Hledat  

VÝZVA K BOJKOTU CENY 1.500 za hodinu

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Re: VÝZVA K BOJKOTU CENY 1.500 za hodinu

Příspěvekod Kugos » pon 20. úno 2012, 19:57

To Dobermann:
Za celou dobu, co tady píšu, jsem nikoho neurazil. Jen nazývám věci tak, jak se nazývají. Proto to přirovnání. Bohužel to, že si to ta slečna neuvědomuje, že je to co je, tak je její problém. Proto začíná používat urážky, na které jsem...pokud si všímavý čtenář...ani jednou nereagoval urážkou.
K tvé otážce. Ne, neříkám ji na pokoji kurvo. Proč? Pokud to ta ženská ví a nehraje si na nóbl člověka a že je něco víc, tak to netřeba připomínat. Kiora je ale opačný případ a znovu to lze vyčíst z těch jejich příspěvků. Ale znova a znova říkám, že to není urážka, ale to auto se vážně nazývá auto :!: :!: (v ČR, jinak to je třeba Car, nebo Wagen... :D ).
Tu ubohost, nebo mindráky si nechej taky od cesty, pokud na to nenajdeš opodstatnění. Já pracuju s fakty a na nic si nehraju.

To Kiora:
Konflikt? Čím se vyvolává konflikt? Můžeš mě pak doplnit, ale podle mě je to lhaním, urážkama...ani jedno jsem nesplnil. Zrakapituluj si své příspěvky a uvidíš...sem něco víc - lež, si ubožák - urážka. Kdybych na takové hňupiny měl reagovat také urážkama, tak se tady nedomluvíme.
A prosím také, ujednoť si myšlenky....když řeknu že ubožák platí za drbačku, tak do toho spadáme všichni. Takže když chceš vynechat Jemného a Dobermanna, tak mě akorát můžeš označit za ubožáka za něco jiného, třeba že ti říkám kurvo, bohužel to má zas opodstatnění v té práci. Když řekneš že jsme nicky pro 300kila, tak nebuď nicka pro ty 3kila taky. Když řekneš že si nehraješ na nic víc, tak neříkej že si lepší než nějaká za 1200 atd. atd. atd.

Rozumný člověk taky pochopí, že my jsme tady prostě partneři (ne ty, ale norníci a vůbec lidé), jsme si všichni rovni. Já uznávám jak dělníka, zedníka, uklizečku, tedy pozice, které jsou vnímány ve společnosti jako podřadné (osobně to tak radikálně ani nerozlišuju), pokud dělají to co mají a dělají to dobře. Bohužel nastala situace, že tady lidé jako Vy (Dobr, Kio, Jem) píšou samolibé a sobecké věci, které nemají opodstatnění a základ v ničem. Nemají oporu. A pokud napíšu nevyvážený příspěvek, tak po zásluze musím čekat reakci stejného rázu.

PRO VŠECHNY:
Kašlete na to trio. Pojďme si spíš vyměnit názory, jak tuto osvětu dát dál. Jak postupovat aby třeba začínající zbytečně neplatili 1500, když je to jinde za lepších podmínek a lepší materiál. Ony na to ty předražené krasavice dojdou pozděj. Nebo také názory, jak jsme naletěli na takovou cenu a prostě nestálo to za to (ono to za ty prachy nikdy nestojí :wink: , ale to zjistí člověk pak)
Naposledy upravil Kugos dne pon 20. úno 2012, 20:11, celkově upraveno 1
Kugos

Příspěvekod Praseslav » pon 20. úno 2012, 20:02

Kiora píše:Prostě Praseslav co už nemá žádný rozumný argument :D

Nevím, je to zbytečné, kdo nechcete platit 1500 tak neplaťte, však sami říkáte že holky co mají ceny 1500 tak jsou stejně k ničemu a je přece spousta privátů kde mají levnější ceny, tak je nechte se svýma patnácti stovkama a kašlite na nějaké bojkoty omg :D

Kioro, asi tě přijdu obskočit, svobodný matky, co to dělaj, protože nemaj jinou volbu mě vždycky rajcovaly. Rád si připlatím! :lol:
Praseslav

Příspěvekod gogo123 » pon 20. úno 2012, 20:07

Praseslav píše:Kioro, asi tě přijdu obskočit, svobodný matky, co to dělaj, protože nemaj jinou volbu mě vždycky rajcovaly. Rád si připlatím! :lol:

.....pánové dyť je to jedno, Kiora se tady baví jak se štěkáte. Byl u ní někdo aby posoudil jestli stojí za 1500 , jestli je doopravdy mladá, pěkná, čistotná a hlavně dobrá v posteli.... jak sama tvrdí. :?: :?:
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod Kiora » pon 20. úno 2012, 21:15

No...

