Hledat  

Off topic, přesunuté OT příspěvky - volná diskuze

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Re: DANIELA 721214221

Příspěvekod Dobermann » stř 22. led 2014, 22:07

To myslim bude i víc než 6 let...
Kolik máš těch nicků, Ty kujóne?:)
Dobermann

Příspěvekod honzakouris » čtv 6. úno 2014, 11:43

Můžu potvrdit, na Došlíkové klidné, útulné místečko a hlavně pořád stejná Danielka, která vám dá pocit, že je jenom Vaše...stálice a brněnský top 3.
honzakouris

Příspěvekod DDanielkkaa » stř 12. úno 2014, 12:55

Všechny zdravím :)
Chtěla bych oznámit že tento týden budu na adrese Došlíková... NAPOSLED .
Na této adrese budu k zastižení do 15.2 2014
DDanielkkaa
Dívka z privátu
Dívka z privátu

Příspěvekod montecinto » pát 14. úno 2014, 0:10

Ději se tady na tomto vláknu podivné věci, nerozumím tomu. :shock: :shock:

1/ Podíval jsem na forum dnes po 17 hodině - zrovna zde napsal svoji zprávičku mistrbrna, snad trošku kritickou na Danielku..

2/ během několika pár minut na to zareagoval copain - napsal stejnou zprávu jako Sylabus (nyní), se stejným odkazem.

3/ Pak za pár minut tato zpráva zmizela :idea: a poslední byla opět od mistrbrna.
Tak jsem si říkal, že ten copain si to asi rozmyslel a smazal to.

4/ Nyní se dívám opět a tutéž :shock: slovně stejnou zprávu, doslova napsal Sylabus. :shock:

..... jestli se oba pánové spolu radí, kdo co napíše, stejně píšou oba jen o Danielce. Nic proti, je to fajnová žena.

Ale tyto přesuny nechápu. :twisted:
montecinto

Příspěvekod ddee » pát 14. úno 2014, 7:36

Daniele se daří :lol: Holt, jiným to leží v žaludku a závidí klienty.
Divím se, že se nepokouší něco podobného napsat na Míšu z Kotlářské 8) Ale určitě se dočkáme.
Pozitivní recenze od nových nicků může mít jen Mia a její tým :roll:
ddee

Příspěvekod glumik » pát 14. úno 2014, 10:32

Myslim, ze slo o vlozeni prispevku do spatneho vlakna, mela to byt o diskuzi niz, u te silene gabriely..,
glumik

Příspěvekod acx » pát 14. úno 2014, 11:47

ddee píše:Daniele se daří :lol: Holt, jiným to leží v žaludku a závidí klienty.
Divím se, že se nepokouší něco podobného napsat na Míšu z Kotlářské 8) Ale určitě se dočkáme.
Pozitivní recenze od nových nicků může mít jen Mia a její tým :roll:

ddee, nejsi náhodou mimo ?
Každý má poněkud jiné požadavky a pokud nelže nebo nepoškozuje, má na něj právo. A pokud jsem si všiml, tak je to v rámci skutečnosti a normálu.
Nesouhlasím třeba s tím, že Došlíková je útulné hnízdečko, ale pokud někdo má ten dojem, má ho mít. Je tam čisto, není tam sice téměř místo, jsi ve sklepě ... . Klidné je, tedy pokud nemáš brajgl u oken ... .

Takže nechápu, proč jsi vytáhl Míšu, Miu, ... . Také nejsou dokonalé a pro některé nebudou to, co chtějí ... . To ještě neznamená závist (mají být pasáci nebo konkurence?) a pokud jsem si všiml, tak se i takové poznámky objevily a objeví.
acx

Příspěvekod mistrbrna » pát 14. úno 2014, 16:44

montecinto píše:Ději se tady na tomto vláknu podivné věci, nerozumím tomu. :shock: :shock:

1/ Podíval jsem na forum dnes po 17 hodině - zrovna zde napsal svoji zprávičku mistrbrna, snad trošku kritickou na Danielku..

2/ během několika pár minut na to zareagoval copain - napsal stejnou zprávu jako Sylabus (nyní), se stejným odkazem.

3/ Pak za pár minut tato zpráva zmizela :idea: a poslední byla opět od mistrbrna.
Tak jsem si říkal, že ten copain si to asi rozmyslel a smazal to.

