Hledat  

VÝZVA K BOJKOTU CENY 1.500 za hodinu

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Re: VÝZVA K BOJKOTU CENY 1.500 za hodinu

Příspěvekod nokid » pon 6. zář 2010, 13:33

Vidíte ty názory? A máte cenový bojkot v hajzlu, pánové!
Řekla jsem dnes mamince, že jsem spala s cizincem.
A tak mi v bříšku vznik´ - cizí státní příslušník!

Jan Vodňanský
nokid

Příspěvekod Honzi » pon 6. zář 2010, 13:58

Rampouch999 píše:Pánové, každá dívka, žena má svojicenu a pokud je vybraná slečna či žena můj typ tak proč bych ji nezaplatil na hodinku 1500kč?? Nejsem žádný skrblík.. Navíc většina z nich co dělá tuhle práci jsou bud matky samoživitelky nebo studentky které si přivydělávají ke studiu aby přežili.. Tak proč by jsme jim neměli pomoci??

Jeden o voze, druhý o koze. :mrgreen: Rampouchu, nikdo ti nebrání, aby jsi ty penízky nedal.
Jinak jsi naprostý naivka v hodnocení důvodů pracovního poměru na privátě. :wink:
Ty, co jsou na privátech aby přežily a jsou v tom nevinně, tak se dají spočítat na prstech jedné ruky. :idea:
Chodíš třeba do Billy a koukl jsi se na pokladní? A koho tam vidíš?
Je komické, že studentky, co jsou na privátě 24 hodin denně, 365 dní v roce, trpí naprostým finančním vyčerpáním. :lol: Prober se trochu a přemýšlej. Jestli jsi si nevšiml, tak řada studentek vlastně už nestuduje ... . :D
Beru to u těch, které si o prázdninách udělají finanční zásobu. Ale ty, co to používají na kosmetiku, hadříky, diskotéku, koupení auta, bytu, ... . Nevěř všemu, co ti některé "ťapiny" lepí na nos. :lol:
Honzi

Příspěvekod Honzi » pon 6. zář 2010, 14:00

nokid píše:Vidíte ty názory? A máte cenový bojkot v hajzlu, pánové!

nokide,
to nebyl rozkaz, ale návrh. :!: A omezení poptávky po dražších privátech bez odpovídajících služeb je, neboj se. :mrgreen:
Honzi

Příspěvekod Jájínek » pon 6. zář 2010, 14:37

Honzi píše:

nokide,
to nebyl rozkaz, ale návrh. :!: A omezení poptávky po dražších privátech bez odpovídajících služeb je, neboj se. :mrgreen:

Honzi
jako návrh dobrý,ale ten už tu je víc jak rok :!:
Tak se pokus úspěch zhodnotit...
Jájínek

Příspěvekod Rampouch999 » pon 6. zář 2010, 15:07

Když si vezmeš kolik na obyčejných brigoškách si studentky vydělají tak je to opravdu bída.. za celý den mají třeba jen 800kč a ještě se nadře jako kůn.. Tak proč by si takto nepřivydělala když je pěkná a šikovná??

Mmj jak víš že je tu minimum studentek atd?? Žádná ti nepoví nic o svém soukromém životě, proto si raději něco vymyslí, a taky proč ne?? Vždyt kdyby vám začli něco o svém soukromém životě vyprávět tak vy to hned rozmáznete tady jako už mnoho dotyčných..
Rampouch999

Příspěvekod Honzi » pon 6. zář 2010, 16:19

Jájínek píše:
Honzi píše:

nokide,

Honzi
jako návrh dobrý,ale ten už tu je víc jak rok :!:
Tak se pokus úspěch zhodnotit...

Od začátku bylo jasné, že je to jen návrh a vyjádření názoru konkrétního člověka, který se to nebojí napsat. Jednak ne všichni, co chodí na priváty, jsou zde na fóru a potom jsou zde ti, co se tzv. bojí ozvat. A jejich chování je tím pádem neurčité.

Já jen vím, že na privátech s vyšší cenou se dost často zneužívají telefony jiných pracujících či nepřítomných slečen. Proč to, když klientů je dostatek. :idea:
Zákon nabídky a poptávky to rozhodne a ne nějaké hodnocení. Jestliže slečna odvádí 500 - 800,- z hodiny, tak mi vysvětli ty, jak souvisí cena slečny s odvodem, v tomto případě, bačovi ? Cena slečny je ve skutečnosti 700,- .
To si ji pača jako vydražil a podle toho určil poplatek ? Takže mluvit o cenách a úrovni slečen při podílu jiných přiživujících osob je velmi zavádějící. Mělo by se mluvit o ceně slečen pro ně, ne pro norníky. :lol: A vůči tomu je navrhovaný odpor ... :mrgreen:
Honzi

Příspěvekod Honzi » pon 6. zář 2010, 16:35

Rampouch999 píše:Když si vezmeš kolik na obyčejných brigoškách si studentky vydělají tak je to opravdu bída.. za celý den mají třeba jen 800kč a ještě se nadře jako kůn.. Tak proč by si takto nepřivydělala když je pěkná a šikovná??