- NIKDY jsem nerekla ze jsem lepsi nez vsechny ty levnejsi, jen si verim natolik ze jsem porad precejen atraktivnejsi nez postarsi korpulentni pani, ktera by mohla mit takove ceny. To bylo jedine moje srovnani
- VSICHNI tady vi ze jsem kurva (dokonce i ja - to je prekvapko co?) ale jen ty mas potrebu mi to davat porad najevo. Nikdo jiný nemá potrebu me oslovovat kurvo. Na to tady mam tu prezdivku, kdyz mas takovou potrebu me oslovovat. Uklízečku taky oslovuješ "Hej ty uklízečko" ? Mozna to nevis, ale i kurvy maji nejake jmeno ;) Nebo je to minimalne slusnost je oslovovat jmenem, protoze kurva je vseobecne povazovana za nadavku. Tak aspon trochu nejakeho respektu, my kurvy jsme taky lidé ;)
- JSEM svobodna, ale nejsem matka ;)
- NEJSEM dokonala, ale nemyslim si ze jsem az tak hrozna aby se tu o mne tak skarede psalo (zvlast nejvic o mne vi ti kteri me jeste ani nevideli ;) )
- a samozřejmě že všichni co platí za sex jsou svým způsobem ubožáci nebo minimálně shnilí natolik aby někoho sbalili normálně, ale já si i takových lidí dokážu vážit, pokud oni si váží mě a vnímají mě jako člověka za kterým si přišli užít, odreagovat se nebo nevím co s nějakou špetkou grácie, respektu a podobně s čím by lidé měli mezi sebou měli jednat ať už jsou kýmkoliv.... a ne mu dávat najevo že já jsem někdo, já mám peníze, ty jsi kurva a koupím si tě.

takže možná nebude na škodu první si zamést před vlastním prahem a trošku změnit svůj přístup a pak se možná NĚKTEŘÍ nebudete divit až na vás holka bude nepříjemná. pokud se totiž na privátech vyjadřujete a chováte jako tady, tak potěš koště :)
Kiora

Příspěvekod ADR » pon 20. úno 2012, 22:11

.
Naposledy upravil ADR dne pát 4. dub 2014, 13:07, celkově upraveno 1
ADR

Příspěvekod gogo123 » pon 20. úno 2012, 22:12

Pánové, konec diskuzí Kiora není matka na mateřské, je mladá, hezká, milá holka v pěkném privátku na rohu Laitnerové a Kopečné ulice. Není tak sebevědomá i když si uvědomuje svých předností. Sama si uvědomuje, že cena 1500 je ujetá. Recenzi dodám.

Kiora píše:- VSICHNI tady vi ze jsem kurva (dokonce i ja - to je prekvapko co?) ale jen ty mas potrebu mi to davat porad najevo. Nikdo jiný nemá potrebu me oslovovat kurvo. Na to tady mam tu prezdivku, kdyz mas takovou potrebu me oslovovat. Uklízečku taky oslovuješ "Hej ty uklízečko" ? Mozna to nevis, ale i kurvy maji nejake jmeno ;) Nebo je to minimalne slusnost je oslovovat jmenem, protoze kurva je vseobecne povazovana za nadavku. Tak aspon trochu nejakeho respektu, my kurvy jsme taky lidé ;)

I mne se nelíbí, když se holkám říká kurvy ..... i kdyby byly...

