viewtopic.php?f=4&t=3000
že by ?
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
n1501 píše:http://www.sexprivat4you.cz/forum/viewtopic.php?f=4&t=3000
že by ?
MichalN píše:dobrý den všem
to téma jsem vypsal já a paní autorku jsem na tyto stránky nasměřoval. Cítím tedy určitou zodpovědnost za to, že to pro ní nebude mít osobní důsledky.
A) paní z citovaného odkazu jistě není autorkou práce.
B) vzhledem k tomu, že je práce veřejná, všichni víte, kdo jí napsal. Doufám, že nápady, které tu zazněly, tj. že byste Zuzanu kontaktovaly, jsou pouze vtipnými glosami. Prostě - prosím o elementární lidskou slušnost.
Padly tu některé věci, ke kterým se později vyjádřím, snad na to najdu brzy čas.
vulcan píše:Mám pocit, že přínos tohoto vlákna se vyčerpal.
Kdo chtěl, tak se k tomu vyjádřil a vlákno tu "trčí"....
navíc v preferovaném režimu, na prvním místě..
a je v sekci "Dívky z Brna" , což neodpovídá tématu..
myslím, že by bylo logické toto přesunout do sekce "Diskuze na téma" , kam svým zaměřením patří.![]()
Možná časem, až si třeba MichalN najde čas, tak se k tomu tématu vyjádří.
Myslím, že není důvod se obávat, že by to pro autorku mělo nějako osobní důsledky, pokud si to někdo chtěl tady přečíst, tak to snadno udělal i v sekci "chráněnější", ...
... stačí se zaregistrovat, tak jak skoro 12000 vesměs čitatelů, z 99% nepíšících..
vulcan píše:Mám pocit, že přínos tohoto vlákna se vyčerpal.
MichalN píše:
téma jsem vypsal já a paní autorku jsem na tyto stránky nasměřoval. ..... vzhledem k tomu, že je práce veřejná, všichni víte, kdo jí napsal. ....
Padly tu některé věci, ke kterým se později vyjádřím, snad na to najdu brzy čas.....
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků