|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Rampouch999 píše:Pánové, každá dívka, žena má svojicenu a pokud je vybraná slečna či žena můj typ tak proč bych ji nezaplatil na hodinku 1500kč?? Nejsem žádný skrblík.. Navíc většina z nich co dělá tuhle práci jsou bud matky samoživitelky nebo studentky které si přivydělávají ke studiu aby přežili.. Tak proč by jsme jim neměli pomoci??
nokid píše:Vidíte ty názory? A máte cenový bojkot v hajzlu, pánové!
Honzi píše:nokid píše:Vidíte ty názory? A máte cenový bojkot v hajzlu, pánové!
nokide,
to nebyl rozkaz, ale návrh.A omezení poptávky po dražších privátech bez odpovídajících služeb je, neboj se.
Jájínek píše:Honzi píše:nokid píše:Vidíte ty názory? A máte cenový bojkot v hajzlu, pánové!
nokide,
to nebyl rozkaz, ale návrh.A omezení poptávky po dražších privátech bez odpovídajících služeb je, neboj se.
Honzi
jako návrh dobrý,ale ten už tu je víc jak rok![]()
Tak se pokus úspěch zhodnotit...
Rampouch999 píše:Když si vezmeš kolik na obyčejných brigoškách si studentky vydělají tak je to opravdu bída.. za celý den mají třeba jen 800kč a ještě se nadře jako kůn.. Tak proč by si takto nepřivydělala když je pěkná a šikovná??
Mmj jak víš že je tu minimum studentek atd?? Žádná ti nepoví nic o svém soukromém životě, proto si raději něco vymyslí, a taky proč ne?? Vždyt kdyby vám začli něco o svém soukromém životě vyprávět tak vy to hned rozmáznete tady jako už mnoho dotyčných..
Rampouch999 píše: Když si vezmeš kolik na obyčejných brigoškách si studentky vydělají tak je to opravdu bída.. za celý den mají třeba jen 800kč a ještě se nadře jako kůn.. Tak proč by si takto nepřivydělala když je pěkná a šikovná??
Mmj jak víš že je tu minimum studentek atd?? Žádná ti nepoví nic o svém soukromém životě, proto si raději něco vymyslí, a taky proč ne?? Vždyt kdyby vám začli něco o svém soukromém životě vyprávět tak vy to hned rozmáznete tady jako už mnoho dotyčných..
Jájínek píše:Nejde o to někomu pomáhat![]()
Ale pokud mi holka sedí tak nemám problém jí dát 1500,-![]()
Na fotky ani na toto forum nedám,fotky nemusí sedět,to jestli je fotka pravá nebo ne neřeším,zavolám si,jdu a sám se rozhodnuDoporučení na dívky se tady dost rozchází,a je to přirozený,jak jsem psal každému sedne jiná,proto se tímto forem moc neřídím
![]()
![]()
![]()
A jezdit do Prahy nebo jinam,jen protože tam holky dělaj hodinu za 1200,-No nevím...
vulcan píše:Jájínek píše:Nejde o to někomu pomáhat![]()
Ale pokud mi holka sedí tak nemám problém jí dát 1500,-![]()
Na fotky ani na toto forum nedám,fotky nemusí sedět,to jestli je fotka pravá nebo ne neřeším,zavolám si,jdu a sám se rozhodnuDoporučení na dívky se tady dost rozchází,a je to přirozený,jak jsem psal každému sedne jiná,proto se tímto forem moc neřídím
![]()
![]()
![]()
A jezdit do Prahy nebo jinam,jen protože tam holky dělaj hodinu za 1200,-No nevím...
Jájínek
určitě má smysl psát o cenách, o chamtivosti některých pasáků, o podfucích..
hodně privátů tato kritika cen ovlivnila, některé zase ne. Dá se čekat, že přibudou nabídky slečen - je méně možností jiné atraktivnější práce..
Určitě mám lepší pocit, když dám peníze slečně, studentce, která to potřebuje (ne na šminky, byt, auto.., ale na "provozní výdaje"),
a co je pro ni lepší ? Když ji někdo dá 1x 1500 a pak neopakuje.. nebo přijde třeba 3x po 1200 Kč nebo 5x po 1000 Kč ?
To, že rozhoduje taky, jaké jsou sympatie - to je jasné. Jestli je fotka pravá, - to určitě působí na věrohodnost dívky, privátu.
že se doporučení rozchází je asi normální, všichni nejsou stejní, ale z těch info se dá vybrat.. i na S4Y.
A Tvá poznámka o ježdění do Prahy či jinam (kvůli 1200) je očividná pitomost.
Myslím, že nikdo to tak nechápe, ale když pojede do těch měst, tak spojí třeba práci se zábavou. A místo, aby dal peníze v Brně, dá je v jiném městě.![]()
Nevím, čím to je, Jájínek, když si čtu Tvoje posty, tak mám pocit, že píše ženská.. tak nevím, jestli je to jen pocit.
Jájínek píše:............
Honzi píše že holky odevzdávaj pasákům cca 50%,aspoň podle čísel který napsal,
potom se ptám,proč holky který dělaj na sebe ve svém nedělaj hodinu za 1000,-? Když se nedělej,a i tak by jim tam zůstalo dost na provozní náklady![]()
No myslím si že to tak není,prostě jsou holky který i když budou ve svém,tak i tak budou dělat za 1500,-,
a nic s tím neuděláš ani ty,ani já,ani toto forum,prostě to tak je
Rampouch999 píše:Pánové, každá dívka, žena má svojicenu a pokud je vybraná slečna či žena můj typ tak proč bych ji nezaplatil na hodinku 1500kč?? Nejsem žádný skrblík.. Navíc většina z nich co dělá tuhle práci jsou bud matky samoživitelky nebo studentky které si přivydělávají ke studiu aby přežili.. Tak proč by jsme jim neměli pomoci??
Rampouch999 píše:Mno, to už je věc té dotyčné když pracuje pod někým - ale odvádí se zhruba 300 z půl hodky a 500kč z hodky.. Pokud někde odvádí víc nebo dokonce půlka tak to už je podle mě pasáctvíAle jak jsem psal - jejich věc..
Na druhou stranu pokud se odvádí nějaká domluvená částka, tak je logické že pán či paní domu to má mnohdy na pokrytí nákladů co ji privát stojí.. Jako kondomy, ubrousky, gely a kde je voda atd..
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků