Hledat  

Zuzana a bakalářská práce

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Re: Zuzana a bakalářská práce

Příspěvekod n1501 » pát 22. čer 2012, 17:23

n1501

Příspěvekod MichalN » stř 5. zář 2012, 10:22

n1501 píše:http://www.sexprivat4you.cz/forum/viewtopic.php?f=4&t=3000
že by ?

dobrý den všem
to téma jsem vypsal já a paní autorku jsem na tyto stránky nasměřoval. Cítím tedy určitou zodpovědnost za to, že to pro ní nebude mít osobní důsledky.

A) paní z citovaného odkazu jistě není autorkou práce.
B) vzhledem k tomu, že je práce veřejná, všichni víte, kdo jí napsal. Doufám, že nápady, které tu zazněly, tj. že byste Zuzanu kontaktovaly, jsou pouze vtipnými glosami. Prostě - prosím o elementární lidskou slušnost.

Padly tu některé věci, ke kterým se později vyjádřím, snad na to najdu brzy čas.
MichalN

Příspěvekod gogo123 » čtv 6. zář 2012, 19:09

MichalN píše:dobrý den všem
to téma jsem vypsal já a paní autorku jsem na tyto stránky nasměřoval. Cítím tedy určitou zodpovědnost za to, že to pro ní nebude mít osobní důsledky.

A) paní z citovaného odkazu jistě není autorkou práce.
B) vzhledem k tomu, že je práce veřejná, všichni víte, kdo jí napsal. Doufám, že nápady, které tu zazněly, tj. že byste Zuzanu kontaktovaly, jsou pouze vtipnými glosami. Prostě - prosím o elementární lidskou slušnost.

Padly tu některé věci, ke kterým se později vyjádřím, snad na to najdu brzy čas.

Mít VIP pozici na zdejším fóru je závazek ..... a docela jsem doufal, že autorka popř.vedoucí práce se vyjádří.
Za mne .... dobré téma, jenom doufám, že neskončí jenom touto prací. :?
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod M57 » pon 24. zář 2012, 18:56

Zkusím několik témat:

Plzeňská práva - řada lidí tam vystudovala za nesmírně krátkou dobu, někteří studenti dnes činní v politice měli i v indexu záznam zkoušek s podpisy profesorů, kteří v datum zkoušky nežili - nějak nevěřím v posmrtný život tohoto druhu. Pan bývalý ministr tam něco udělal, ale výsledek byl ten, že se dané mafii nic nestalo.

To už se mě více líbil takový Jan Kodeš, který studoval VŠE 7 let - vždycky měl někde nějaký tenisový turnaj, dokonce i promoce se několikrát odkládala, např. kvůli vítězství ve Wimbledonu

Kdysi jsem prováděl kancelářskou úpravu dvou prací - magisterské a doktorandské - jedné v té době ještě slečně, jedno téma bylo zákoník práce, druhé téma dovolená na zotavenou. Ani jedno téma nepřineslo nic nového, všechno to byly jen odkazy na platné citace, žádný vlastní názor - přece je dnes doktorkou obojího práva ...

Čistě náhodou jsem se dnes koukl na tohle téma a přečetl si potřebné:

a) Mám za to, že dotyčná nemá v oboru žádnou praxi, její vývody jsou založeny pouze na teorii, snad i na názorech
některých norníků

b) Myslím, že kdyby to byla nějaká bývalá slečna z privátu a vynikajících jsme tu měli dost - např. Zuzka z Durďákové,
snad i Míša z Durďákové (ta studovala také vysokou), třeba Iveta a Eva z Provazníkové a další - to jsem dle svého
názoru jmenoval i lepší. K některým dalším jsem se nedostal a pravou totožnost jmenovaných neznám - dotyčné by mohly
bakalářce podat potřebná infa, jak to probíhá, či jak by to mělo probíhat.

c) K tomu vyzpovídat několik norníků vč. admina odsud a paní bakalářka by se tak dověděla i ty zápory této činnosti.

d) Proč to řada žen dělá, jsou většinou peníze, u několika málo možná nymfomanie. Není pravdou, že všechny vše utratí,
hodně jich už myslí na budoucnost, protože vědí, že tohle zaměstnání nebudou moci dělati věčně. Bohužel některé v tom
vidí i určitou možnost útěku z domova, některé si vydělávají na studia ...

e) Kdysi v historii to bylo i vážené řemeslo - chrámové kněžky

f) Ale důvody, proč chodí muži na privát, je moře. Od těch, co hledají jinde, co nemají doma až po dobrodruhy. Těžko to
ale kdo může zatříďovat, někdy se prolíná více důvodů. Navíc - některé manželky se chovají hůře než prodejné ženy.

g) K pasákům se raději nevyjadřuji - vždyť i Kalousek se chtěl stát největším pasákem v Evrope, ne-li ve světě. Nikdy jsem
neměl rád lidi, kteří tyjí z práce jiných.

h) Sexyservery - někde se dívky vyjadřují jasně, jaký je rozsah jimi poskytovaných služeb a co za tyto služby. Např. Agama
a jí podobné, jinde si jeden připadá jako slon v porcelánu, aby náhodou někoho neurazil, protože přímo nabídce služeb
odpovídá 40-50%, 10-15% napíše přímo, že sex není zadarmo, ale další ...