Kiora píše:- a samozřejmě že všichni co platí za sex jsou svým způsobem ubožáci nebo minimálně shnilí natolik aby někoho sbalili normálně,

.....asi jsme ubožáci , na druhou stranu je upřímná ..... já taky
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod Praseslav » pon 20. úno 2012, 23:01

Gogo, možná tě překvapím, ale cena 1500 není vůbec ujetá, právě proto, že existujou norníci jako ty, kteří jí jsou ochotný akceptovat a ještě do vlákna bojkot ceny 1500 udělaj reklamu privátu s touhle cenou. A tak budem mět v Brně vždy ceny o něco vyšší, než v celé ČR…
Praseslav

Příspěvekod Kugos » pon 20. úno 2012, 23:09

Kiora píše:No...

- NIKDY jsem nerekla ze jsem lepsi nez vsechny ty levnejsi, jen si verim natolik ze jsem porad precejen atraktivnejsi nez postarsi korpulentni pani, ktera by mohla mit takove ceny. To bylo jedine moje srovnani
... a ne mu dávat najevo že já jsem někdo, já mám peníze, ty jsi kurva a koupím si tě.

takže možná nebude na škodu první si zamést před vlastním prahem a trošku změnit svůj přístup a pak se možná NĚKTEŘÍ nebudete divit až na vás holka bude nepříjemná. pokud se totiž na privátech vyjadřujete a chováte jako tady, tak potěš koště :)

No takže takto:
Neřekla jsem že jsem lepší, ale věřím si že jsem atraktivnější. Sorry, ale já už jako nevím. Takže ve finále říkáš že se nenadřazuješ?? Jim dej 1200, já jsem víc, tak 1500 :D Tak ono to není nadřazení? Tak to se zhluboka omlouvám. Dalo by se říct, že jsem debil. :shock: Kontra to, že za 1000 jsou atraktivní kousky. To znamená že tvůj argument je planý. A protože se nadřazuješ, tak jsem ti připoměl co jsi.
Navíc si se snažila v každé odpovědi o urážky. Takže nemáš nárok na jiné oslovení.

Když si kurvu kupuju, tak nemusím dávat najevo "já něco jsem". Proč? Ale nepopiratelně si ji kupuju a proto si vybírám mému oku lahodící. Požaduju úroveň a nesnesu ty, co se povyšují, nedělají to co mají...např. ve smyslu...50min a ven, jen jednou, vic ne. Pojď na mě já nemůžu, toto mě bolí, to ne, tohle taky ne. A když už jsem v tomto tématu, tak to je ten případ, kdy 1500/hod neznamená odstranění těchto komplikací. To může odstanit jen ta selekce, že "pokud si opravdu atraktivní jak se popisuješ", tak vyžene snížením ceny 1000hod tu konkurenci.

Zameteno mám absolutně. Bohužel to je ta má zbraň, nemáš šanci mě na nic dostat. Nic nikomu nedlužím, nikoho neurážím, nad nikoho se nepovyšuju....pokud se nesnaží dělat opak. Jen tak vyvažuju stav.

Když tě zhrnu za poslední stránky tak: povýšenost, urážky a já se z tebou opavdu nepotřebuju osočovat. Vždycky jsem se ti snažil jen pomoct, ať to pochopíš, tu realitu života. A říct 700/hod čístého je málo, je prostě úplně mimo realitu způsobené tou nadřazeností, na kterou nemáš nárok. Vrať se prostě na zem.
Naposledy upravil Kugos dne pon 20. úno 2012, 23:12, celkově upraveno 1
Kugos

Příspěvekod gogo123 » pon 20. úno 2012, 23:10

Praseslav píše:Gogo, možná tě překvapím, ale cena 1500 není vůbec ujetá, právě proto, že existujou norníci jako ty, kteří jí jsou ochotný akceptovat a ještě do vlákna bojkot ceny 1500 udělaj reklamu privátu s touhle cenou. A tak budem mět v Brně vždy ceny o něco vyšší, než v celé ČR…

Až si přečteš recenzi třeba zjistíš, že jsem ti ušetřil peníze.... :?
Naposledy upravil gogo123 dne pon 20. úno 2012, 23:32, celkově upraveno 1
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod Dobermann » pon 20. úno 2012, 23:11

Robokop píše:
Dobermann píše:
Nenapadlo tě někdy, že jsou třeba i svobodné matky, které to prostě samy nedávají? Řekl bych, že pětikilo braly i štětky za komančů,
jenomže od té doby šla průměrná mzda nahoru asi desetkrát...
Všichni by chtěli chodit do pěkných bytů, mít čisté a velké ručníky, vyprané prostěradla, super kočky příjemné za všech okolností...
a to vše pokud možno za tři kila :wink:

