Bylo mi mou drahou polovičkou - sexikem-:-) prozrazeno, jaké tu máte téma a nedá mi to, abych se nepřipojila. Po 3,5 letech můžu říct, že to jde se zamilovat na privátě, i když jsem tomu nikdy nevěřila a bránila se tomu zuby nehty:-) Začátek nebyl lehký, je to hrozně o postoji člověka a jak se k tomu, co je mimo domov, postaví. Postupem času prostě kočka z privátu musí odejít, jinak to asi nejde provozovat dlouho....člověk se užírá a trápí, o tom může více mluvit sexik, ale ani na druhé straně to není snadné, to zase pochopí holky z privátu, ze začátku máte pocit, že to je jen, aby si užil zadarmo a vidíte za tím nějakou kulišárnu:-)
Když jsem s tím sekla, přišlo období podezřívání, žárlení a to oboustranné, nechyběly ani výčitky toho, co už mělo být dávno zapomenuté.....ale ustáli jsme to a dnes si sem chodíme počíst oba, stejně jako občas koupíme inzert a zhodnotíme, jaký máte v Brně výběr a vzpomeneme na to, co v Brně bylo.
A celé to má jednu nevýhodu, holky z privátu znají všechny Vaše fígle, jak to doma zamaskovat, vyprávíte o tom dost detailně, takže má sexik trošku problém, je odhalen ještě dříve, než by něco podnikl

Mimochodem, Vulcane, máš pravdu, sexik měl štěstí, ale já svým způsobem taky, ne každý chlap by do toho šel a dokázal si mě vážit i s tou minulostí.......
Takže pokud se zamilujete na privátě, přeji hodně štěstí a věřte, že to nebude lehké

Mějte se krásně
Natálka