4/ Nyní se dívám opět a tutéž :shock: slovně stejnou zprávu, doslova napsal Sylabus. :shock:

..... jestli se oba pánové spolu radí, kdo co napíše, stejně píšou oba jen o Danielce. Nic proti, je to fajnová žena.

Ale tyto přesuny nechápu. :twisted:

Taky tady na tomto vlakne nechapu par veci, ale predevsim chci upozornit, ze jsem jen napsal svuj nazor a urcite jsem Danielku nechtel poskodit a rozhodne nejsem konkurence, nejaky pasak atd, ale obycejny kluk z vesnice.
Trosku tady taky nerozumim par vecem :

1. Po udeleni komentare od Johnny tu hned od Danielky prisla reakce v podobe fotky
2. Kdyz jsem napsal komentar ja, jak psal montecinto, najednou tu dvakrat byl napsanej stejny komentar a to od copain a sylabus, evidentne jedna a ta sama osoba a reakce na muj komentar docela zajimava a po zhlednuti vsech prispevku od copain 8x Danielka a Vivien, sylabus opacne.

Jinak odkaz od sylabuse na naprivat.cz na fotky Danielky " Tady máš fotek heurekom, docela často je teď mění " , tak jsou tam jen tri a myslim, ze ty same uz jsem videl nekolikrat a nove tedy nejsou.

3. Kdyz se ozve montecinto, najednou tu hned pristane komentar od DDEE a to podle me docela hystericky, jako by to nepsal ani nornik.
Taky z jeho prispevku, ktere zatim napsal, to ani na nornika nevypada, nechci nejak rypat, ale je to vse trosku zajimave a hlavne ta prezdivka DDEE ( DDanielkk aa )

Tohle je jen me zamysleni a muj vlastni nazor, rozhodne tu nechci nejak Danielku poskozovat a za svym komentarem si plne stojim, myslim, ze nic hrozneho jsem zase nenapsal.
mistrbrna

Příspěvekod vasik85 » čtv 20. úno 2014, 17:15

A opet nam to bylo vse doslova vysvetleno a obhajeno :D , navic si Danielka s nami zprijemnuje sve chvile, uzasne. :lol: :lol:
vasik85

Příspěvekod Poas000poas » čtv 20. úno 2014, 17:21

DDanielkkaa píše: Žádná divná reakce.Fotky mé jsou pravé.Nikdy jsem nadávala upravené foto.Jsem ráda že každý napíše názor. jen nechci aby tady psal někdo kdo u mě nebyl...
... A ještě chci napsat že uvádím svůj pravý věk .....Takže osůbka, která jde za mnou ví že jsem po dítěti a je mi tolik kolik uvádím. Jelikož chodím do práce tak na bytě nejsem každý den,

DDanielkkaa,
aby bylo jasno, já tě v podstatě naprosto chválím. :D Je dobře, že uvádíš pravý věk - což by asi mělo být normální u všech dívek. :idea: A je pochopitelné, že tam nejsi stále, když chodíš do práce, to je vše OK. .. že máš po dítěti nemůže nikdo asi vědět dopředu, ledaže by si to tady přečetl. Ale myslím si, že to není pro většinu mužů žádný problém, naopak to určitě nahradíš svým příjemným přístupem.

Není to asi důležité, ale nechápu, jak můžeš vědět, že ten vasik85 u Tebe nebyl, přece se Ti každý nepředstavuje svým nickem ...
Poas000poas

Příspěvekod glumik » čtv 20. úno 2014, 17:41

vasik85 píše:A opet nam to bylo vse doslova vysvetleno a obhajeno :D , navic si Danielka s nami zprijemnuje sve chvile, uzasne. :lol: :lol:

Mily rypavy vasiku, kez by takovy pristup mely vsechny holky na privatech..., kde si ubiraji vek a kila, kde jsou fake fota a kde slibuji sluzby, ktere nakonec nedelaji...., ja osobne jsem se v pondeli k danielce snauil dovolat, ale nedarilo se mi to, tak jsem skoncil u konkurence...., snad nekdy priste tedy :-)
glumik

Příspěvekod vasik85 » čtv 20. úno 2014, 17:49

Ja ale Danielku nejak nehanil, to ze nesedne kazdemu se stat muze. Byl jsem treba u Mii a bylo to uplne neco jineho. Navic pomer cena - sluzby, tak je to uplne nekde jinde. --:o