A tak mám za to, že dotyčná uspěje, pak by na podobné, i když rozšířené téma, mohla dělat i magisterskou práci, protože je zatím pravděpodobně jediná, kdo se tomuto tématu věnoval. Také by se pak mohla zmínit o zajištění lékařské péče těchto žen, že po celé republice jezdí sanitky a těmto ženám pomáhají, v kterých oblastech je např. nejvyšší výskyt venerických onemocnění a jaká a jaký je třeba stav v zahraničí.

Snad se někdo najde, kdo jí tyto podněty předá - má je zdarma a není pro mě problém jí tyto informace rozšířit.
Mirek
M57

Příspěvekod nokid » úte 25. zář 2012, 1:09

Předám jí je rád na některém srazu, kterého se však musí zúčastnit NAHÁ, jak již uvádím na jiném místě.
Řekla jsem dnes mamince, že jsem spala s cizincem.
A tak mi v bříšku vznik´ - cizí státní příslušník!

Jan Vodňanský
nokid

Příspěvekod M57 » úte 25. zář 2012, 1:17

To by se muselo konak někde v soukromí či na privátě a pochybuji, že by se zúčastnila!
Mirek
M57

Příspěvekod nokid » úte 25. zář 2012, 17:44

A proč ne? Dělala by to pro vědu a ta si žádá oběti...

Jan Vodňanský
nokid

Příspěvekod snake55 » sob 29. zář 2012, 8:21

zdar nornici, po přečtení práce a příspěvků zde ve vláknu, navrhuju aby oponentůru dělal gogo123, nokid a vulcan :D
snake55

Příspěvekod vulcan » sob 6. říj 2012, 22:13

Mám pocit, že přínos tohoto vlákna se vyčerpal.

Kdo chtěl, tak se k tomu vyjádřil a vlákno tu "trčí"....
navíc v preferovaném režimu, na prvním místě..

a je v sekci "Dívky z Brna" , což neodpovídá tématu..
myslím, že by bylo logické toto přesunout do sekce "Diskuze na téma" , kam svým zaměřením patří. :idea:

Možná časem, až si třeba MichalN najde čas, tak se k tomu tématu vyjádří.

Myslím, že není důvod se obávat, že by to pro autorku mělo nějako osobní důsledky, pokud si to někdo chtěl tady přečíst, tak to snadno udělal i v sekci "chráněnější", ...
... stačí se zaregistrovat, tak jak skoro 12000 vesměs čitatelů, z 99% nepíšících..
vulcan

Příspěvekod reiken » sob 6. říj 2012, 22:37

vulcan píše:Mám pocit, že přínos tohoto vlákna se vyčerpal.

Kdo chtěl, tak se k tomu vyjádřil a vlákno tu "trčí"....
navíc v preferovaném režimu, na prvním místě..

a je v sekci "Dívky z Brna" , což neodpovídá tématu..
myslím, že by bylo logické toto přesunout do sekce "Diskuze na téma" , kam svým zaměřením patří. :idea:

Možná časem, až si třeba MichalN najde čas, tak se k tomu tématu vyjádří.

Myslím, že není důvod se obávat, že by to pro autorku mělo nějako osobní důsledky, pokud si to někdo chtěl tady přečíst, tak to snadno udělal i v sekci "chráněnější", ...
... stačí se zaregistrovat, tak jak skoro 12000 vesměs čitatelů, z 99% nepíšících..

Moje řeč vulcan, už jsem to sem chtěl napsat dávno, že to tady akorát trčí.
Jen si trošku užívám...
reiken

Příspěvekod gogo123 » sob 6. říj 2012, 22:58

vulcan píše:Mám pocit, že přínos tohoto vlákna se vyčerpal.

Souhlas 8)
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod M57 » sob 6. říj 2012, 23:02

Třeba to časem Zuzanka doplní, ale teď asi není co dodat.
Proto to klidně přesuňte
Mirek
M57

Příspěvekod vulcan » stř 16. říj 2013, 0:15

MichalN píše:
téma jsem vypsal já a paní autorku jsem na tyto stránky nasměřoval. ..... vzhledem k tomu, že je práce veřejná, všichni víte, kdo jí napsal. ....
Padly tu některé věci, ke kterým se později vyjádřím, snad na to najdu brzy čas.....

MichalN,
uplynul více než rok a kde nic, tu nic... :shock:
Zajímalo by mně, jak dopadla obhajoba bakalářské práce u Zuzky..
a zda třeba pokračuje v magisterském studiu a můžeme se těšit na další podobnou magisterskou práci... :wink:
vulcan

Příspěvekod M57 » stř 16. říj 2013, 1:12

Také by mě to zajímalo a pokud by to šlo, rád bych si ji přečetl.
Mirek
M57

Příspěvekod nokid » stř 16. říj 2013, 2:07

Obhájila to, už vloni. Dal bych i odkaz, kdybych nemusel ležet s chřipkou a nepsal z mobilu... Ale spěte klidně.

Jan Vodňanský
nokid

PředchozíDalší

Zpět na Diskuse na téma