picardo píše:V komíně je CLUB ANGEL myslím že pořád funguje.Chtělo by to nějakou recenzi jaké jsou ceny a jaký jsou tam baby.Co sem tam byl před 15 lety tak super,ale od té doby se asi mnohé změnilo.Pak je ještě na Palackého třídě Lejdy Marion , tam jsem nebyl ale myslím že pořád funguje.Chtělo by to vyslat někoho na průzkum .Jak to v těch klubech vypadá, jaké jsou tam baby věkově a jaké mají ceny ????
Tam jsem před léty chodil za jistou Marcelou, byla jediná, co tam fungovala i přes den. Tenkrát tvrdila, že ty ostatní jsou lenošný chodit ve dne, páč by musely poctivěji šukat, ale že tam hlavně v pátek a v sobotu bývá narváno. Ti maníci, co chodí večer jsou většinou i hezky nalití, tak že z nich kurvy hodně často udělají úplný dilyny a očešou je. Sorta, co nechodí na recenze sem a jinde. Jinak ta Marcela byla taková normální mladá mamina původem ze Slovenska s jednou malou dcerkou na krku, kterou její ex dostal do exekuce na půjčky zhruba mega a půl co si pamatuju a zdejchl se. Byl jsem tam za ní tenkrát několikrát, pak jsem dlouho vynechal a po víc jak roce jsem za ní byl na Skácelové a málem ji nepoznal. Šíleně zestárla, strhaný obličej, psychicky úplně někdo jiný, odtažitá, vyčerpaná. Prostě klasika, jak s tím holka neskončí do roka, je po ní jako po člověku a už nikdy nebude normální. To bylo naposled, co jsem ji viděl...