Mmj jak víš že je tu minimum studentek atd?? Žádná ti nepoví nic o svém soukromém životě, proto si raději něco vymyslí, a taky proč ne?? Vždyt kdyby vám začli něco o svém soukromém životě vyprávět tak vy to hned rozmáznete tady jako už mnoho dotyčných..

Pokud jsem předtím dobře četl, tak ty jsi psal o chudinkách studentkách a mladých maminkách, co nemají nic do úst a vzájmu dětí a vůbec možnosti studia jsou dohnány proti své vůli k této činnosti. :lol:
Takže proč to najednou otáčíš. Ano, u kasy by měly mizerných 800 za den, tj. třeba ubohých 8000 za 10 dní. Takže jdou raději roztáhnout nohy ... , musí sice překousnout sex, ale zase mají za týden to, co ty hloupé za 800 za měsíc, 2, ... . A řada z těch hloupých by měla naději na větší výdělek na privátě, než ty, kterým jde jen o peníze a hlavně mluví o své ceně. :mrgreen: Přitom neumí ani nasadit kondom, dráždit, ... .
Já nemluvím o minimu studentek. Já jsem napsal, že jich je výrazně méně, než jsi napsal. Ne každá "studentka" studuje školu a ne každá "nová" je nová. :D
A co skupina 45 a výš. Ty už nejsou svobodné, rozvedené nebo dokonce studentky. A všiml jsi si, kolik jich v Brně inzeruje?
Jinak, musím ti říct, že uvažuješ jak svině a byl by jsi schopen, co se soukromě dozvíš, použít proti slečnám. Jinak by tě to ani nenapadlo. FAKT takový hajzlíky nemusím. Nikdy jsem soukromou informaci nedal na sklo ... . 8)
Holt, každý uvažuje podle toho, jaký je ... . :idea:

A kdo je vlastně my . To jak slečny nebo bačové ?
Já se k vy , norníci hlásím. Tak se představ i ty. :twisted:
Honzi

Příspěvekod vulcan » pon 6. zář 2010, 16:58

Rampouch999 píše: Když si vezmeš kolik na obyčejných brigoškách si studentky vydělají tak je to opravdu bída.. za celý den mají třeba jen 800kč a ještě se nadře jako kůn.. Tak proč by si takto nepřivydělala když je pěkná a šikovná??

Rampouch999
k tomu bych měl 2 poznámky:
Neměli bychom degradovat hodnotu peněz. To, že bychom všichni chtěli vydělávat víc a víc, je jasné. Že to nejde automaticky, to je jasné jen některým, chytřejším.
Plat nebo zisk si nemůžeme určit befelem. Jinak by byla inflace, a úspory všech by šly do ... :oops:

Většina lidí vydělá sotva 800 Kč za den a většina se při tom přimeřeně nadře. Takže ohrnovat nos nad brigádou za 800 za den...
Jinými slovy - i výdělek třeba u brigádnické ťapinky 1000-1200/h jsou poměrně easy money.

druhá věc : že by tady bylo forum indiskrétní, to si nemyslím.. docela se tu dbá na nezveřejňování údajů..
a co se soukromí - nejsou všechny holky stejné a stejní norníci.. v mnoha případech tam důvěra je a není zneužívána :idea:
vulcan

Příspěvekod vulcan » pon 6. zář 2010, 17:19

Jájínek píše:Nejde o to někomu pomáhat :wink:
Ale pokud mi holka sedí tak nemám problém jí dát 1500,- :!:
Na fotky ani na toto forum nedám,fotky nemusí sedět,to jestli je fotka pravá nebo ne neřeším,zavolám si,jdu a sám se rozhodnu :!: Doporučení na dívky se tady dost rozchází,a je to přirozený,jak jsem psal každému sedne jiná,proto se tímto forem moc neřídím :!: :!: :!:
A jezdit do Prahy nebo jinam,jen protože tam holky dělaj hodinu za 1200,- :?: No nevím...

Jájínek
určitě má smysl psát o cenách, o chamtivosti některých pasáků, o podfucích..
hodně privátů tato kritika cen ovlivnila, některé zase ne. Dá se čekat, že přibudou nabídky slečen - je méně možností jiné atraktivnější práce..

