Hledat  

V autě

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Re: V autě

Příspěvekod rore » úte 28. pro 2010, 14:02

O té vím, je z Adamova, řešila se už i tady, dokonce tu někde je i její fotka.
Já myslel něco dalšího.Ale dík za ochotu, i ta se cení :)
Kozičky a chlupatice, chci mít všechny v republice!
rore

Příspěvekod 4000006 » stř 29. pro 2010, 1:19

Té z Adamova jsem psal, a nabídla mě jen honění za 300.-, tak jsem nakonej nejel, možná někdy jindy :wink:
4000006

Příspěvekod Sauronn » pát 14. led 2011, 21:21

Nevíte o šikovné kočičce do auta? Na privát se mě nechce a doma by to neprošlo...předem dík za info...
Sauronn

Příspěvekod Honzi » sob 15. led 2011, 18:54

Sauronn píše:Nevíte o šikovné kočičce do auta? Na privát se mě nechce a doma by to neprošlo...předem dík za info...

Jen tak ověřenou a dobrou ti nikdo nedá. :roll: Kdoví, kdo jsi, 8) vůbec jsi se zatim neprojevil. :wink:
Takže bych ti doporučil podívat se v Brně na Lidickou nebo Kounicovu. Tam stávají a do auta s tebou půjdou. A možná bude i některá šikovná ... . :mrgreen:

Ale aby jsi věděl, tak třeba tyhle nicky jsou loudilové
SunnyFlow, prcinka25, teila, hellen, krupkakkk, .... .
A extra leštič mladaslecna
Honzi

Příspěvekod Sauronn » stř 19. led 2011, 22:51

Honzi píše:
Sauronn píše:Nevíte o šikovné kočičce do auta? Na privát se mě nechce a doma by to neprošlo...předem dík za info...

Jen tak ověřenou a dobrou ti nikdo nedá. :roll: Kdoví, kdo jsi, 8) vůbec jsi se zatim neprojevil. :wink:
Takže bych ti doporučil podívat se v Brně na Lidickou nebo Kounicovu. Tam stávají a do auta s tebou půjdou. A možná bude i některá šikovná ... . :mrgreen:

Děkuji za odpověď, ale toto jsem úplně nehledal...nehledám ani privát ani holku z ulice (i když některé vypadají pěkně). Spíš něco co by mělo diskrétnější neutrální začátek a dle sympatií i pokračování...a tím nemyslím jen auto.

Brno a okolí mi přijde v tomto trochu mimo..a dojíždět někam X km se mi moc nechce..

Doufám, že aspoň tušíš..co tím myslím...
Sauronn

Příspěvekod Honzi » čtv 20. led 2011, 10:29

Sauronn píše:
Honzi píše:

Děkuji za odpověď, ale toto jsem úplně nehledal...nehledám ani privát ani holku z ulice (i když některé vypadají pěkně). Spíš něco co by mělo diskrétnější neutrální začátek a dle sympatií i pokračování...a tím nemyslím jen auto.

Brno a okolí mi přijde v tomto trochu mimo..a dojíždět někam X km se mi moc nechce..

Doufám, že aspoň tušíš..co tím myslím...

Odhaduji, ale tohle není seznamka. Tady holky za to chtějí peníze. A musím tě upozornit, že ty, o kterých mluvíš, začínají tak 5K za schůzku. :mrgreen:
No, pokud nějakou zahlédnu, dám ti ji tady.
Jedna "levná" z Hodonína, ale jak asi pro tebe daleko. Navíc ani tak neočekává peníze, ale city a podporu, časem určitě vedne v noci ... . :wink:

Nbo tyhle inspirace
http://www.agama-seznamka.cz/?Loc=det&U ... 21&S=5
http://www.agama-seznamka.cz/?Loc=det&U ... 4&S=21
http://www.agama-seznamka.cz/?Loc=det&U ... 4&S=57
........

Hlavně budeš muset hledat na seznamkách, lidech, ... . Je jich tam poměrně dost.
Honzi

Příspěvekod montecinto » čtv 20. led 2011, 20:45

Honzi píše:
Odhaduji, ale tohle není seznamka. Tady holky za to chtějí peníze. A musím tě upozornit, že ty, o kterých mluvíš, začínají tak 5K za schůzku.
Hlavně budeš muset hledat na seznamkách, lidech, ... . Je jich tam poměrně dost.
Sauronn , Honzi,

těch, co takhle loví, je fakt dost, dost je těch, co zkoušejí ty nesmyslný částky, většinou právě u těchto částek se jedná o recidivistky, co nestojí vůbec za zastavení.

Jednou jsem to zkoušel, domluvil si schůzku, a v konečné efektu jsem jí dal 1000 Kč, původně chtěla 5000 Kč.
A přiznala, že se vůbec nechytá, já osobně nechápu, proč takové částky píšou, to akceptuje jen opravdu výjimka, a ti, kterým na prachách nesejde, si najdou krásnou holku jinde než na seznamkách.
Ale zlatokopek bude pořád dost. Krize nekrize.
Akorát by si nemusely myslet, že norníci či jak to nazvat, jsou nějací pitomci, co skočí na každou sukni. :twisted:
montecinto

Příspěvekod optikus » čtv 17. bře 2011, 12:35

rore píše:O té vím, je z Adamova, řešila se už i tady, dokonce tu někde je i její fotka...

hledal jsem zde, ale nic nenašel..dá někdo prosím nějaké info či zkušenost.
Mám to tam celkem kousek, a orálek v autě bych bral.

Díky za příadné info
optikus

Příspěvekod rore » ned 24. dub 2011, 11:13

Kozičky a chlupatice, chci mít všechny v republice!
rore

Předchozí

Zpět na Diskuse na téma