Wow, :shock: to jsem nevěděl, že Kiora a holky, co choděj za 1500/h jsou ve skutečnosti “svobodné matky” :shock: , co by to za ubohou mzdu 700/h "prostě samy nedávaly” :( :cry: . Dobermanne, fakt se nech vyšetřit! :lol:

Tys mně špatně pochopil. Psal jsem, že ne všechny ženské, které dělají tuhle práci, ji dělají dobrovolně, může být, že je k tomu donutily okolnosti...
Kolik máš těch nicků, Ty kujóne?:)
Dobermann

Příspěvekod Dobermann » pon 20. úno 2012, 23:13

ADR píše:
Kugos píše: já v žebříčku mám takové kurvy víš, jak manželky a přítelkyně, které zanáší. Prostě nesnáším, lži, podvody, nevěry.

:lol: :twisted:

Kugos, ty jsi pomatenec, který vykládá, že dělá práci, kterou nemůže dělat každý, a proto jsi "nadřazen"
Ať je to práce jaká chce, určitě to není korektor v tiskárně :lol: :lol:
Dobermann

Příspěvekod Kugos » pon 20. úno 2012, 23:27

ADR píše:
Kugos píše: já v žebříčku mám takové kurvy víš, jak manželky a přítelkyně, které zanáší. Prostě nesnáším, lži, podvody, nevěry.

Né, fakt to tak mám :) Divej, proč by mi mělo vadit, že je někdo kurva? Když to o sobě ví, ať si proboha dělá co chce. Holky jsou sice kolikrát blbé, že neví co to pak obnáší za výčitky a problém mít normální rodinu, čili to životní štěstí. To je ta chyba. Když to ale dělá pro prachy (pro co jiného asi) a je schopná to pak neskrývat případném partnerovi a nechat ho ať se rozhodne, tak ok. Nejde o podvod. Je na 99% jasné, že takovou nikdo chtít nebude, ale jak říkám, jako povolání to neodsuzuju a já si vážím lidí, co dělají své povolání dobře.
Naopak pokud manželka/přítelka šeptá do ouška mě a zároveň sousedovi, mám tě ráda, tak to podvod je. Pak je jedno, jestli takový člověk je lékař, nebo věděc, čili obečně ceněné povolání. To je jako by byl rozdíl mezi vrahem doktorem a vrahem lakýrníkem :) Obé je prohřešek.

To je právě to, že lidi se poušklíbnou nad uklízečkou a kynou lékaři. Proč proboha? Snažím se ke každému přistupovat stejně, pokud se nepovýší nade mě, čo někoho jiného.

PS: Pane Dobermann, :D opět urážka. Že Vám to za to stojí. Ano pravopisnou chybu jsem udělal. Přesto patřím do skupiny 13% lidí z produktivního věku, kteří dělají práci, na které ostatní nemají vzdělaní. Jo tady se většinou odpovídá..měl by se vrátit do školy inteligente :D Jenže tady se teď argumentuje a ne opravuje slovosled a pravopis. Ale chápu Vás, nejsou argumenty, nejsou no. :roll:
Naposledy upravil Kugos dne pon 20. úno 2012, 23:42, celkově upraveno 1
Kugos

Příspěvekod Dobermann » pon 20. úno 2012, 23:42

Kugos píše:
ADR píše:

Né, fakt to tak mám :) Divej, proč by mi mělo vadit, že je někdo kurva? Když to o sobě ví, ať si proboha dělá co chce. Holky jsou sice kolikrát blbé, že neví co to pak obnáší za výčitky a problém mít normální rodinu, čili to životní štěstí. To je ta chyba. Když to ale dělá pro prachy (pro co jiného asi) a je schopná to pak neskrývat případném partnerovi a nechat ho ať se rozhodne, tak ok. Nejde o podvod. Je na 99% jasné, že takovou nikdo chtít nebude, ale jak říkám, jako povolání to neodsuzuju a já si vážím lidí, co dělají své povolání dobře.
Naopak pokud manželka/přítelka šeptá do ouška mě a zároveň sousedovi, mám tě ráda, tak to podvod je. Pak je jedno, jestli takový člověk je lékař, nebo věděc, čili obečně ceněné povolání. To je jako by byl rozdíl mezi vrahem doktorem a vrahem lakýrníkem :) Obé je prohřešek.