Určitě mám lepší pocit, když dám peníze slečně, studentce, která to potřebuje (ne na šminky, byt, auto.., ale na "provozní výdaje"),
a co je pro ni lepší ? Když ji někdo dá 1x 1500 a pak neopakuje.. nebo přijde třeba 3x po 1200 Kč nebo 5x po 1000 Kč ?

To, že rozhoduje taky, jaké jsou sympatie - to je jasné. Jestli je fotka pravá, - to určitě působí na věrohodnost dívky, privátu.
že se doporučení rozchází je asi normální, všichni nejsou stejní, ale z těch info se dá vybrat.. i na S4Y.

A Tvá poznámka o ježdění do Prahy či jinam (kvůli 1200) je očividná pitomost.
Myslím, že nikdo to tak nechápe, ale když pojede do těch měst, tak spojí třeba práci se zábavou. A místo, aby dal peníze v Brně, dá je v jiném městě. :idea:

Nevím, čím to je, Jájínek, když si čtu Tvoje posty, tak mám pocit, že píše ženská.. tak nevím, jestli je to jen pocit. :twisted:
vulcan

Příspěvekod Jájínek » pon 6. zář 2010, 18:13

vulcan píše:
Jájínek píše:Nejde o to někomu pomáhat :wink:
Ale pokud mi holka sedí tak nemám problém jí dát 1500,- :!:
Na fotky ani na toto forum nedám,fotky nemusí sedět,to jestli je fotka pravá nebo ne neřeším,zavolám si,jdu a sám se rozhodnu :!: Doporučení na dívky se tady dost rozchází,a je to přirozený,jak jsem psal každému sedne jiná,proto se tímto forem moc neřídím :!: :!: :!:
A jezdit do Prahy nebo jinam,jen protože tam holky dělaj hodinu za 1200,- :?: No nevím...

Jájínek
určitě má smysl psát o cenách, o chamtivosti některých pasáků, o podfucích..
hodně privátů tato kritika cen ovlivnila, některé zase ne. Dá se čekat, že přibudou nabídky slečen - je méně možností jiné atraktivnější práce..

Určitě mám lepší pocit, když dám peníze slečně, studentce, která to potřebuje (ne na šminky, byt, auto.., ale na "provozní výdaje"),
a co je pro ni lepší ? Když ji někdo dá 1x 1500 a pak neopakuje.. nebo přijde třeba 3x po 1200 Kč nebo 5x po 1000 Kč ?

To, že rozhoduje taky, jaké jsou sympatie - to je jasné. Jestli je fotka pravá, - to určitě působí na věrohodnost dívky, privátu.
že se doporučení rozchází je asi normální, všichni nejsou stejní, ale z těch info se dá vybrat.. i na S4Y.

A Tvá poznámka o ježdění do Prahy či jinam (kvůli 1200) je očividná pitomost.
Myslím, že nikdo to tak nechápe, ale když pojede do těch měst, tak spojí třeba práci se zábavou. A místo, aby dal peníze v Brně, dá je v jiném městě. :idea:

Nevím, čím to je, Jájínek, když si čtu Tvoje posty, tak mám pocit, že píše ženská.. tak nevím, jestli je to jen pocit. :twisted:

Vulcan
tvoje pocity co jsem nechám na tobě,já neřeším kdo co je nebo není.
Pouze jsem napsal svůj názor,tak jako každý tady.
Každopádně já neřešim co holka s penězi udělá,protože pravdu se stejně nedozvíš,tak proč to řešit.
Ty možná víš přesně na co to holky použijou,když máš z toho ty dobrý pocity :wink:
A třeba jsou holky který raději vezmou každý den dva klienty za 1500,-,než pět za 1200,-
aspoň já jsem dostal takovou odpověď,ale jestli je to tak,opravdu neřeším,protože proto tam rozhodně nechodím :!:

Honzi píše že holky odevzdávaj pasákům cca 50%,aspoň podle čísel který napsal,
potom se ptám,proč holky který dělaj na sebe ve svém nedělaj hodinu za 1000,-? Když se nedělej,a i tak by jim tam zůstalo dost na provozní náklady :!:
No myslím si že to tak není,prostě jsou holky který i když budou ve svém,tak i tak budou dělat za 1500,-,
a nic s tím neuděláš ani ty,ani já,ani toto forum,prostě to tak je :shock:
Jájínek

