Za celou dobu, co tady píšu, jsem nikoho neurazil. Jen nazývám věci tak, jak se nazývají. Proto to přirovnání. Bohužel to, že si to ta slečna neuvědomuje, že je to co je, tak je její problém. Proto začíná používat urážky, na které jsem...pokud si všímavý čtenář...ani jednou nereagoval urážkou.
K tvé otážce. Ne, neříkám ji na pokoji kurvo. Proč? Pokud to ta ženská ví a nehraje si na nóbl člověka a že je něco víc, tak to netřeba připomínat. Kiora je ale opačný případ a znovu to lze vyčíst z těch jejich příspěvků. Ale znova a znova říkám, že to není urážka, ale to auto se vážně nazývá auto

Tu ubohost, nebo mindráky si nechej taky od cesty, pokud na to nenajdeš opodstatnění. Já pracuju s fakty a na nic si nehraju.
To Kiora:
Konflikt? Čím se vyvolává konflikt? Můžeš mě pak doplnit, ale podle mě je to lhaním, urážkama...ani jedno jsem nesplnil. Zrakapituluj si své příspěvky a uvidíš...sem něco víc - lež, si ubožák - urážka. Kdybych na takové hňupiny měl reagovat také urážkama, tak se tady nedomluvíme.
A prosím také, ujednoť si myšlenky....když řeknu že ubožák platí za drbačku, tak do toho spadáme všichni. Takže když chceš vynechat Jemného a Dobermanna, tak mě akorát můžeš označit za ubožáka za něco jiného, třeba že ti říkám kurvo, bohužel to má zas opodstatnění v té práci. Když řekneš že jsme nicky pro 300kila, tak nebuď nicka pro ty 3kila taky. Když řekneš že si nehraješ na nic víc, tak neříkej že si lepší než nějaká za 1200 atd. atd. atd.
Rozumný člověk taky pochopí, že my jsme tady prostě partneři (ne ty, ale norníci a vůbec lidé), jsme si všichni rovni. Já uznávám jak dělníka, zedníka, uklizečku, tedy pozice, které jsou vnímány ve společnosti jako podřadné (osobně to tak radikálně ani nerozlišuju), pokud dělají to co mají a dělají to dobře. Bohužel nastala situace, že tady lidé jako Vy (Dobr, Kio, Jem) píšou samolibé a sobecké věci, které nemají opodstatnění a základ v ničem. Nemají oporu. A pokud napíšu nevyvážený příspěvek, tak po zásluze musím čekat reakci stejného rázu.
PRO VŠECHNY:
Kašlete na to trio. Pojďme si spíš vyměnit názory, jak tuto osvětu dát dál. Jak postupovat aby třeba začínající zbytečně neplatili 1500, když je to jinde za lepších podmínek a lepší materiál. Ony na to ty předražené krasavice dojdou pozděj. Nebo také názory, jak jsme naletěli na takovou cenu a prostě nestálo to za to (ono to za ty prachy nikdy nestojí