorta, co nechodí na recenze sem a jinde. Jinak ta Marcela byla taková normální mladá mamina původem ze Slovenska s jednou malou dcerkou na krku, kterou její ex dostal do exekuce na půjčky zhruba mega a půl co si pamatuju a zdejchl se. Byl jsem tam za ní tenkrát několikrát, pak jsem dlouho vynechal a po víc jak roce jsem za ní byl na Skácelové a málem ji nepoznal. Šíleně zestárla, strhaný obličej, psychicky úplně někdo jiný, odtažitá, vyčerpaná. Prostě klasika, jak s tím holka neskončí do roka, je po ní jako po člověku a už nikdy nebude normální. To bylo naposled, co jsem ji viděl...
bleha

Příspěvekod Dobermann » stř 5. úno 2025, 15:56

no nevím, jestli je to výhra nechat po sobě lízt vožralýho chlapa radši než střízlivýho:)
Kolik máš těch nicků, Ty kujóne?:)
Dobermann

Příspěvekod esuba » stř 5. úno 2025, 18:24

Piranha v Králové poli topka
Tak pojd s náma pít sme vožralý jak duha a sme v zemi za duhou,ty si vemeš tuhle já tu druhou a von vodejde s její ségrou.
esuba

Příspěvekod bleha » stř 5. úno 2025, 21:16

esuba píše:Piranha v Králové poli topka

V čem je topka? :roll: Co je tam za baby, jaký jsou ceny? Jednou jsem tam byl za vcelku hezkou černoškou, ale ve dne. Byla tu jen chvilku.
bleha

Příspěvekod otto » stř 12. úno 2025, 13:37

Bab tam bylo v páteční večer kupodivu dost, ve značné převaze nad hosty. Cena 3.800,- Kč./ hod.
otto

Příspěvekod bleha » pát 14. úno 2025, 21:54

otto píše:Bab tam bylo v páteční večer kupodivu dost, ve značné převaze nad hosty. Cena 3.800,- Kč./ hod.

čtyři litry za hodinu + nějaký vlezný + k tomu předražené dring, hmm, hodně drahé uvolění :oo: twl, to só teda kurvy! :lol:
bleha

Příspěvekod sluckylucky » stř 16. dub 2025, 6:20

Byl někdo v 101 . S potetovanou blondýnkou? Jaká byla? Přemýšlím nad tím že bych ji tam zkusil. Díky případnou reakci
sluckylucky

Zpět na Diskuse na téma