Příspěvekod Honzi » pon 6. zář 2010, 20:06

Jájínek píše:............
Honzi píše že holky odevzdávaj pasákům cca 50%,aspoň podle čísel který napsal,
potom se ptám,proč holky který dělaj na sebe ve svém nedělaj hodinu za 1000,-? Když se nedělej,a i tak by jim tam zůstalo dost na provozní náklady :!:
No myslím si že to tak není,prostě jsou holky který i když budou ve svém,tak i tak budou dělat za 1500,-,
a nic s tím neuděláš ani ty,ani já,ani toto forum,prostě to tak je :shock:

Jednak jsem psal až, ale 500/h ( tj. 33% ) je podle mých informací běžné, vyšší méně, ale jsou. Částku jsem zmínil vzhledem k tzv. ceně dívek, termínu používaném ve zdůvodňování vyšších cen. A pokud je slečna sama, určí si tuhle cenu, je to její svobodné rozhodnutí. Ona "podniká", tj. platí nájem, provoz, ... . Ale určitě ji to nestojí odváděné tisíce denně. Jen musí překonávat určitý tlak "okolí". :twisted:
Pokud bere slečna raději 2x1500 místo 3 x1200, aby to bylo trochu srovnatelné, musí ty zákazníky mít, ne pouze chtít. To znamená mít velmi dobré reference nebo dostatek stálých klientů, tzn. nějaké bonusy navíc.

Taková Simona 28 října ceny podle potřeby mění, také 1500, ale
3/4h za 1000. A nejsi u ní jen přesně hodinu, líbání máš bez příplatku ... .
Bohužel takových zde moc není ... .
Honzi

Příspěvekod Jájínek » pon 6. zář 2010, 22:16

No každopádně neřešim jestli se holka s nekým dělí nebo ne,je mi to jedno,chodim za holkama,né za pasákama :!: Platit za věci podle toho kolik se na tom živí lídí,tak si ani nenatankuju do auta,jenom příklad :!: I když bu s váma souhlasit,tak i tak se nic nezmění :!: :!: :!:
Jájínek

Příspěvekod koburg » úte 7. zář 2010, 1:07

Rampouch999 píše:Pánové, každá dívka, žena má svojicenu a pokud je vybraná slečna či žena můj typ tak proč bych ji nezaplatil na hodinku 1500kč?? Nejsem žádný skrblík.. Navíc většina z nich co dělá tuhle práci jsou bud matky samoživitelky nebo studentky které si přivydělávají ke studiu aby přežili.. Tak proč by jsme jim neměli pomoci??

Tak pomáhej, ty altruisto, tady (viewtopic.php?f=6&t=2239) jich máš ve frontě celou řadu... :mrgreen:
koburg

Příspěvekod Rampouch999 » úte 7. zář 2010, 8:24

Mno, to už je věc té dotyčné když pracuje pod někým - ale odvádí se zhruba 300 z půl hodky a 500kč z hodky.. Pokud někde odvádí víc nebo dokonce půlka tak to už je podle mě pasáctví :roll: Ale jak jsem psal - jejich věc..
Na druhou stranu pokud se odvádí nějaká domluvená částka, tak je logické že pán či paní domu to má mnohdy na pokrytí nákladů co ji privát stojí.. Jako kondomy, ubrousky, gely a kde je voda atd.. :P
Rampouch999

Příspěvekod Honzi » úte 7. zář 2010, 13:12

Rampouch999 píše:Mno, to už je věc té dotyčné když pracuje pod někým - ale odvádí se zhruba 300 z půl hodky a 500kč z hodky.. Pokud někde odvádí víc nebo dokonce půlka tak to už je podle mě pasáctví :roll: Ale jak jsem psal - jejich věc..
Na druhou stranu pokud se odvádí nějaká domluvená částka, tak je logické že pán či paní domu to má mnohdy na pokrytí nákladů co ji privát stojí.. Jako kondomy, ubrousky, gely a kde je voda atd.. :P

Tyhle argumanty už zde jednou byly ... . :roll: Za jaký privát hraješ? Ono 500 za hodinu je sakramentsky moc. 2 klienti x 30 dní x 500 máme 30000,- tj. naprosté minimum na pokoj. A v tomto případě, tj. placení podle času, používá více svlečen jeden pokoj. Aspoň vím, že se můžu cachtat hodiny ve vaně a je to v ceně. :lol: To jsou skutečné náklady ? Někdy i tu inzerci si platí svlečny samy. Takže i když "jen" účtuješ 500, tak to podle mě přesahuje slušné meze a tvou obranu, že nepaseš neberu. :twisted: Pokud máš třeba 5 pokojů a obsadíš jen jeden, je to jen a jen tvůj problém. Máš si sehnat byt, na který máš. :!:
Honzi

PředchozíDalší

Zpět na Diskuse na téma