A navic o fotkach jsem nic nepsal a ani o veku.
vasik85

Příspěvekod copain » čtv 20. úno 2014, 18:04

Poas000poas píše:
DDanielkkaa píše: Žádná divná reakce.Fotky mé jsou pravé.Nikdy jsem nadávala upravené foto.Jsem ráda že každý napíše názor. jen nechci aby tady psal někdo kdo u mě nebyl...
... A ještě chci napsat že uvádím svůj pravý věk .....Takže osůbka, která jde za mnou ví že jsem po dítěti a je mi tolik kolik uvádím. Jelikož chodím do práce tak na bytě nejsem každý den,

DDanielkkaa,
aby bylo jasno, já tě v podstatě naprosto chválím. :D Je dobře, že uvádíš pravý věk - což by asi mělo být normální u všech dívek. :idea: A je pochopitelné, že tam nejsi stále, když chodíš do práce, to je vše OK. .. že máš po dítěti nemůže nikdo asi vědět dopředu, ledaže by si to tady přečetl. Ale myslím si, že to není pro většinu mužů žádný problém, naopak to určitě nahradíš svým příjemným přístupem.

Není to asi důležité, ale nechápu, jak můžeš vědět, že ten vasik85 u Tebe nebyl, přece se Ti každý nepředstavuje svým nickem ...

Nechtěl jsem reagovat, ale něco o tom vím.
copain píše:
vasik85 píše:Tak první příspěvěk bude k Danielce a to z nového místa na Skořepce. Jen ve zktratce, místo Ok, čisto, pokoj větší než na Došlíkové. Jen Danielka nám něják sešla za poslední dobu. Není to co to bývalo. Asi se na ní podepisují ty roky co to dělá. Na opáčko už ne. Nezklame, ale ani nenadchne, vše moc hraný. Jdeme hledat dál. Teď je na řadě Mia, to bude asi jiný kafe :oral: ...

Prvni prispevek deset minut po registraci a s tak zasvecenym komentarem. Zrejme u ni uz drive byl? Procpak se znovu zaregistroval pod jinym nikem? Navic naprosto neduveryhodny komentar. Nahodou vim, protoze mi rikala, ze z osobnich duvodu muze mit dnes jen jednoho. A to jsem byl ja. Teprve dnes se behem dne nastehovala na privat. A poradek tam zrovna nemohl byt, protoze to jeste vse nestihla uklidit. A z Doslikove se odstehovala prave proto, ze zrejme tento dotycny psychopat ji tam klepaval na okno, smiroval a delal jine vylomeniny a ted se snazi pomlouvat, protoze za Danielkou nesmi chodit.

Je to celkem jednoduché, nemohl tam být protože jej Danielka vyhodila. David, je známo jeho jméno i telefon, na S4Y alias eto, vasik85, panic1 je známý psychopat, který se již tři měsíce snaží za ní dostat, a Danielka s ním nechce nic mít.
Jenže v objektu se opravuje, i když je to normálně zabezpečené, byly dveře otevřené, dostal se na chodbu a když Danielka otevřela dveře, vpadl tam a viděl z ze dveří předsíň a koupelnu ale byl hned Danielkou vyhozen! Ale v pokoji měla zhasnuto, tak neví jak to uvnitř vypadá. Nebyl jsem ale u toho ale Davida znám, už na Krausové sedával na schodech, jak se k ní nemohl dostat. Ukazovala mi to, píše jí 20 sms denně, stále volá naprosto neuvěřitelný syčák. Mohl bych zveřejnit jeho korespondenci jako eto i jako panic1, psal mi v pondělí večer a vyhrožoval doslova, že te kurvě Danielce udělá recenzi. Za půl hodiny tam ta recenze byla.
copain

Příspěvekod vasik85 » čtv 20. úno 2014, 18:13

LOL :lol: :lol:
vasik85

Příspěvekod gogo123 » čtv 20. úno 2014, 20:14

Poas000poas píše:Není to asi důležité, ale nechápu, jak můžeš vědět, že ten vasik85 u Tebe nebyl, přece se Ti každý nepředstavuje svým nickem ...

Sám víš, že nemohl. :shock:
Ledaže by Danielka byla na holky :lol:
veni vidi vici
gogo123

PředchozíDalší

Zpět na Diskuse na téma