To je právě to, že lidi se poušklíbnou nad uklízečkou a kynou lékaři. Proč proboha? Snažím se ke každému přistupovat stejně, pokud se nepovýší nade mě, čo někoho jiného.

PS: Pane Dobermann, :D opět urážka. Že Vám to za to stojí. Ano pravopisnou chybu jsem udělal. Přesto patřím do skupiny 13% lidí z produktivního věku, kteří dělají práci, na které ostatní nemají vzdělaní. Jo tady se většinou odpovídá..měl by se vrátit do školy inteligente :D Jenže tady se argumentuje a ne opravuje slovosled a pravopis.

Pomatenec? To není urážka, nebo ne až tak hrozná.
Argumentuješ tím, že Kiora neví, že se platí inkaso. Ty možná nevíš, že ona platí jednak inkaso, jednak přispívá na nájem ve svojí provozovně. Takže má dvoje náklady. Ve fabrice dělník neplatí nájem z prostor, nebo ano?
Argumentuješ tím, že kurva je prostě kurva. Já bych řekl, že se to dá říct i slušněji, že musíš být asi ubožák, a taky jsi, protože se snažíš pohanit někoho, za kým pak přijdeš abys mu zaplatil za svoje nízké potřeby.
Patříš do 13% skupiny lidí a asi to není moc lukrativní povolání, když se tady musíš hadrkovat o stokoruny. Nikdo nikoho nenutí aby platil za něco, co nechce. Ale na druhou stranu, když to nechceš platit, proč vyzývat ostatní,
aby to neplatili taky? Proč se snažíš někoho ovlivňovat?
Dobermann

Příspěvekod Dobermann » pon 20. úno 2012, 23:45

Praseslav píše:Gogo, možná tě překvapím, ale cena 1500 není vůbec ujetá, právě proto, že existujou norníci jako ty, kteří jí jsou ochotný akceptovat a ještě do vlákna bojkot ceny 1500 udělaj reklamu privátu s touhle cenou. A tak budem mět v Brně vždy ceny o něco vyšší, než v celé ČR…

Najdi mi super kobru a dám ji klidně tři tácy!!!!!!! a budu ti sr.át na to, jestli s tím souhlasíš nebo ne... zatím jsou tady jenom ty stejné - jak to říct - no prostě nižší střední - a tam je mi úplně jedno, jestli stojí 600 nebo 1500...
Dobermann

Příspěvekod Kugos » pon 20. úno 2012, 23:57

No ale urážka to je. Já je nepoužívám, protože nevedou ke konstuktivnímu jednání. Je to zbytečné. Používá se to v návalu zlosti, používají je nevyrovnaní jedinci, přitom stačí obyčejná sebekontrola.
Nízká potřeba to je. Stejně tak nízká práce, kterou může dělat opravdu každý. A jak jsem řekl, nic proti, ale musí si být člověk vědom. Já se stejně ohradím i na inženýra, když si tady bude vyskakovat jen tak, z principu. A to Kiora udělala. Povyšoval se nad ostatní v úvodu.
Proč za to bojuju? Protože jak jsem řekl, je to neadekvátní ohodnocení a za 1500 to nestojí a asi největší naše síla je v tom, že stejná kvalita je i za 1000kč. Jsme tu jako informace pro nezkušené a začínající a pro méně informované. Říkame jim nechoďte tam. A navíc to může přinést větší výběr, odstranění škaredých slečen, špatných služeb. Mně to úsporu nepřinese, já 1500 neplatím :)
Můj příjem je relativní, pro někoho málo, pro jiné moc. Ale dovolit si tyto služby můžu, proto o nich diskutuju.

Abych ukončil téma vs. Kiora :) Prostě jednoduše to byla akce a reakce. Povyšovala se a neměla a nemá opodstatnění ve svých argumentech.
S panem Dobermannem není co ukončovat. Urážky jsou nereagovatelné. Ste šampion, ste bůh :roll:
Kugos

PředchozíDalší

Zpět na Diskuse na téma